Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mary

Nastere usoara si o bebelusa sanatoasa si frumoasa, care sa va lumineze viata alaturi de Daria!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

HAIDE MARY! HAIDE MARY!!

Nastere usoara sa ai si bebica super sanatoasa, frumoasa si papacioasa!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o !

m-a capiat anna azi-noapte .. dat fiind ca am tinut-o cu capul gol ieri in parc, s-a infundat in nas si s-a trezit in urlete ca nu putea sa respire .. pus apa de mare, ser .. tras mucii cu aspiratorul la 1 noaptea .. balamuc! chiar am facut o mini-criza de nervi ca nu mai puteam efectiv .. pana la urma a adormit-o sotul pe burta lui ..

laurici mi-a parut rau ptr ce am facut insa sper sa se fi invatat minte ..

miri mai da-i cate un sut in popo lui raimondo sa bage viteza si sa termine ce are de facut .. credeam ca numai pe aici sunt "meseriasi" din astia. sper sa termine la timp si sa va puteti muta cat de curand.

lala sanatate multa baietilor! sa treaca repede muci .. sunt de sezon ce sa mai zic ca ma dispera si pe mine ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nemary nastere usoara si bebica sanatoasa si mancacioasa!

Sanatate la muciosi! Ellenuta, nu-i de la cap descoperit, e de la microbii astia care isi fac de cap prin mizeria care ne inconjoara.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

MARY, NASTERE USOARA!

La multi ani Eris!

Multumesc fetelor care ne-au vizionat

Gatta...totii arabii ii ziceau lu fi-mea Cleopatra. A facut furori fata. Nu mai zic de blondinul meu...repede l-a luat dansatoarea in brate, ca asa albeata mai rar la ei.

Miri arabii sunt draguti cand le iese banul, sunt f constienta ca eu am vazut o mica parte din realitate...si aia frumoasa, dintr-un hotel de 5 stele. Dar ceea ce am observat e ca Egiptul e o tara in crestere...tinerii se aseamana mult cu noi...poate scapa si de dictatura. Multa putere de munca la renovare

Ioana la tine ramasesem datoare cu o intrebare...hotelul se numeste Sonesta, am scris si la legeda pozei cu hotelul.

Roli mult succes in gasirea unei solutii de a va muta din oras.

Lala, bafta la activitati!

Ceska bravo talentatului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau helau!

stralucesc de satisfactie! l-am strans de "...ie" pe raimondo si cica s-a suparat pe mine. lucreaza fara sa se opreasca si sa vb:)))

mai stralucesc o data pt ca domnul sot a curatat de loame - e inca ocupat dar o face temeinic- casuta din gradina!

mai sclipesc o data ca e curata luna bec pivnita! nici urma de gunoaiele fostului propretar! am curatat-o eu! (bine,a cu nu mai pot umbla decat impinsa din spate,d ar ce conteaza, vorba lu' domnu' sot "putem sa ne mutam in pivnita":)))) miroase a mr. proper cu portocale - evident, nu????

sa scoata loamele car ele-am sortat duminica, de aici din pivnita si....party time!

raimondo termian cu culori, i le var direct in pivnita, cu tot cu scule si instrumente! si sa faca dreaq scara si la "piece de resistance", holul!

MARY, sper ca totul e bine la tine! ca esti deja pe drum spre marea intalnire! trebuie sa fie o bombonica de bebelusha!!!!!!

elle, nu-ti fa mustrari de constiinta, dar intelege reactia evei. si... daca ma intrebi... anna a acumulat nervi gramada peste zi si noaptea ti le-a servit pe tava. nasulm infundat e, dupa mine, urmare a crizei d eplans din parc. trece. si daca ajuta,s a stii ca sunteti doar la icneput:))))))

ma dor mainile! mama lor:((

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

N-am mai apucat sa intru - am tot fost la interviuri (pierdere de vreme, nimik concret, dar perseverez).

Acum,

Mary nastere usoara si o printesa sanatoasa, sa ai!
(mi se ridica paru' pe mine, cand ma gandesc).

Miri, hai ca incet incet, totul ajunge la linie!
O sa fie minunat sa petreceti Pastele in casa noua.

Helene, imi pare rau de Anita, ca are nasul infundat; cat despre Eva, dak a functionat 'metoda', e in regula; eu nu pot sa-i fac asa ceva Adelei pt ca nu prezint interes; ea pleaca cu primul venit, fara sa se uite in urma.

Lala, sanatate multa; am admirat micul 'forfecar' - ca de fiecare data, am ramas masca (in sensul bun) la ce idei geniale pui in practica.

Si noi, tot cu muci - Dan a trecut la nivelul urmator: tuse!

Si e o vreme de kko!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

OF! Sper ca la ora asta Nemary ii face Dariei cunostiinta cu surioara. Am emotii!

Miri,
sa nu-mi zici ca nu e soare in Belgica?! La ce de vesti bune ai musai sa fie senin pe-acolo, cald si frumos. Daca nu-i faci tu lumina ca stralucesti la propriu sunt convinsa. Poate va mutati in week end?

LAlaD,
da, mucii sunt de sezon noi am fost toti trei mucosi saptamana trecuta. Tati si B inca mai trag......

Godzila,
poate ca le-o fi semanand arabilor Iulia cu Cleopatra dar eu am vazut-o pe Tippi http://www.youtube.com/watch?v=zLoN6pD_JeA
Seama la coafura doar culoarea parului si a ochilor e alta si in poza cu pricina mi s-a parut destul de "salbatica" si Iulia.... in sens pozitiv evident.....
Va invidiez pentru iesirele in lume cu copii asa mici......si normal pentru locurile vazute.

Elle,
la somn cu tine! Poate se sincronizeaza fetele si tragi si tu pe dreapta.

Gaza mea vine obosita si foarte agitata de la gradi. Nici sa manance nu are stare... Asa ca azi am luat-o ajtor patiser in bucatarie dupa ce am pranzit si tati a plecat la lucru. Am pus checul la cuptor (i-a trimis un pupic sa creasca mare si pufos dupa ce mi-a ravasit bucataria "ajutandu-ma") si l-am dus in pat unde a zis doarme numai cat ii trebuie checului sa creasca. Promisiunea e ca la vremea superba de afara mergem la 15-16 la locul de joaca cu Felix, mamica lui si bunicul sa luam cafeaua acolo si normal si prajitura. Stau sa ma gandesc daca sa pun sau nu glazura de cioco pe checul cu visine?!?! Cald sau rece sa fie????

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput