Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *256*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miri si eu m-am dat la Marc cand a avut o perioada de sorbit si plescait ca ma enerveaza si pe mine rau sunetele astea. Mai mult imi facea mie in ciuda. Acu vad ca i-a trecut.
Imi inchipui cat ti-o fi de greu cu amandoi pe cap singurica.

Am muncit azi ca un sclav, da acu ma simt tare bine cu balcoanele luna (era noroi si troace depozitate aiurea) si casa la fel. Parca vad viata mai roz.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

roli, se n umeste ca ai implinit prima regula feng shui! felicitari! roz e culoarea implinirii si a dragostei:) acu poti sa-ti permiti sa fii generoasa cu toata lumea:)))

eu am fost la casa. mi-au cam picat falcile cand am vazut cum nu si-a facut treaba raimondo...cred ca e plictisit de santoier, da rnu poa s ane beleasca d ebani si sa traga chiulul. i-am zis lu' domnu' sot ca pe mine s anu ma abureasca cu ce si cum, ca nu de aia e platit 10 ore ca sa lucreze 6. vedem maine...

inca o zi mancata in picturi:((( fetelor, de c em-a apucat descurajarea fix acu?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 21 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Mary

Go Mary Go

Am scos majoretele pentru ca nu mai puteam sa mai rabd pana maine si abia astept sa aud vesti bune de la tine! Nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Uf am sperat ca vine primavara si aici dar vad ca au venit doar ploile,ploua de cateva zile non stop.
Nemary nastere usoara mami draga.
Monica multa sanatate Clarei si La multi ani mami!
Verasuperbe pozele din vacanta.
Ceska e tare scump Benji.
Stancutza merci,ma bucur ca Sofia este bine.
Laura_Ioana multa sanatate Theiei si tie mami.
Am scris telegrafic caci Bubu nu ma slabeste deloc trage de mine la joaca.Cat despre trezit dimineata noi suntem la fel de matinale 5.45am dupa noaptea cu multiple treziri de fiecare data.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza!
ne pregatim sa plecam spre spital. nu am dormit prea bine azi noapte si nu din cauza emotiilor ci a durerilor de burta/mijloc. nu stiu de ce dar presimit ca nu va dura prea mult nasterea pt ca surioara vrea sa o cunoasca pe DAria.
multumesc mult de incurajari, sa aveti o zi frumoasa chiar daca este ploioasa.
va tin la curent

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 38+ AMR pana marti...sau chiar mai repede
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!

Nemary,
am piele de gaina, ma ia cu furnicaturi si am emotii! Numai si numai daca bebelina e pregatita sa vina si azi pe lume. Nastere usoara si abia asteptam sa facem cunostiinta cu inca o surioara de clopotel!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

neatza!
ne pregatim sa plecam spre spital. nu am dormit prea bine azi noapte si nu din cauza emotiilor ci a durerilor de burta/mijloc. nu stiu de ce dar presimit ca nu va dura prea mult nasterea pt ca surioara vrea sa o cunoasca pe DAria.
multumesc mult de incurajari, sa aveti o zi frumoasa chiar daca este ploioasa.
va tin la curent

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 38+ AMR pana marti...sau chiar mai repede
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Nastere usoara Mary si sa auzim numai vesti bune!!!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Nastere usoara,nemary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mary, nastere usoara si bebic sanatos!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si cum ai mei nu au fost de multisor bolnavi s-au gasit acum amandoi odata
De 2 zile se muceste si se tuseste la greu la noi, Bogdan e acasa, l-am scutit de scoala, ba mai mult au avut bunavointa sa ne captuseasca si pe noi, adultii.
E foarte "fun"

Pentru cele interesate am postat pe blog in ultimile zile o serie noua de jocuri si activitati.
Ieri printre muci Andrei a invatat sa foloseasca foarfeca

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput