Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)
Raspunsuri - Pagina 9
andra_s spune:
ella ce povestire spumoasa!!! mi-a placut tare mult, am vazut si poze cu bebeGeo, e sublim!!!
jasmine mie mi-au scos cerclajul dupa ce am nascut
da ai citit bine, dupa, si nu am simtit absolut nimic
ramasese firul agatat de una bucatica col. a derapat la inceputul travaliului, dar s-a datorat unei anomalii a colului meu
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Hi hi, Rebiana - asta-i telepatie, am scris aproape acelasi lucru Ia zi, nu m-ai mai visat, nu? Ca vreau sa discut pe bb Alex sa mai stea. ![]() |
Sa sti ca-i telepatie!

N-am mai visat.. sau cel putin nu mai retin nimic din vise; sunt cam nauca de cand cu mucisorii Marei; ma trezesc la scurt timp dupa ce atipesc sa-i verific respiratia, s-o asez in pozitii mai comode pt respirat usor, s-o tin in brate...
Sper sa stea Alexa draga cat vrea si poate mami! Pupici si pisicutelor dulci care-s la plimbare
(si Luca e cu tati in parc!)Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Andra aseara, tarzior, am vazut pozicile cu Ianis scump.. dar neuronu-mi e inca gravid si uituc si am uitat sa scriu! Pup eu un bebe grasun si buzat! Tare dulce e!!
Si ce de par are!!! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
dayanara spune:
Bravo Cris

Bun venit pe lume Ingrid :)
multumim de veste Selina, tu cum esti?
nemary mie imi place numele denisa foarte mult si denisa si denis
ella foarte frumoasa povestea, in stilul tau ce sa mai 
l.am admirat iar pe geo, dar tre sa spun ca si tu arati foarte bine!
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Irinabobe a gasit sotul, pana la urma, vaccinul in Bulgaria?? Am si eu un stres (in plus) cu vaccinul asta si pana nu-l vad facut Marei......
Jasmine spune:
nemary - exact asa e si la mine cu numele : nici unul nu mi se pare ca e ''the one''
cand ma hotarasc la un nume peste cateva zile parca suna aiurea si o iau de la inceput
ella - ai povestit intr-un stil care face ca totul sa para floare la ureche ![]()
37+ 
Jasmine spune:
BRAVO PIF !!! BUN VENIT EMA !!!

BRAVO CRISTINA30 !!! BUN VENIT INGRID EVELINA !!!

37+ 
Rebiana27 spune:
Felicitari Jasmine pentru cele 5000 de mesaje!
Hi, hi stateam pe-aici, pe faza, sa vad stelutele!
cenia spune:
Uau 5000 de mesaje? dar unde ai activat pina acum?
adevarul e ca dupa ce nasti nu mai ai atita timp sa scrii pe forum.
eu nu mai am nici o contractie, nik. s-a razgindit fata mea sa iasa!
ma duc sa imi fac treaba, poate aluuneca mai jos. ha ha!
ellanik spune:
Jasmine ,chiar e floare la ureche.Numai ca floarea e trandafir .![]()
Dayanara 
Rebiana nu am citit de unde s-a ales Mara cu mucisori.Noi avem cate unul asa razletz si-l atac in somn.
Bey povestiti-mi si mie ce s-a intamplat cu Oana ca nu am timp sa caut inapoi.Saraca de ea.Toate bubele rele in fundul babii mele.
Honey vrei si tu o cezariana?
Noi de vreo 3 zile ne confruntam cu 2-3 ore de usoara agitatie dupa-amiaza .Par a fi niste usoare crize de colici:se strange la burtica,si scoate cate un tipat.Nu e ceva de groaza.Am inceput sa-i dau Bonisan...se linge pe buze ...ce i-o placea la el???De tras partzuri trage,de scos aerul il scoate dar are orele astea de usoara agitatie care ma fac sa cred ca ar fi niscaiva pui de colici.
Azi am iesit afara!!!A dormit ca un pui de vrabie si cand am intrat in casa a cascat niste ochi de nu l-am mai culcat nici cu vrajeala obisnuita.Acum e cu ochii in carusel.In loc sa-l adoarma caruselul il distreaza.Ca la noi la nimeni.
Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici