Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)
Raspunsuri - Pagina 3

dayanara spune:
bumbita eu cred ca se poate sa pierzi lichid , chiar daca ti.a zis ca e colul inchis, intre timp se poate deschide, apoi cristina30 careia i s.au fisurat membranele, cu o zi inainte daca nu ma insel scria ca are colul tare de 4 !
roxana 38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

andira spune:
Bumbitza - eu tare ma indoiesc ca ajung pana pe 3 aprilie...
Si oricum, i-am zis ca nu vreau nastere provocata.
Nu stiu ce sa-ti spun la faza cu lichidul, dar nu prea cred. Insa ar fi bine sa-l intrebi pe dr, zic eu.
Si de ce nu-i spui clar ca nu vrei nastere provocata - daca chiar nu te simti confortabil cu ideea? Am senzatia ca de multe ori ei aleg varianta asta nu ca ar fi neaparat in interesul pacientei, dar ca sa nu fie chemati noaptea, in weekend, in concediu, de Sarbatori etc...
Pe mine prima data m-a chemat sa-mi provoace nasterea pt ca era de garda, eu eram la 40 saptamani, mi-a zis ca are anestezist, e el acolo tot timpul etc.
Deci, pt ca ii era comod. Iar anestezia oricum n-am mai prins-o...
36+

andira spune:
Io nu prea pricep faza cu colul, ma depaseste!
Deci ultima data era scurtat rau, aproape deschis, iar acum mi-a spus ca are 4,4cm!!! Ok, e foarte moale, si se va deschide foarte usor, mai pierd si dopul, dar se lungeste / scurteaza asa de capul lui???
36+

stefimic spune:
Haideti fetelor, ANCA, CRISTINA, PIF
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

stefimic spune:
Hai ca incerc sa tin si eu pasul cu voi, macar cat mai este mama la mine.
am vazut pozici cu bebe GEO care este o frumusete de baiat, sa va traiasca ELA si sa va bucurati de el.
si noi suntem fornaite si ii tot pun ser fiziologic, sper sa se rezolve ca azi-noapte am zis ca a racit ca nu putea respira deloc.
ANDIRA sa stii ca si mie i-mi place numele ales de voi, abia astept sa ii vad si mutrita.
gata fug ca plange domnisoara.
va pup
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

kossir spune:
Buna dimineata,
Sa punem si noi niste motate pentru feteHAI BABYANGHEL
HAI PIF PIF
HAI CRISTINA
Desi cred ca la Cristina ar fi cazul de felicitari si .
http://community.webshots.com/user/kosscar

Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Bumbitza - eu tare ma indoiesc ca ajung pana pe 3 aprilie... ![]() Si oricum, i-am zis ca nu vreau nastere provocata. Nu stiu ce sa-ti spun la faza cu lichidul, dar nu prea cred. Insa ar fi bine sa-l intrebi pe dr, zic eu. Si de ce nu-i spui clar ca nu vrei nastere provocata - daca chiar nu te simti confortabil cu ideea? Am senzatia ca de multe ori ei aleg varianta asta nu ca ar fi neaparat in interesul pacientei, dar ca sa nu fie chemati noaptea, in weekend, in concediu, de Sarbatori etc... Pe mine prima data m-a chemat sa-mi provoace nasterea pt ca era de garda, eu eram la 40 saptamani, mi-a zis ca are anestezist, e el acolo tot timpul etc. Deci, pt ca ii era comod. Iar anestezia oricum n-am mai prins-o... ![]() 36+ |
Voi discuta cu el cu siguranta. Pana acum nu s-a pus problema de inducere, ieri ce mi-a zis la telefon ca sa vin pe 26 si sa am bagajul pregatit ca poate declansam

Multumesc Roxana pentru raspuns

Nici eu nu ma prea prind care-i smecheria cu colul asta

Mami si tati te iubesc mult!

http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 2anke Intrebare: dobul gelatinos ce culoare are? Poate fi si transparent galbui? |
Da.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Jasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 2anke
pai si la mine solid dar fara firisoare roz, numai alb galbui transparent, ca cat un dop de pluta. Scuzati detaliile. Anca ![]() ![]() ![]() |
dupa descriere clar e dopul

nemary spune:
fetelor, am avut o noapte de cosmar, cred ca am reusit sa dorm adunate cam 2-3 ore, am avut niste contractii de toata frumuseata, am luat 3 nospa dar nu prea m-a ajutat. acumm sunt putin mai bine, s-au mai linistit si contractiile. azi noapte la 2 imi pregateam bagajul pt.spital.
dar ce s-a intamplat de fapt? am fost aseara la control, bebelina are doar 2800gr si nici nu stiu cat mai poate creste pt ca...se pare ca MARTI este ziua cea mare. la controlul pe masa(care a durut ingrozitor, i-am spus sa-mi faca anestezie ) mi-a spus ca am colul deschis de 2 si sa stau cat mai linistita pana marti si la ora 8 sa merg la spital cu bagajul facut. asta bineinteles daca nu o nasc intre timp.
Mari

Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare

Daria