Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cris_mario
super,sa va traiasca,felicitari Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
multumim!!!!!!!!!!!!!!!!!
deja al treilea fin............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Sunteti cele mai simpatice! _ AMR 6..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
lorex numai atat????????????????
Poze
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Sunteti cele mai simpatice! _ AMR 6..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Si tu esti la fel de simpatica!
Ce face bobitza Iuria?
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
eu am iesit pan la banca si am stat si afara f frumos! Declar bb cuminte! nu a zis nici pas nici ieri la asigurari cat am verificat io la birouri akl contractu, semnat intrebat etc si nici azi la banca, am stat vro 30 d min in banca am avt de platit 2 rate diferite ptr una am avt de schimbat in euro plus ca m-au anuntat ca au o promotie si dau digipasul gratuit pan la sf lu martie asa ca mi-am facut on line banking sa verificam de acasa cand intra alocatii, indemnizatii sau ultimele 4 salarii ina neluate! si yannis a dormit cuminte in carutz tooot timpul! de Yannis |
sa inteleg ca toti banii pt copil pot fi luati prin banca? daca da, traiasca online-ul bank.am in imagine cozile de la poata pt alocatii :(
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
Beatrice1982 spune:
a adormit una bucata prunc la mine in brate
ma duc sa il pun in patutz.............
Poze
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia
Problema cu urechiusa o avem si noi, doar ca eu nu ii fac nimic copilului, ci doar incerc sa i-o asez cand doarme cu capul pe partea dreapta. La noi este subiect de glume asta. Tati are urechile clapauge si mi-a fost tare frica sa nu iasa si fetita asa. Prima intrebare adresata doctoritei cand am nascut a fost daca i se pare si ei ca are o ureche clapauga. Mirela fericita de Mara Ioana |
hehe....daca ma uit bine la jiji....si el are o ureche mai clapauga..de..sa nu zica ta-su k n-are nik de la el..hihi
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui danyelana
Oani, imi pare rau de tine ca ai ramas fara mami. Te inteleg f bine ca si noi suntem in aceeasi situtie. Mami a ta nu poate veni mai devreme de anul viitor? Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
si eu pe tine! Stiu ca intelegi...
Mami meu lucreaza, e tare activa, are 2 servicii si nu mai poate veni, iar noua anul asta ne e imposibil sa mergem, din cauza de 2 copii, dintre care unul minuscul si de concediu mami.
Dar poate vine tata vreo 2 saptamani, in august, cand se inchide gradinita
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui decenuela
...sunt sensibiloasa la despartiri Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Si noi, am bocit ieri toata ziua si azi un pic, la telefon. Dar incepem sa ne intram in ritm, ia uite cat am stat azi pe forum
Beatrice1982 spune:
oani dar e asa departe de tine?????????????
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oani_2002
Si noi, am bocit ieri toata ziua si azi un pic, la telefon. Dar incepem sa ne intram in ritm, ia uite cat am stat azi pe forum Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
bravoooooooo asa si trebuie/...........
asa am fost eu dupa botez.........duminica era toata casa plina si luni nimeniiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!bocealaaaaaaaaaa
Poze