sa ne numaram binecuvantarile (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mai fetelor, asa vreme frumoasa, haideti sa lasam depresiile si sa ne bucuram de soare si verdele din jur.

Zic eu, care de-abia am trecut de o noua criza de nervi provocata de aceeasi poveste cu: nu pot lua/duce fetele la gradi.

Am inceput sa caut o preluare de leasing, ma costa mai putin lunar - daca gasesc ceva decent, decat taxi. Numai sa vad cum imi iese registrul de casa pe tot anul trecut si lunile astea.

Cu Yagmur ma voi vedea curand, stam in acelasi cartier, la mers pe jos cu fetele si ritmul celei mici in 25 de min suntem in zona lor, de fapt sta vizavi de celalalt mare barbat de kkt din viata mea, tatal meu. Asa isi va vedea eventual si el nepoatele, ca dc sotul nu mai e, nu i le mai poate duce la "vedere" 2 ore/luna.

Daria, capul sus zic eu care sunt cu fruntea sub parchetul din birou

Sa-i ia naiba de bani fetelor, ca ne amarasc viata.

Conchita, al meu m-a facut demult sa par o musca bazaitoare in fata tuturor, acuma desigur lumea intelege de ce eram cu gura pe el, atunci probabil il compatimeau, ca nu stiau motivele.
Cum ma va descrie: buna mama, gospodina desavarsita, dar cu gura pe el, isterica, colerica, i-am oprimat talentele de business man, libertatile, nu l-am lasat la pescuit de cate ori a vrut, nu am facut sex de cate ori a vrut, nu am fost intelegatoare, plina de compasiune etc.... Deci sunt de groaza, nu alta

Luna, de-abia astept ziua in care si-a gasi al meu vreo fraiera. Serios. Pentru ca atunci nu va mai fi preocupat sa se razbune pe mine si sa-mi faca diverse ca sa ma scoata din pepeni si sa-mi demonstreze ca dc l-am dat afara nu ma pot descurca fara el.

Lala, este foarte important sa pastrezi distanta fata de el. Sa faci toate demersurile legale posibile de a-l indeparta fata de voi. Al tau e cel mai rau posibil tata si fost sot. E un pericol real.

Apai Ciarli draga, daca iti aduce diamante... o mai fi ceva pe acolo pe la voi. Ai mai fi dispusa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Salut gagici,

Luna, imi place povestea ta si cum a potrivit destinul lucrurile.
Mamagiuliei, nu ai o zi kkacioasa ca esti cu noi, uneori e chiar misto sa faci slalom printre facturi, iti dezvolta oaresce abilitati.
Conchita, nu stiu daca imi face ecsu curte sau pur si simplu e ceva de genul "n-ai ce sa-mi reprosezi, nu vezi ce baiat bun sunt?". Da, de iubit, ma surprinde si mine faptul ca-l mai iubesc, nu prea e genul meu sa stau la discutii cu tradatorii. Asta a fost mare meu off, m-a tradat in prietenie, asta ar fi principalul repros pe care i-l fac.

Si apropos de actuale iubite, ieri a trecut pe la noi si si-a uitat portofelul, cand l-am luat sa-l pun in geanta sa i-l returnez azi( mi-a dat mesaj si m-a rugat sa o fac) a cazut un biletel de amor de la o doamna. Asa ca.. omu' e fericit.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

In general cele care suntem aici, ne bucuram, daca ne platim o factura, dca ne lasa exul in pace, daca copilul vine intreg acasa de la exu, daca nu se uita colegii stramb la noi pt statutul aparte pe care-l avem. Zau ca ma bucur pt cei care au cu ce se lauda, dar nu cred ca-s mai fericite ca noi

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Eu zic ca suntem super ok, avem copii frumosi si sanatosi, facturile sunte ele restante si la case mai mari. La o adica ne repliem imediat pe o situatie.

Morgano, ma bucur sa te aud mai vesela si optimista. Spor la treaba cu masinuta, vad ca sunt o gramada de okazii.

Nu stiu ce sa zic de domnu' cu cerceii lui cu tot si cu florile pe care mi le-a trimis prin curier de 1 martie (un buchet imens de lalele, preferatele mele).

Mi se pare ca viata mea e asa de frumoasa si linistita fara fitele lui. Doar vis-a-vis de papusi am o strangere de inima, si poate, daca ar insista foarte mult, da' nu a zis absolut nimic niciodata, poate ca m-as mai incurca, insa nu cu inima deschisa.

Apropos de okazii, io mai vand una alta pe acoli, ce nu am nevoie decat sa arunc mai bine vand cu niste banuti, care sunt bineveniti oricand si oricum, am io pe ce sa-i cheltui. Acuma ma abtin sa-mi iau un rouge Chanel, (ca imi sta si mie pe cap o factura de gaz, a naibii) poate pe la sfarsitul lui mai imi fac un cadou, tot in ideea ca "mai economisesc" de la utilitati.

Aaa, si mi-am facut in mansarda un apartament sa-l inchiriez, poate reusesc, mai vine si de acolo ceva-ceva. Deci stau bine, nu?

Pupici la gagici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

Trec si eu la ceas de seara sa fac inventarul binecuvantarilor. Una din ele ar fi ca am toate facturile platite la zi, ceea ce da, e o mare realizare.

Cum ma barfeste ex-ul? N-am idee, dar pot sa-mi imaginez. Intr-una dintre milioanele de discutii din perioada divortului mi-a spus ca in general n-are ca sa-mi reproseze, ne-am inteles bine, doar ca de multe ori s-a enervat ca nu avea camasi calcate Asta era tot ce caracteriza casnicia noastra, dupa umila lui parere
Nu stiu exact ce i-a spus urmatoarei achizitii, dar lucram la aceeasi firma si individa imi tragea colegii de birou de limba, ce fac, ce zic, daca sunt cu cineva sau nu si cand ne intersectam ma privea de sus rau de tot. Tot de-acolo a si cazut cand a ramas insarcinata si n-a vrut sa o ia de nevasta, ba gurile rele zic ca i-ar fi tras si o mama de bataie de suparare ca a picat de papagal imbrobodit. Multa vreme am citit "in unul sau in doi..." sa vad daca nu apare vreun subiect cu "nu vrea sa se insoare cu mine, ce ma sfatuiti?"

Totusi, in urma acestei aventuri (respectiva n-a fost decat una dintre multele) copilul meu mai are un fratior despre care nu stie nimic. La asta v-ati gandit vreodata?

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

...si ma mai gandeam ca io nu-s impotriva sa-i cunosc ecsa unui potential actual - uitandu-ma la ce fel de femeie a avut inainte...mie asta poa' sa-mi spuna enorm despre el. ca in cazul lui jesse james! ala a fost cu o actrita porno, ce-o fi fost in capul Sandrei cand s-a maritat cu el, nu stiu...


nimic-Mile, ramas bun


Aici eu ma ardeam rau, ca ecsu meu a avut numa ecse cu facultate, cu toate ca el nu avea nici macar bacalaureatu, ca nu s-a prezentat la examen si tot ne-a prostit pe noi.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Morgano, imi amintesc perfect de timpul cind ma bateam si eu cu magariile lui, cu betele in roate si greutatile financiare. O sa treaca toate, pentru ca toate sint trecatoare.
Atunci, imi aduc aminte ca ma gindeam mereu la citatul lui Winston Churchill "If you're going through hell, keep going."

O sa vina o zi in care vei iesi din iad, la lumina. O sa ai parte de liniste din nou. O sa fie bine, numai mergi inainte.

Ciarli, imi place de tine

Maru, peste citeva saptamini poate iesim din nou. My treat de data asta

Conchita, sper ca te simti mai bine!

Yagmur, Daria, Adina-Iulia, Simmonna, Gaby_K, Yasmine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Happy, multumesc, dar nu ma simt mai bine, tot cu febra si alte minuni. INSA, si maine e o zi, maine precis va fi mai bine, scarlett o'hara zice asta si io o cred. :-))

legat de ce cred ecsii despre noi, eu cam stiu ca mi-a picat sub ochi cu totul intamplator ce-i scria unui prieten despre mine. ma mir ca a doua zi n-a picat in genunchi sa ma ceara din nou de nevasta. insa stiu de la altcineva ca are si chestii negative pe care le mai comenteaza in cerc foarte restrans. cred ca e mai realista abordarea a doua, ca nu e nimeni perfect. sau sunt eu inclinata sa cred mai degraba critica decat lauda. in fine.

btw de facturi, eu am alte prioritati: intai mancare la copil, si dupa aia facturile. :-))


nimic-Mile, ramas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

fetelor sunt un pic happy,
Am aflat ce v-a fi scris in hotarare:
-desfacere casatorie din culpa lui exclusiva
-copil incredintat mamei(adica mie)
-pensie alimentara 120 RON
-revenire la numele anterior casatoriei
SI DE PROGRAM DE VIZITARE NICI POMENEALA...(ca nu a cerut doar nu ii dadea instanta asa de pomana)
Doamne ajuta sa nu faca recurs sau alt proces si sa ramana asa...



Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Poze
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
E o nebunie sa urasti toti trandafirii,doar pentru ca te-a intepat un spin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Laura sata inseamna ca nu isi va vizita copilul?
Tin pumnii sa nu faca recurs nici acum, si nici mai tarziu!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput