Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cel mai tare e insa cand il sterg in gurita cu glicerina....suge la compresa aia cu un drag si spor si dupa plescaie ca un porcelin.Imi e drag de el de crap.Hai ca vb tampenii ca nici nu are legatura cu ce se intampla pe aici.fetele au contractii si eu vorbesc de beshinele.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

andira - nu stiu cand ma duc,de fapt mi se pare ca nu mai stiu nimic
daca nu intervine nimic pana luni ar trebui sa-l sun pr dr sa-l intreb ce facem
dar mi-e teama ca-mi zice sa ma duc sa ma internez si sa stau acolo pana se intampla ceva,ori eu nu prea vreau sa stau aiurea in spital
nu stiu daca are de gand sa-mi scoata firul si sa asteptam sa se declanseze nasterea sau asteptam intai sa se declanseze
la ultimul control imi zisese ''ai putea sa mai rezisti inca 2 saptamani daca stai in pat'',dar astea 2 saptamani s-au implinit pe 12 martie
intre timp a mai trecut inca o saptamana si eu daca am vazut ca nu se intampla nimic spectaculos am tacut chitic...ceea ce imi vine sa fac si acum

acum mi-a intrat altceva in cap (ca sa nu ma plictisesc) : daca incep contractiile si sunt dese si puternice firul de cerclaj are bunul simt sa se desfaca singur sau exista riscul sa se rupa colul?

multumesc fetele pt lamuriri

andra - am facut ochii cat cepele cand am citit ca ti-a scos firul dupa ce ai nascut

rebiana - de rezidenti mi-e cel mai frica,daca e sa nu vina dr meu
nici n-am observat ca am 5000 de mesaje

selina - despre tine nu ne spui nimic?

cenia - eu sunt aici pe forum din 2002,am fost intai la aspirante,pe urma la odiseea din 2004,pe urma la Clubul Scutecelor....in 8 ani se pare ca am palavragit mult si bine

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Am ramas in urma rau cu cititul!
Vad ca avem noi iepurasi asa ca inainte de toate ma pun pe urat:

Bravo Happyjoy , PIF si Cristina!
Bun venit celor 3 printese Sara , Ema si Ingrid! Ce nume frumoase!

HAI BABYANGEL! NASTERE USOARA! [

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Jasmine cum sa se rupa colul?

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Va salut fetelor!

Nu am reusit sa citesc chiar tot , iar din ce-am citit ori nu-mi mai aduc aminte ori nu sunt in masura sa dau sfaturi...asa ca pot spune face doar mici comentarii:

Ellanik - f frumoasa si haioasa povestioara ta. pana la urma a fost mai bine ca ai ales cezariana! Am vazut si pozele cu bebe Geo si e frumushel foc! iar tu arati deja f bine! pana isi intra vara in drepturi o sa fii sexy mama fara indoiala si tati va fi mandru tare cu asa doua frumuseti!

Jasmine - nu te mai stresa cu firul ca nu-ti faci nici un bine! stiu ca e usor de spus , greu de facut..dar e important ptr tine si bebe sa te mentii relaxata si optimista. Totul va fi bine! nu lasa loc gandurilor negre si fricii ptr ca nu e cazul!

Eu am absentat cam 2 zile, dar motivat! Ieri am imbatranit cu un an asa ca am fost sa sarbatoresc in cel mai intim mod, doar eu cu sotul, la un restaurant f dragut cu vedere la Lacul Garda in apropiere de Verona. Am fost la pranz caci de obicei seara incep dureile de spate si nu-mi mai prieste nimic! Pe urma am bantuit prin mall , am mai luat cateva hainutze ptr Riccardo si dupa un maraton de 7 ore am auns acasa rupta de oboseala. dar a fost frumos mai ales ca si vremea era superba, soare si 17 grade!
Cand am ajuns acasa am vazut ca burta mea o luase la vale si mi-a confirmat si sotul ca intr-adevar ear mult mai jos decat inainte!!
Asta ce inseamna? ca nasc in curand? cat de curand? am citit ca ar fi maxim 2 saptamani...Dar acum (dupa ce am umblat iar toata dimineata prin oras) parca am toate durerile din lume, de spate , de burta (ca la menstruatie) , o contractie dureroasa care a tinut cam 1 minut...pe bebe il simt asa de jos ca daca ma asez pe scaun am impresia ca stau pe capul lui saracutzul...

Sper sa rezist pana pe 24 cand am programare la ginecolog si primesc si rezultatul la analize ( cea cu streptococul...) ca abia le-am facut ieri dimineata! Plus ca sotul e la munca si revine marti...si daca e sa nasc , sunt singura cuc aici.... dar asta e ...daca e ceva..iau taxiul , sun medicul si fug la spital. Daca ajunge si sotul pana nasc bine...daca nu...ne gaseste in varianta split!

Azi am fost si la un magazin romanesc si am cumparat zacusca caci imi era tare pofta. am luat vopsea de oua (cine stie daca mai apuc sa le fac...) si rahat (in ideea ca poate reusesc sa fac un salam cu biscuiti).

Am pus cateva poze noi la semnatura. doua cu comoda/baitza lui bebe, pe care am instalat-o in baie si 2 cu burtica mea (una de acum 2 zile si una de ieri la lac).

Acum incerc sa mai citesc cate ceva din urma sa nu fi sarit ceva important!

O seara placuta si multi pupici!

37+ Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

intreb si eu....am mai auzit de ruptura de col dar nu stiu in ce conditii se poate intampla

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

intreb si eu....am mai auzit de ruptura de col dar nu stiu in ce conditii se poate intampla

Daca intri in travaliu, si firul de cerclaj e inca acolo, poate sa iti rupa colul. Vezi Rebiana - iar o dau exemplu .

Eu aveam firul in tensiune la 35 saptamani, si dr mi-a si spus sa fiu foarte atenta, si daca ma doare rau, sangerez etc, sa vin de urgenta, ca imi poate rupe colul.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nafi - La Multi Ani pt ieri, sa fii fericita!
Vroiam sa te intreb: am vazut ca tu ai DPN 13 aprilie, ca si mine, dar UM undeva la sf lui iunie, probabil. Care din ele e?
Ca inseamna ca de fapt esti cu o saptamana inainte, nu 13 aprilie.

Fetele mele tot nu s-au intors din parc, cred ca mi le aduce tati frante . Ceea ce nu e rau, dar deja stau si pandesc la geam masina, parca nu mai am stare...

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Nafi - La Multi Ani pt ieri, sa fii fericita!
Vroiam sa te intreb: am vazut ca tu ai DPN 13 aprilie, ca si mine, dar UM undeva la sf lui iunie, probabil. Care din ele e?
Ca inseamna ca de fapt esti cu o saptamana inainte, nu 13 aprilie.

Fetele mele tot nu s-au intors din parc, cred ca mi le aduce tati frante . Ceea ce nu e rau, dar deja stau si pandesc la geam masina, parca nu mai am stare...

36+

Mersi de urari
Acum m-am uitat si eu la date si cred ca UM e gresit. Corect era 7 iulie (07) deci DPN 13 aprilie doar ca dupa ultimele 2 ecografii ginecologul mi-a spus ca bebe e mai mare ca dimensiuni cu 10-14 zile deci , desi nu e o regula, dar sunt sanse mari sa vina in jur de 5 aprilie. Dupa cum ma simt eu cred ca vine si mai repede de 5! dar nu m-ar deranja! daca se decide sa se nasca undeva intre 25-30 martie ptr mine ar fi perfect. dar depinde de bebe!

O seara placuta si linistita (asta in caz ca ajung fetele din parc suficient de obosite)

37+ Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani Nafi!
am vazut comoda, e foarte frumoasa si o sa.ti fie si utila chiar dupa ce nu vei mai folosi cadita, asa am si eu :)s.o stapaniti sanatosi

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput