Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

akm chiar va spun Noapte buna!..pe maine
aaa,inca ceva,noi nu mai avem colici ...sa dea Dumnezeu sa ramana asa

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

o zi foarte frumoasa, intr-adevar. am scos si noi piticul la aer, in curte, si cum ii batea soarele in fata, se stramba si strangea ochisorii si mi-am amintit de expresia pe care o avea cand mi l-au pus prima data in brate, dupa ce s-a nascut. similara, adica usor nedumerita, tot cu ochisorii inchisi, dand din buzitze...of...ce departe par zilele alea.
am o intrebare. e posibil ca dupa puseul de crestere de la 6-7 saptamani, sa urmeze o perioada de stagnare?...de o saptamana si ceva se invarte tot in jurul la 5.100 kg....e-adevarat, doarme noaptea vreo 7 ore, pierzand astfel cele 2 mese pe care le avea in timpul asta. pe unde am tot citit eu, cica nu e un jalon absolut cresterea in greutate pentru starea de bine a unui bebe. el e vesel, energic....face pipi in prostie (6-7 scutece/zi)...kk la 2 zile....hranit exclusiv la san...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

referitor la culoarea ochilor, bb ii are tot albastri. mami ii are caprui dar tati i-a avut albastri pana la 3 ani , apoi i s-au facut verzi (plus albastru gri in functie de lumina si stare)

noi am pus poze noi

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

vaaai cat e de dulce...si ce mandru e el de tati
noi ii avem amandoi caprui sper verzi ....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

si tati e topit dupa el

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna seara!
lorex am incercat fel de fel de tratamente, de la neurologi diferiti, am facut trat homeopat jumatate de an si nici o ameliorare, am facut eco peste ecografe, rmn chiar si totul e ok. migrenele de fel nu au cauza, nu se vindeca ci mergi cu ele toata viata din pacate.
fetele care dati LP la 2 luni si o sapt cat ar trebui sa mance bebe? 100 ml, mai mult mai putin? oricum am inteles ca depinde de fiecare copil. citesc din urma si revin

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna seara si de la noi....

am citit si sper sa nu uit sa rasp.

dimi am fost in cora..cheltuit o tona de bani. am cumparat pana la urma bertoni...fox..foxy parca asa...portocaliu...k de asta mai era....asa ca dac vedeti o gazela superba cu un bondar intr-un carut portocaliu....sono je ...

miky...astept pontul cu huselele comandate.

vigantol am incercat si io direct in gura ...merge. baia o fac la 8-8,30 si pe la 9.30 - 10 adoarme de obicei. stiu ca cel mai recomandat somn e intre 10 -2...cica atunci se reface organismul, iar io am cam fost gaina tot timpul....de aia m-au taiat astia...

dupa amiaza am fost la o matusa a ui jiji mare....matusa tamara ii zic io...sta la casa si-i prieste lui jiji acolo...iar pe lac4 am iesit afaara cu jiji..surpriza..in marsupiu....a pus ta-su rau rotile si....

dupa o seara linistita fara urlete la imbracat dupa baie...papa inca...va imaginati cat doarme ziua? am reusit sa-i tai 1 unghie...restul i le dau cu oja vb lui andre_)lina...

sa aveti o noapte cu somnn mult....io cred ca voi orbecai si innschimbul 3...de sa nu ne pierdem antrenamentul...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna seara!
lorex am incercat fel de fel de tratamente, de la neurologi diferiti, am facut trat homeopat jumatate de an si nici o ameliorare, am facut eco peste ecografe, rmn chiar si totul e ok. migrenele de fel nu au cauza, nu se vindeca ci mergi cu ele toata viata din pacate.
fetele care dati LP la 2 luni si o sapt cat ar trebui sa mance bebe? 100 ml, mai mult mai putin? oricum am inteles ca depinde de fiecare copil. citesc din urma si revin

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

scria park pe cutia de /LP 120 ml de 5 ori pe zi la 2 luni....acu cred ca depinde de bb.io cred ca jiji manaca sub 100 ml...dar de 150 de ori pe zi

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

buna seara si de la noi....

am citit si sper sa nu uit sa rasp.

dimi am fost in cora..cheltuit o tona de bani. am cumparat pana la urma bertoni...fox..foxy parca asa...portocaliu...k de asta mai era....asa ca dac vedeti o gazela superba cu un bondar intr-un carut portocaliu....sono je ...

miky...astept pontul cu huselele comandate.

vigantol am incercat si io direct in gura ...merge. baia o fac la 8-8,30 si pe la 9.30 - 10 adoarme de obicei. stiu ca cel mai recomandat somn e intre 10 -2...cica atunci se reface organismul, iar io am cam fost gaina tot timpul....de aia m-au taiat astia...

dupa amiaza am fost la o matusa a ui jiji mare....matusa tamara ii zic io...sta la casa si-i prieste lui jiji acolo...iar pe lac4 am iesit afaara cu jiji..surpriza..in marsupiu....a pus ta-su rau rotile si....

dupa o seara linistita fara urlete la imbracat dupa baie...papa inca...va imaginati cat doarme ziua? am reusit sa-i tai 1 unghie...restul i le dau cu oja vb lui andre_)lina...

sa aveti o noapte cu somnn mult....io cred ca voi orbecai si innschimbul 3...de sa nu ne pierdem antrenamentul...

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

gazela noastra cea superba iote link de la carut (luat din bucur obor cu 270 lei)
http://www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/carucioare/carucior-sport-picadilly/

si linkuri de la aparatori

http://www.ingerasultau.ro/product_info.php?products_id=1042

http://www.ingerasultau.ro/product_info.php?products_id=2882

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

deceanula pe cutie scrie 170 ml mi se pare foarte mult. sper ca la noapte sa nu stam iar de v ca azi noapte. imi esti draga dar nas vrea sa ne mai intalnim la sch 3.sa mai lasam si pe altii, sau ideal ar fi sa nu mai fie sch 3

Mergi la inceput

se vede ca e ora de culcat pitici

liniste profunda pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

dragele mele, multumesc muult de urari. sanatate si voua si vietzi frumoase, implinite, senine.

am facut un gratarel, papat tort, cantat lu' mami. pun poze maine, sper.

ana a stat TOATA ziua afara.(unde/cand o fi facut pp?). ema mai putin, a fost maraita (prea multa lume, somn putin, mirosuri diferite...).

all in all, a fost o zi faina. sunt obosita, dar fericita.

all

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Am intrat si eu scurt, sa o felicit pe cris.dogarel. La multi ani, sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi. MA bucur ca ai avut o zi faina. chiar daca obositoare. Meritai, dupa stresurile cu Ema.
Scuze de lipsa emoticonurilor, nu reusesc din poziti ain care stau.
Pup fetele, sper sa n-avem schimbul 3 azi

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput