Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

La noi cand a cazut buricutzul nu a curs sange.Dr pediatra l-a si vazut a doua zi si l-a curata de ce cojitza mai avea acolo si ne-a zis sa dam cu o picatura de betadina inca 7 zile.Oricum s-a facut tare frumos buricutzul avand in vedere ca auzisem ca astea facute cu clama ies urate rau.Ntz ntz ntz!

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d

AZI LA 11 A VENIT PE LUME INGRID EVELINA DE MAMI CRISTINA30 CU 3060 GR SI 48 CM: FELICITARI DIN SUFLET SI BUN VENIT

Mami 36+ si Victor (31.08.2007)

Multu' de veste Selina!
FELICITARI CRISTINA! BUN VENIT PE LUME INGRID!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

mi-am adus aminte ce m-au casapit cand mi-au scos cerclajul!! Brr..

e asa de rau???
poti sa detaliezi,te rooog?

37+

Mergi la inceput

Ella am citit povestea nasterii lui Geo mic si scump, scrisa in maniera ta unica, si am zambit in permanenta de emotia data de miracolul nasterii dar si de stilul in care e descris. Sa-ti (va) traiasca si sa te (va) fericeasca! Am vazut si pozele noi!

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Jasmine - nu e rau cand iti scoate cerclajul, dar depinde pe mana cui incapi.
Rebiana era deja in travaliu, probabil firul in tensiune, si a mai dat si peste nepriceputi - o sa-ti povesteasca ea mai multe, eu am zis doar sa te linistesc.

Eu n-am simtit absolut nimic cand mi l-a scos, si la fel nu am simtit nimic cand mi-a rupt apa, la dilatatie 8. Deci, depinde de dr, a mea cred ca avea o super-mana.

Cand te duci sa ti-l scoata?

36+

Mergi la inceput

Stefi - ma bucur ca-ti place numele!

Honey - nu apuc chiar 2011 , pt ca mi-a zis ca vor fi suficiente cateva contractii ca sa il deschida. Si stiu de acum 2 saptamani, cand am simtit ca ceva nu e in regula, si era aproape deschis. Deci, are o mobilitate - ceva de groaza!
Si daca ai intrebat, mie imi place mai mult Sophie, decat Rebecca.

Bobita - sunt ok , am expediat copiii in parc cu tati, si-mi pare rau ca nu ma pot duce si eu cu ele. Am zis insa sa mai stau linistita azi, si ma duc maine cu ei.

Felicitari Pif pentru grasunica, si refacere rapida!!

Felicitari Cristina, sa va bucurati de iepurasa!

Anca - tinem pumnii!!

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

mi-am adus aminte ce m-au casapit cand mi-au scos cerclajul!! Brr..

e asa de rau???
poti sa detaliezi,te rooog?

37+

Nu te speria! Andira mi-a spus ca n-a simtit nimic cand i l-a scos... asemenea si alte fete! La mine s-a intamplat sa fiu de 3 ore in travaliu si cand prindeam contractiile imi venea sa mut muntii din loc! Taman in si printre contractii s-a chinuit o dr sa-l scoata pt ca deja se afla in tensiune si eu sangeram de numa'. M-a cam ciupit.. ca-n timpul cat s-a petrecut asta n-am mai simtit nici contractiile :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Jasmine - nu e rau cand iti scoate cerclajul, dar depinde pe mana cui incapi.
Rebiana era deja in travaliu, probabil firul in tensiune, si a mai dat si peste nepriceputi - o sa-ti povesteasca ea mai multe, eu am zis doar sa te linistesc.

Eu n-am simtit absolut nimic cand mi l-a scos, si la fel nu am simtit nimic cand mi-a rupt apa, la dilatatie 8. Deci, depinde de dr, a mea cred ca avea o super-mana.

Cand te duci sa ti-l scoata?

36+

Pupa-te-as eu pe tine ca ai descris f bine! Asa se fac mari si rezidentii.. invata pe cobai ca mine

Mergi la inceput

Hi hi, Rebiana - asta-i telepatie, am scris aproape acelasi lucru .

Ia zi, nu m-ai mai visat, nu? Ca vreau sa discut pe bb Alex sa mai stea.

Ella - ai fost haioasa ca de obicei, multumim ca ti-ai facut timp sa ne povestesti .
Sa va traiasca iepurasul, si sa va bucurati de el!

36+

Mergi la inceput

Si am mai postat si la diferenta de 30 de secunde...

36+

Mergi la inceput