Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)
Raspunsuri - Pagina 5

bobita2010 spune:
multzam fetele, mai stau un pic ca vad ce se intampla ca nu am contractii deloc, daca sunt cuminte poate rezist pana luni cand ma vad cu doctorul meu ,
Andira tu cum esti - am citit ca si pierzi din dop
Cenia - asa am vrut si noi un nume scurt si simplu, ref. la pretul analizei pt streptococ, cum au spus si fetele in jur de 40 lei (10 euro) adica vreo 14 $
Honeybaby - e atat de delicat si numele ca si bebeluna ta , ref la analiza pt streptococ, eu am facut-o la Medlife (intr-o sambata) si am primit rezultatul in vinerea urmatoare, recomandarea mea ar fi sa te grabesti - nu de alta dar tot vb de contractii si trebuie sa ai timp sa vina si rezultatul - la Medlife cred ca o poti face luni daca suni azi (desi ce mie luni ce mie marti )
Bumbitza - ma bucur ca esti ok, incearca sa nu te omori cu gatitul ca nu moare nimeni de foame si sa rezisti pana vinerea viitoare .
2anke - felicitari pt. bebeluna maricica
Happyjoy - felicitari pt , multa sanatate amandurora
Greenfrog daca mai ai rabdare o sa venim si noi probabil ca peste vreo luna ne vom putea intalni
38+ cu
dpn 02.04.2010

annya9 spune:
Da Bumbitza, ai dreptate. Acum, desi sunt chioara de somn, am bagat la spalat hainutele lui bebe (doamne ce dragute sunt!!!), trebuie sa fac si ceva ordine la bucatarie si sa fac de papa.
Am niste dureri ciudate in coloana, in parte de jos, foarte nasoale, asa ca niste puseuri (in ritmul batailor inimii)...v-ati confruntat cu asa ceva? Apar de obicei cand ma asez. Imi cer scuze ca sunt ca o baba care se vaita non-stop!
HAI Cristina30!
Hai Babyangel!
Hai PIF_pif! 34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Bumbitza spune:
Bobita nu mai e mult pana luni, incearca sa te menajezi pana atunci. Tin pumnii
Eu nu-mi fac probleme pt vineri - adica n-am eliminat dop (cred), contractii n-am, col lung inchis...eu zic ca rezist pana atunci, din contra, ma gandesc ca bebe mai vrea la caldurica si dr vrea s-o scoata mai devreme
Hai ca va fi iar avalansa de iepurasi zilele astea
Eu am asa dureri de mijloc cand stau mai mult in picioare, cand ma asez se mai potolesc...37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

nemary spune:
contractiile s-au mai rarit si nu mai sunt nici la fel de dureroase, in schimb cred ca am inceput si eu sa pierd din dopul gelatinos.
Bobita, pt.linistea ta ori suni doctorul ori mergi la spital. spui ca luni o sa mergi la spital? daca rezist pana marti poate ne intalnim acolo.
Bumbita, ti-am vazut burtica, e mai lasata ca a mea i mi se pare curios, mai ales daca spui ca colul tau este inchis si tare.
nicio veste de la Anca? o fi nascut?!
Mari

Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare

Daria

nemary spune:
Liliana, multa sanatate si nastere usoara luni. eu o sa scot o motata pt.tine de pe acum, luni nu stiu pe unde o sa fiu Liliana
l-am sunat pe doctor sa-i spun cum ma mai simt si mi-a spus sa merg maine dimineata la un control la spital pt.ca este de garda, poate ca se precipita lucrurile, cum a spus el.
off, m-au luat asa niste emotii si imi vine sa plang, nu stiu daca de bucurie sau de stres.
Mari

Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare

Daria

dayanara spune:
nemary bafta la medic maine, sa vii cu vesti bune, asa cum iti doresti
bobita eu am din ce in ce mai putine contractii...spre deloc :)
asta e culmea zau!
mihaela tu cum esti?
linda sanatate muta, esti mai bine acum?
roxana 38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Dianami spune:
Mesaj de la PIF_pif:
La ora 10 s-a nascut bebe Ema, 4000 g, nota 10.
Va pupam pe toate!
Felicitari si recuperare usoara! Ema, bine ai venit pe lume!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dianami Mesaj de la PIF_pif: La ora 10 s-a nascut bebe Ema, 4000 g, nota 10. Va pupam pe toate! Felicitari si recuperare usoara! Ema, bine ai venit pe lume! ![]() Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
multumim Dianami!
felicitari mai pif!!!!!!!!!
ce bebelina mare!!!!!!!! de nota 10, bravo!
recuperare rapida !
Ema sa fie santoasa si norocoasa!

castelana fericita

Dianami spune:
Week-end plin :
"Mi s-a rupt apa de la sine si am contractii fara perfuzie...yupiiii!"
Nu semneaza nimeni , dar am cautat nr. in lista noastra si se pare ca e...Anca
! Vine bebe Codrin!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Bumbitza spune:
Bravo Pifule!
Felicitari pentru bebeluna grasunica Ema!37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#