*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Ce ochi are Andru Superbi!!!
Toti puii cu ochi albastrii sunt minunati, eu ii ador!! si ma oftic ca nici unul de-al meu nu a avut ochi ca ai lui Cata

eu asta mi-am dorit cel mai mult...cand am ramas gravida toata lumea ma intreba ce imi doresc...le raspundeam ,ce o fi numai sa aiba ochii albastri..ma bucur tare mult ca a luat ochii lui ta'su...ador amandoua perechile de ochisori albastrii,cu ei m-au vrajit si ma vrajesc in continuare

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

http://www.eculinar.ro/reteta-traditionala/?2454

http://gastronomie.ele.ro/Supa_crema_de_usturoi_--r2869.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!

Serviti cu incredere:

Si cu irish-ul de rigoare .

Noi ne-am mutat in Crang, ca doar a venit primavara.

Sa aveti zi cu mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Thea canta "arici, arici, gogonici".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

M-au invadat furnicile! Ce ma fac? furnici austriece, cu nasul pe sus si cam bagacioase (drepturi, nene, nu jucarie!).

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Se cheama "Knoblauchcremesuppe"

Si ca sa nu ma injurati prea mult, am scotocit dupa o reteta in engleza: http://www.cuisineeurope.com/cms/recipes-austria-knoblauchsuppe-en

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza!! Sunt la a treia cafea si in afara ca m-a apucat tremuriciul nu reusesc sa me trezesc.
Am stat numai afara in weekend, am si dormit acolo , ca nu ne mai place in casa , dar desigur am si racit . A facut febra azi noaptea nu prea mare, dar destul cat sa scoale toata casa si sa ma urce si coboare scarile intruna .
Super intalneala , superbi ochi albastri, iar la Disneyland a fost o nebunie, vreau si eu cand cresc mare .
Apropo de plimbat trici. Si noi ieseam la plimbare pe "ulita" cu trici , mergeam o suta de metri, vroia pe jos... ne intorceam acasa, vroia carutul, dupa 100 de metri, pe jos si tot asa, pana am insirat toate autovehiculele cu 3 si 4 roti prin tot cartierul. Dupa juma' de ora, toti vecinii erau pe masinute, triciclete, numai Sabin vantura praful . Desigur groapa de nisip, inca verde de umezeala a fost atractia zilei. Are un metru patrat si erau acolo 7 copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Era sa uit, Mimo, astept reteta aia cu copilul care mananca orice in 5 minute, in rest nu ma intereseaza nimic..
Si noi am luat bilete, dupa cum v-am zis, la Azalia in Constantin si Elena , 01-09 iulie. Ne-a placut tare mult si Duni, dar nu ne riscam la atata drum in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Era sa uit, Mimo, astept reteta aia cu copilul care mananca orice in 5 minute, in rest nu ma intereseaza nimic..

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

De Bubu e vorba, daaa???. Imi mananca si urechile, dar tu ai vazut "live"

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Pidana!

sanatate raciturilor! si multumesc de urari!
nu mai pot frate.. ma ustura nasul de mor.. zici ca-s Rudolph.. mai trebuie niste zapada si o trasura si sunt numai buna de ajutor de MC..

Simo multam de intrebare! maine are omuletul meu ultimul interviu.. a trecut de primul la telefon, plus un test de cunostinte tehnice.. sa vedem.. Doamne ajuta!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput