Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*
Raspunsuri - Pagina 8
Lala_D spune:
Ceska la chec de visine merge un pic de glazura de ciocolata amaruie. Eu o pun dupa ce se raceste chec-ul.
Rox
Nu e chiar distractiv cu doi maraiti in casa si o mama mucioasa si cu durere de cap 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
gattasalvaje spune:
Intru pe fuga , cu o veste mare :
A nascut Mary !

Acum am vorbit cu mama ei , era pe fuga catre spital si mi-a zis ca la 15.10 s-a nascut surioara Dariei , ca sunt sanatoase amandoua , ca nu stie inca date despre greutatea bebitzei . Se pare ca n-a mai apucat sa-i monteze epidurala.
Bebelusha scumpa , bine ai venit pe lume , sa cresti mare , sanatoasa , norocoasa si frumoasa ! Mary , refacere rapida si mult laptic !
Revin , daca mai primesc vesti !
Sunt asa emotionata , de zici ca eu am nascut 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Acum am vorbit si cu Mary la tel , putzin ca venise doctorul...
E bine , dar zice ca a fost foarte greu , puiutza e sanatoasa , are 3300 g si a primit nota 10. Inca nu s-au hotarat la nume .
I-am zis ca are o groaza de mesaje de incurajare de la voi si va transmite la fiecare cate un pupic.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Felicitari Mary!!!!

Bun venit pe lume puiuta mica.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
beinazutza spune:
ziua buna!
azi e mai buna decat duminica!
am sa povestesc!
in primul rand am intrat sa vada daca sunt vesti de la Stancuta, ma bucur ca sunteti acasa si ca sunteti bine.Sa nu credeti ca nu vroiam sa stiu si despre voi, dar sunt asa de obosita , si parca nu am chef de nimic.
la munca este rau tare, se dau oameni pe capete afara si cred ca in final se v-a inchide. Ce e mai rau ... lucram amandoi in aceeasi societate. Om vedea!....
Si dupa o sambata frumoasa cu plimbari in Herastrau, duminica la ora 7, gaza s-a trezit in varsaturi. Am fost la medic(Emilia irza), ne-a dat humana electrolit si daca mai varsa revenim. Bineinteles ca in 2 ore am revenit , absolut tot ce baga in gura in max.5 minute era afara. Ce sa v-a spun groaznic. In final am ajuns la perfuzii 7 ore.noroc ca a stat foarte cuminte dar nici nu mai avea putere mititica sa faca vreun gest. dupa 7 ore am plecat acasa. Totusi cel mai important este ca si-a revenit si este bine.
va pup , si multa sanatate
ginnette spune:
Felicitari, Mary
!
Sa cresti mare, printesa mica, sa ai parte de noroc si numai de fericire!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:

FELICITARI MARY!! Refacere rapida si mult laptic!
BINE AI VENIT PE LUME, BEBELUSA VOINICUTA! SA FII SANATOASA, SA AI MULT NOROC IN VIATA, SA FII DESTEAPTA SI MEREU VOIOASA!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
alina023 spune:
Felicitari, Mary, sa-ti traiasca printesuca si sa te bucuri de amandoua fetitele tale!!!
Bubulina mica, sa cresti mare, sa fii sanatoasa, norocoasa, sa ai parte de multi oameni buni in viata ta si sa aduci multa fericire in viata celor din jurul tau!!
Ma bucur mult pentru vestea asta! O noua surioara s-a alaturat clopoteilor! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!