sa ne numaram binecuvantarile (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

de ce, Bucurestiul e mai aproape de Canada decat de Oradea?

Oricum sper ca zilele urmatoare ma voi intalni cu Daria

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Adevarul e ca faptul ca am dat peste acest grup si topic ma ajuta enorm.

Am intalnit femei puternice, care si-au bagat picioarele in tot si au ales drumul mai greu spre fericire dar au renuntat la compromis de dragul unui statut care rareori, din pacate, ascunde o viata fericita.

Ma uit mai atenta in jurul meu de vreun an, si vad prea putine familii fericite. Si mai vad ca niciuna dintre noi nu a renuntat la casnicie de prea bine sau din motive stupide, cum pot incerca sa insinueze forumistele stiti voi care.

Oricat esti de decisa ca femeie sa divortezi, oricat de putin iti mai pasa de fostul, tot apar mizerie si durere, resentimente si sute de rahaturi care te intorc pe dos.

De ex. acum cea mare imi spune ca vrea sa traiasca tati cu noi, asa... in timp ce face puzzle si eu postez, din senin. Mi-e mila de iubirea neconditionata a fiicelor mele de care magarul naibii isi bate joc. Le-a lasat balta si le-a rapit orice sansa la o viata imbelsugata. M-a lasat cu iminenta de a mi se taia gazul, curentul - sunt sume mari, ma stradui sa tot fac plati mai mici sau mai mari, dar sunt departe de a ma apropia de putina relaxare financiara.Gradinita lor.... de 2 luni neplatita. Nu vine sa le mai duca/aduca, sa ma descurc cu taxi, care costa enorm. El uita ca masina mea s-a vandut sa se plateasca la finante datoriile firmei lui.

Mi-a zis ca dc vin aia sa taie gazul, sa ma mut cu fetele la mama intr-o camera. M-a rezolvat, nu?
Mi-a zis ca dc vreau masina sa ia mama credit. A rezolvat-o si pe asta, nu?

Vedeti cum se rezolva totul de simplu in timp ce eu ma dau de ceasul mortii?

sa nu vii tu sa-ti vezi copiii 10 zle, sa-ti inchizi telefoanele, alea 5 de care stiu, apai restul si sa dispari ca si cand ai fi liber ca asarea cerului. Cica a fost in Sicilia cu treaba. Cu ce naibii de bani de motorina cand el zice ca n-are leu? Cum credeti ca un om care mananca ca spartul, o tona de mancare (nush cum naiba e soi prost ca nu pune pe el mai deloc) sta acuma flamand? Minte ca un porc, ca sa rezolv eu tot si sa nu dea el nimic.

Il detest, daca as putea l-as bate sistematic pana nu i-ar ramane loc neinvinetit. Pentru iresponsabilitate, caracter infect si lipsa de afectiune reala pentru casa, copii. Ca de mine cu cat ii pasa mai putin, cu atat ma bucur mai tare.

M-am racorit, revin cu episodul vesel dupa ce beau o bere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Morgano, ai uitat fie de bere, fie de episodul vesel. :-)) esti nervoasa pe el acum, ca nu-ti usureaza misiunea, dar o sa-ti treaca. gandeste-te asa, ca tu ai de dus o cruce materiala, care se rezolva pana la urma, da, cu multa sudoare, insa tu ai copiii langa tine - ai dragoste. el cred ca s-a ratacit cam tare daca crede ca libertatea asta e si-un fel de recreatie luata fata de copii. mai tarziu, povara lui va fi mult mai mare daca nu se trezeste. cand l-or privi copiii in ochi ca pe un strain...hm. nu reusesc sa inteleg cum pot tatii (in majoritatea cazurilor) sa-si abandoneze copiii in halul asta. dragostea e conditionata doar daca ii porti in pantece 9 luni, sau cum? ca asa citesc ca se intampla si la Yagmur...

Lala, te apropii si tu cu pasi repezi de momentul cand ai sa rasufli usurata. sincer, io zic ca e muuult mai bine de tine daca exul s-a cuplat deja cu alta, va fi mult mai putin inclinat sa-ti faca tie viata un calvar, io asa sper.

Luna, n-ai pierdut nimic, ca n-am povestit. asa, doar hinturi. :-)

Adina, pfiu, sa excludem taman Bucurestii, orasul meu de suflet? neah! vezi, acum esti invitata la doua petreceri. :-)

Simmonna, multumesc.

Gabi, ma rostogolesc de ras la povestile tale. esti puternica, dar stiai asta, desigur. sa poti face haz de necaz nu vine din slabiciune.

ciarli, exul tau te curteaza de zor. tu il mai iubesti? va mai vedeti impreuna, adica sunt sanse de refacere a familiei?

nu am zis ca nu am chef de intalniri cu alti machos grandes in general, ci in particular, in ultima perioada. bine, ca sunt si cu sanatatea in pioneze, deci seductiile mele sunt la nivelul de rosii storcosite, in schimb sarcasmul a urcat ca nivelul dunarii la portile de fier, poarta a' mai 'nalta. voila, nu-s o candidata tocmai recomandabila in perioada asta, numai daca vreo ecsa ar dori sa se razbune pe vreun ecs si m-ar trimite pe mine in misiune sa-l chinui nitelus. :-))

creca ar putea iesi si-o idee de afacere aici: specializare in tortura subtila a ecsilor, apelati cu incredere, $200 pe ora.

btw de next fata de ex. eu ma gandeam, in gluma, desigur (desi...), sa-i dau o lista cu atribute obligatorii lu exul meu legat de potentiala lui actuala: sa fie AP, sa fie pro-alimentatie naturala, pro-sport, pro-negocierea conflictelor prin comunicare, sa citeasca si altceva decat cosmopolitan, sa aiba umor, sa nu fie obeza, sa nu aiba prea multe tatuaje si piercings, sa fie pro-cel putin un dus pe zi. altfel, nu are ce cauta langa fie-mea! cred ca mi-ar da exul cu lista in cap. si ar avea dreptate. insa ma uit la o amica, exul ei e cuplat cu o isterica, vai prin ce drame trec copilasii aia. de-aia zic, o fi exagerata pretentia asta ca potentialii actuali sa treaca si de CTC-ul ecsilor? nu e important sa se inteleaga si ei intre ei? suna ca naiba, dar...poate e o solutie, cine stie.

mey, ati vazut dezamagire cu Sandra Bullock si Jesse James?? asa, ca premiu conjugal post-Oscar. sa nu mai aud in veci de scuzele alea jenante ca barbatul pleaca la alta pentru ca nu are acasa. pleaca pentru ca il trage beep beep inainte, beep beep asta fiind singura piesa mai greuta asa in ce-i priveste.


nimic-Mile, ramas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mah, si ma mai gandeam la o chestie - v-ati imaginat vreodata cum ne-or portretiza ei in fata actualelor lor? si ca daca le-am auzi pe actuale povestind de ecse ar fi drame de-alea cu vrajitoare si zgripturoaice din care n-ar lipsi detaliile evidente: "fatou, ce sa faca saracu'? venea acasa, aia il lua de bun si-l punea sa gateasca pentru plozi, ea era ciufulita, nici un gloss acolosha macar, in dormitor numa pozitia misionarului de trei ori pe cincinal, normal ca a lasat-o (el pe ea)". e fascinant, stiti? ca si noi daca intalnim vreun divortat, tendinta e sa-l credem pe el, ca el o fi fost ala chinuitu' si neapreciatu', iar ecsa o scorpie frigida mirosind a usturoi si-a jerry springer.

si ma mai gandeam ca io nu-s impotriva sa-i cunosc ecsa unui potential actual - uitandu-ma la ce fel de femeie a avut inainte...mie asta poa' sa-mi spuna enorm despre el. ca in cazul lui jesse james! ala a fost cu o actrita porno, ce-o fi fost in capul Sandrei cand s-a maritat cu el, nu stiu...


nimic-Mile, ramas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu cum spuneam am intalnit iubita ecsului meu dupa ce ne-am despartit. Ecsul imi imprumutase niste dvd-uri si fata m-a sunat, vezi Doamne sa ii returnez dvd-urile, ne-am intalnit la o cafea.

Acolo ea clar imi vorbea ca si cum eu fusesem aia cu bube de m-am despartit de el, si normal, banuiesc ca ii turnase C. tone de "calitati" ale mele. Si asa mi-a povestit ea cum se inteleg ei minunat, cum are de gand sa ii faca dormitor frumos baiatului meu, ca ea ii e mama vitegra. Eu deja il cunoscusem pe sotul meu, sotul meu actual participa la toate cheltuielile copilului meu, ii era tata adevarat in timp ce ecsul, tatal biologic, il vedea o data la 6 luni si atunci se rastea la el sa nu-i atinga aparatul foto digital si cd playerul portabil ca le strica, apoi mergea cu mine pe balcon la fumat, in asta consta vizita lui de 2 ore de doua ori pe an.

Financiar nu participa niciodata la cresterea lui asta pentru ca eu ii spusesem ca nu solicit pensie alimentara ci las la latitudinea lui cat si daca doreste sa participe financiar. SI el a considerat ca ma descurc ok singura. Iar eu lucram in ture cu mama (locuiam la ea) si una iesea pe usa alta intra, eram mereu intr-o cursa contra cronometru pentru a ii asigura copilului grija necesara si tot ce avea nevoie...

