Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
de bine ce luasem eu un bax de pampersi nr 2 luni,knd am fost la cora...am mai primit unul azi,de la matusa mea,care a fost la cumparaturi si s-a gandit k are micuta mea prea multe hainute si ca nu are knd sa le imbrace,mi-a luat un bax de papersi premium care nr 1(care in scurt tmp ii vor ramane mici,pt k st de la 2-5 kg,si ea are deja 4 si cv) si 2 pachete de serv umede sensitive
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Sunteti cele mai simpatice! _ AMR 6..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Si tu
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Si tu Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
vai ce frumos ati petrecut voi ziua indragostitilor ,bb e un scump,iar tu nici nu zici k ai nascut
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
doamne cat am scris azi...se vede k am avut copil cuminte ... akm sa vedem la noapte ce pazim ... inca doarme ... dar urmeaza baitza ... si o voi trezi la 20:00
o printesa grabita...
ioana_fota spune:
de juma de ora incerc sa-mi fac curaj sa sun dr nu stiu ce sa fac
mi s-a pus un junghi in partea stg chiar acolo la incheitura dar acum a trecut dar ma tinut vreo juma de ora mi-a venit sa tusesc mai devreme si ma intepat asa rau jos sub burta in partea dr rade al meu de mine ca stau cu tel in mana si nu am tupeu sa sun .Am un morcovvv cu tot cu frunze.
39+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ioana_fota de juma de ora incerc sa-mi fac curaj sa sun dr nu stiu ce sa fac mi s-a pus un junghi in partea stg chiar acolo la incheitura dar acum a trecut dar ma tinut vreo juma de ora mi-a venit sa tusesc mai devreme si ma intepat asa rau jos sub burta in partea dr rade al meu de mine ca stau cu tel in mana si nu am tupeu sa sun .Am un morcovvv cu tot cu frunze. 39+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile |
suna dr!!!!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
Beatrice1982 spune:
ioana facem galerie??????????????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
decenuela spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Multumim pentru urari Cris_mario, Cristies, Alexutzzza.
Sa stii ca io am mancat salata de rosii ca n-am stiut ca n-am voie...chiar de mai multe ori si n-am vazut nici o diferenta la bb. Acuma sunt in probe cu cafeaua...poftesc de mor dupa cafea si tot fur cate o gurita din cana sotului, dar as bea io din cescuta mea una asa slaba ... nush, ma mai gandesc... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
am inceput cu decofeinizata...dar acu beau cate o cofe dimi...fara schimbari la jiji
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui danyelana
stai linistita, o sa scapi e burtik Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
da, da..la anu' si la multi ani................
vrei sa am vezi cum arat?????????????????????????????
hai ca iti arat......sa te miri.....................
http://good-times.webshots.com/photo/2431212830105915686aqeXxM
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
decenuela spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Multumesc mult de incurajari! Eram atat de trista ieri...m-am obisnuit cu mami meu in casa, de 6 saptamani, desi in perioada in care a scris cris.dogarel de mama ei, cam la fel simteam si eu! Ajunsese si André sa se obisnuiasca cu ea, o striga dimineata la 7 sa-l imbrace si ieri, surprinzator, s-a trezit la 6 fara 10, exact inainte de a pleca buni si a strigat-o! N-a vrut sa o lase sa pleceMi-a parut tare rau de ea, ca lui ANdré stiam ca ii trece repede, dar ei, saraca...pana anul viitor nu ne mai vede in direct! Chiar a zis, inainte de a iesi pe usa, ca data viitoare cand o sa-l vada pe Lucas, o sa mearga in picioare Scuze de butoi, n-am apucat sa citesc decat pe diagonala, sa raspund...nici atat. Azi, aici, e ziua tatalui si avem "chef" la gradi. Se organizeaza in fiecare an cate un joc (fotbal, ratele si vanatorii etc) intre taticii diferitelor grupe E haios, mai ales acum ca e mare si André si pricepe. Am editat multe greseli de tiparire |
...sunt sensibiloasa la despartiri
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)