Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!
Roxana - au trecut contractiile de aseara dupa ce m-am apucat de dat cu aspiratorul si mopul, oricum nu erau dureroase. Ieri am facut treaba asta de 4 ori!!!! Nu ca as avea eu ceva instict al cuibului si pt ca daca nu avem usi tot praful de la gresie , tavane slefuite intra in camere.

Bumbitza - mie mi-a spus ca am colul inchis, de lungime nu a mai pomenit. Atata timp cat nu am dureri de spate sau crampe probabil v-a ramane inchis.

Linda - eu ziceam sa nu va obositi sa scoateti fetele care nu am mai dat vesti pt ca asta se face automat cand parasim odiseea. Deacord ca fetele merita tot suportul nostru. Daca tie iti face placere sa te ocupi de lista e super.
Sper sa iti treaca repede starea nasola. Probabil ca ai ramas cu o sensibilitate.

Andira 4,4 CM!!!!!!!!. Pai cu asa col apuci 3 aprilie 2011

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa si eu cred ca atunci cand simti intepaturi , dureri de spate se poate scurta ...dar si la contractii dese, regulate
habar n.am , sunt toate atat de diferite de la sarcina la sarcina

andira eu il aveam acum o luna de 1.5 si sper sa fi ramas asa sau sa se fi scurtat, daca s.a lungit, tai din el

asa ma bucur de oana ca poate veni in weekend la eric....si sa speram ca nu va mai sta mult in spital!

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

buna si de la mine - desi...

aseara am avut contractii care incepeau sa fie dureroase, dar au fost neregulate si s-au oprit cat de cat, oricum nu am putut dormi
am vazut ca se vb despre dopul gelatinos, eu cred ca am inceput sa pierd din el - si imi este cam frica si nu stiu ce sa fac -

Am vazut/citit ca Nibi Niki spunea ca a eliminat dopul si contractiile au inceput mai tarziu, eu nu stiu ce sa fac - acum nu am contractii dureroase (de fapt nu mai am deloc) dar dimineatza am vazut din nou o secretie gelatinoasa cu firisoare maronii mai consistenta un pic decat secretia obisnuita

Asadar intreb : sa merg la spital avand in vedere ca am colul deschis de marti, chiar daca nu am contractii sau sa mai astept ?
Temerea mea e ca am streptococul ala de grup B si la travaliu trebuie sa aiba timp si pt perfuzia cu antibiotic .

Freedelia parca spunea ca o cunostinta a ajuns la spital chiar inainte de nastere fara dureri prea mari , or eu am nevoie de timp

multzam anticipat pr eventuale sugestii , acum ma bag la citit din urma

38+ cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bobita - nu stiu ce sa-ti zic. Fa cum iti sune instictul..

Cum suna Maya Rebecca ??

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa mie imi plac ambele si rebeca si sophie, grea decizie...

bobita cum spunea si dianami si sunt perfect de acord, inaintea oricarei indoieli mai bine sa merg la medic

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

happymum multumim de complimente iubita

ellanik ai o scumpete de baiat iar tu arati spectaculos de bine

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

oanaiacovita iti tinem pumnii sa te lase sa mergi acasa pana duminica pt a serba o lunita de viata pt bebe eric. hai ca a trecut greul si vei tine puiul la piept non stop

poze

Mergi la inceput

HAI Cristina30!
Hai Babyangel!
Hai PIF_pif!
Bravo Happyjoy!
Bravo Crissintibun!
Bravo Catus76_ro!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Neatza fetelor -- in sfarsit azi incheiem perioada de zile de nastere -- azi e petrecerea lui Jodie si GATA!!!!

Jane a dormit azi noapte de la 1 pana la 7 jumate!!! Am trss de ea, bagat sanul in gura de la 7 la 7 jumate, fara nici un succes, apoi a mancat un san, s-a uitat pe pereti, a mai mancat unul, ne-am mai privit un pic si iar a mancat. Cred ca era rupta de foame...

Castelana -- dar voi nu aveti o femeie care va ajuta??? Normal ca nu o sa o lasi la bebe (cel putin la inceput) dar macar sa te ajute cu curatenie, mancare... Haha -- si eu cam tot ca pritena ta, 3 copii, numai ca in 6, nu in 5 ani...

Gata, mers sa ma pregatesc de petrecere, John si ta-su au mers la baseball de dimineata, acum sunt pe drum inapoi si cand ajung plecam spre locul unde tinem petrecerea.

Va doresc o sambata minunata si revin cand am timp.

Pupici!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

La multi ani pentru Jodie!!!!!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de toti copii vostri!
De ai stii cum e prietena mea cu trei copii de linistita, fara stres, cei mari vin pun mana pe cea mica, o mangaie, nu=- intreaba nimeni daca sunt spalati pe maini ( eu cu paranoia mea)
Azi gata megeau acasa.
Da am o femeie ce-mi vine de trei ori pe saptamana ( o zi da una nu), apoi dupa ce nasc voi angaja o asistenta care sa vina zilnic, controleaza bebe, pe mine, ma sfatuieste, etc. E cam scumpa pentru tara asta, dar oricum toate servicii medicale aici sunt pe bani pentru ca merg la un spital privat, asistenta e cam 25 euro/ zi, deci e ceva, dar toate fetele ce le cunosc mi-au zis asa: e scump dar ai sa vezi ca merita! Nu te mai duci la pediatru pentru orice rahat, cu copilul in clinica, la microbiii altora, te linisteste, etc, vedem.

Azi gata mi-am terminat si bagajul ca sa fie prega.
Am unul eu, unul bebe, plus geanta kit de celule stem.
ups, cand faceam bagajul aveam asa niste emotii... aseara vb cu mama mea despre asta si imi spunea ca sa fiu curajoasa, sa nu am emotii.
I-am zis: fata am ajuns la 37 ani sa-mi fie frica? ceeeee, mergem inainte cu tupeu

te pup, mama eroina, cu trei jos palaria!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Lara, Natalia (cu a) era si pe lista mea. Frumoase nume

La multi ani micuta Jodie! Sa ai viata presarata cu fericire, iubire, sanatate si noroc! (edit, gresisem numele)

Annya, imi pare rau ca ai avut noapte grea. Si la mine a fost destul de aiurea, bebe nu ma lasa decat pe partea dreapta sa dorm si ma doare si ficatul, si apendicele, amortesc toata...dar asta e, nu mai e asa mult si vom scapa.

Nemary se pare ca mi-o iei inainte... ca tot vorbeam noi de bagaj ca nu-l aveam pregatit, uite asa am fost fortate de imprejurari.
si mie mi s-a parut controlul pe masa f dureros, chiar ma gandesc cum va fi la nastere...

Roxana, cat de "plastic" a sunat ca tai din col, mi-a si aparut imaginea in fata ochilor.

Honey, mie imi place mai mult Sophie Si noi ne gandim la un al doilea nume pt bebelina si am luat in considerare Maia Ilinca, dar cred totusi ca va ramane cu un singur nume, care e si de sfant.

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput