sa ne numaram binecuvantarile (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mihuta, nu prea stiu cum sa inteleg mesajul tau, nu vreau sa-l percep gresit. S-a intamplat ceva?

Happy, arata superbe ce arati tu acolo. Eu pricep doar juamte din cum se fac, dar nu le am cu coptul, din pacate.
Si cred ca Toronto e minunat, se simte ca iubesti orasul.

Va multumesc de raspunsuri cu hainele copiilor :). Mie mi se pare asa ciudat ca Jasmina nu are haine deloc la tatal ei (mint, are 2-3 perechi de chilotei si de sosetute). In rest nimic, nimic. Deci eu mereu trebuie sa-i dau bocceluta, cu haine bune, de joaca, pentru orice eventualitate etc. SI ma enerveaza cateodata si nu inteleg de ce e chiar atat de greu sa.-i ia o pereche de pantaloni, cateva tricouri etc. Este destul de des la el, deci nu ar fi degeaba...

Trebuie sa fug la bucatarie, ca se pare ca iar ii demoleaza copiii dulapurile :D


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Wow Happy, ce chestii stii face.

Si eu m-am amuzat copios de fazele cu webacii de ieri, de aia am si scris azi.

Regula nr. 1: fara poze sau webcam nu mai mult de 30 min :))
Regula nr. 2: niciun detaliu personal, nici macar numele real sau adresa de mail oficiala pana nu sapi un pic pe net dupa el sau nu iti da el detalii
Regula nr 3. : asta e pentru mine: nu discut cu fara facultate, sub 38 de ani, fara casa si masina adica pana la 38 de ani, la cum a mers tarisoara noastra in ultimii ani, cam bou trebuie sa fii sa nu realizez material nimic, chiar dc masina e in leasing si casa cu credit pe 20 de ani, se vede omul gospodar. De sarantoci mi-e plin podul.

edit: multa sanatate!

Gabi, am rasolit-o rau de tot, ma mir ca nu mi-a dat ignore pe mess, de aia mai am o umbra de speranta.... desi vaga de tot.

Ciarli, cum e nepotica ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Cit timp a fost Maya la play day, am lasat totul balta acasa si pentru ca vremea era superba, am luat ciinele si pe Sarah si am fost in padure, la hiking (drumetit?!). Am urcat si coborit pe dealuri si am lasat ciinele sa alerge prin riu.
Iubesc Toronto cu pasiune, poti face atit de multe lucruri interesante in oras. Chiar si hiking prin padure, in mijlocul orasului!

Va doresc tuturor o zi minunata!

Alice

live and let live


Pe care dintre caini ai luat?

Mihuta imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Pe unicul ciine, Charlie care are 3 angels: Alice, Sarah si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Morgano, alta faza.
Vorbeam cu un tip ceva vreme, e loco si el, dar capatul celalalt al orasului. Fara facultate, are o garsoniera, de masina nu stiu nici ca are, nici ca n-are. Divortat, exa a murit intre timp, are o fiica maritata. Poza i-am vazut doar cea din avatar. (hm, speram sa fie o poza nereusita si in realitate sa nu fie chiar asa de ... hmmm... noah, deci sa fie mai ok...)
De zilele orasului acum 2 ani ne dam intalnire. Apar la locul stabilit, mii de oameni in jurul nostru. Si apare la un moment dat un tip (e cu 2 ani mai mare decat mine) cu un bebe in brate, si o domnisoara alaturi... era fiisa si nepotica. In acel moment m-am simtit baba, daca am ajuns sa ies cu un bunic, care pe deasupra isi mai si cara copilul si nepotica la prima intalnire!

Eeee, atat despre pretentii si realitate cruda

Tipul ala super-super nu poate fi totusi recuperat cumva? Si daca ii spui ca ai avut emotii? Ca oricum n-ai ce pierde...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adina, da, se pare ca m-am trezit dintr-un vis foaarte lung (vreo 13 ani). Din fericire trezirea e de bine, ca nu mai visam frumos de destul timp.

Eu stiu ca voi sunteti despartite de mai mult timp si ati avut timp sa sedimentati relatia cu fostul, dar cam care au fost granitele ? Ca la mine momentan zici ca nimic nu s-a schimbat, doar ca seara (dupa ce adoarme Sophia) a plecat la hotelul de peste strada. SI eu am nevoie de timp departe de el sa-mi limpezesc mintea, pe de alta parte nu vreau sub nici o forma sa intervin in relatia lui cu Sophia, mai ales ca ea deja a pierdut asa de mult (pentru viitor).

Mi-e si greu sa ma gandesc la partea de dating, sunt inca in faza ca nu-mi mai trebuie barbati 10 ani de acum inainte, dar e foarte instructiv sa citesc despre experienta voastra. Parerea mea e ca partea cu netul nu e decat un screening primar, modalitatea de a elimina din start indezirabilii, celelalte etape trebuie musai live, ca si pozele pot minti si cuvintele pot fi inselatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Revenit din capitala.... nu am avut timp sa ma vad cu prea multa lume, au reusit ai mei sa imi faca programul .
Cum m-am intors am si primit vestea bomba: proprietarul a vandut apartamentul deci musai sa ne mutam in vreo 3 saptamani. Off, n-aveam nici un chef de asa ceva, dar n-am ce sa fac .
Hm... a venit cineva langa mine... revin

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mihuta, imi pare foarte, foarte, foarte rau :(( Daca ai nevoie de ceva, stii unde ma gasesti. Eu am sperat sa fi inteles aiurea.
Te inteleg ca pe de o parte vrei sa nu disturbi relatia lui cu Sofia, totusi mi se pare prea multa apropiere fizica, asta iti va face (probabil) tie rau si tot nu e bine.
Si apoi, oricum nu o poti duce asa la nesfarsit, tot trebuie trasat candva linii. Uite, poate te ajuta cumva, Jasmina sa stii ca e fericita, stiu ca i-ar place sa fie mai des cu tati el, dar si cand e acolo e geloasa sa nu cumva sa facem ceva fara ea :).

TImpul le va aranja pe toate, si stiu ca stii si tu, dar e o perioada tare grea si stiu ca multe fete iti vor fi alaturi, oricum nu esti singura.

Dar daca recenta incercre ar fi avut alt sfarsit, se schimba ceva? Offf...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Yagmur imi pare rau, spor la cautari, sper sa gasesti repede ceva foarte frumos pe placul tau!
Mihuta imi pare rau ca s-a terminat, dar daca n-a fost ok, mai bine sa-si vada fiecare de drumul lui. Nu stiu ce relatii ai cu viitorul ex, dar ar fi bine ca dupa divort sa fie prezent doar in viata Sophiei. Am inteles eu bine, toata ziua sta la tine in casa? Pai asa nu te mira, nici nu poti sa-ti vezi de treaba, nici nu poti sa-l uiti.
La mine a fost mai usor, ca eu am fugit de acasa cu copiii, ne-am refugiat la mama, si pe vremea aceea am cunoscut pe cineva pe net, caruia ii varsam toate off-urile. Si uite asa, una-doua am reusit sa trec peste faza despartirii. De iubire nu era vorba de mult intre noi, avand in vedere prion ce am trecut cu el, dar stiti voi cum e, cand ai dorinta sa ai o familie intreaga, plus obisnuinta, plus mutatul, etc, etc... te pornesti mai greu in viata ta noua, dar crede-ma, peste putin timp o sa vezi ca si viata de single are avantajele ei

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Yagmur, imi pare rau. Ai ceva optiuni? Offf, greu cu mutatul asta...


Mergi la inceput