Revenind la ex si iubita lui de atunci, aia incepuse sa-mi zica cum nu imi vor semna EI actele sa ies cu el din tara si sa ma mut in UK ca C. e foarte atasat de copil. Am intrebat-o cand s-a atasat de el, in cele doua ore o data la 6 luni cand il vedea? Asta cand eu ii zisesem ca usa la mine e deschisa la orice ora, doar sa imi dea un tel si poate veni sa-l vada... In fine, pana la urma i-am explicat ca eu nu discut cu ea problemele copilului ca nu are calitatea necesara, acea de macar sotie a ecsului. I-am explicat ca dupa ce se casatoresc poate voi discuta cu ea in calitate de sotie a lui.

In fine, doua luni mai tarziu in timp ce eu ma pregateam de casatorie cu actualul sot ma suna ecsul si imi plange pe umar ca si-a luat talpasita "nenorocita" si ca el inca ma iubeste. Eh, dupa doua ore in care mi-a zis ce prost a fost el ca si-a lasat familia (pe noi) si cum ne vrea inapoi, a binevoit sa ma intrebe eu cum o mai duc. Am avut o satisfactie enorma sa-i spun ca ma casatoresc in weekendul ce urmeaza. Desi nu ma casatoream din razbunare ci din dragoste mi-a placut cum a asezat destinul lucrurile.

M-am lungit, dar cam asa stau lucrurile cu actualele ecsilor. Ei zic ca noi suntem zgripturoaice, ele ii cred negandindu-se ca poate, e vorba doar de o totala nepotrivire si atat, apoi vor sa dovedeasca, in special lor, ce "mamici vitrege" iubitoare sunt ele.

Va pup, scuze pt mesajul lung.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma bag si eu in seama iar.
Morgano, atat de bine te inteleg pt tot ce simti.
Nu stiu insa cand trec toate astea de le simti.

Daca ar fi sa-l pun pe site as atentiona ca el cauta de fapt o mamica si ca nu cumva sa-si faca cineva copil cu el ca el nu e inca pregatit sa nu fie copil
De vorbit ma vorbeste ... ceva de genul ce bine gateam. Atat

Azi am o zi kkcioasa.
D`aia in care nu ma poci lauda cu nimik.
Chiar ma gandeam sa deschid un topic nelaudaros.
Am o gramada de facturi de platit, ma tot invart cum sa o dreg sa o duc pe Giulia si la alte activitati si cum sa fac sa mergem la Praid. Sa mai zic ca deja isi face lista de invitati pt ziua ei ? ...
Mnoah, deci n-am cu ce sa ma laud, sunt pana peste cap in ganduri de`astea.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Scriu pe fuga ca am o zi nebuna, nebuna
Conchita, la mine povestea e diferita... am ramas insarcinata cand abia incepusem o relatie care era clar ca nu va fi serioasa (nu stau acum sa mai povestesc). In fine, s-a intamplat minunea si am ramas insarcinata (eu cica nu puteam avea copii fara tratatement) si nu regret nici o secunda; faptul ca el a plecat nu ma deranjeaza, dar faptul ca nu-i pasa de copilul lui m-a deranjat o vreme... acum nu. Nu stiu ce va fi pe viitor; sintem in orase diferite si asta imi convine.. sint multe de povestit, dar nu cred ca este momentul
Adina, vom fi in Bucuresti intre 3-10 aprilie.. zona Cotroceni dar sintem plimbareti de felul nostru. Cine vrea sa ne cunoasca sa lase PM.
Morgano, ce faceti in weekend? Ne vedem?
Gabi si Daria - inca un pic si ajungem si in zona voastra
America, Canada - ne primiti???
Pup pe fiecare in parte si back to work

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Daria, capul sus ti s-a promis azi si un album cu timbre, cum sa fie asta o zi de kkt? E soare afara, fata de cum era saptamana trecuta, eu zic ca deja e mai bine

Noah vorbesc usor ca mi-am platit aproape toate facturile (mai am curentul si gata) pe luna asta, iar despre overdrafturi mai bine taaaac

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Yagmur, cand viniti sa dai un semn
Gabik, nu asta-i buba, abia astept sa emrg acasa sa iesim in parc, stii tu, schimbul III Aia e viata mea, alaturi de trupa de mamici si copiii jucandu-se.
Dar aici imi permit sa zic cum ma simt de fapt. De tot rahatu`. Azi.
Si chiar nu am cu ce ma lauda. Citesc la toate subiectele laude Si de la leoaice m-am retras pen`ca nu tin pasu`

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Eu azi chiar ma simt bine... dupa o perioada indelungata de zile nasoale.... Daria, un pic de pink de la mine spre tine
Am uitat sa precizez ca sinteti binevenite la Cluj.. . Oricine din grupul asta

Yagmur si Luca

Mergi la inceput