sa ne numaram binecuvantarile (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Of, Mihuta, si tu? Iti doresc multa putere si ai sa vezi ca intodeauna exista partea buna in toate relele. Uita-te inainte, nu inapoi, si incearca sa-i limitez accesul in casa ca va intoarce pe ambele pe dos.

Yagmur draga mea, am o prietena tot in grig. care inchiriaza 2 camere in zona coloanelor. Daca vrei, te pun cu ea in legatura. Pana vb, o intreb de pret, ok?

Gabi, nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, nu imi raspunde pe mess, desigur citeste insensibilul si nush ce asteapta Asta e, pana la urma timpul decide daca va fi sau nu ceva.

Binecuvantarea de ieri: am gasit in posta dupa-masa invitatia de la autoritatea tutelara, cand am vazut data si ora am incremenit. Ca era pentru ieir la 9 dimineata. Culmea e ca din 3 familii care impartim cutia postala nu a gasit-o nimeni, deci evident a fost pusa ieri. Nu imi raspundea nebunul la tel sa stabilesc cu el pe cand reprogramam, m-am stersat ca-mi face faze idioate (cum m-a amenintat), a fost o ora cumplita pana m-a sunat si am stabilit ca vine si el si face frumos, semneaza si intampinarea etc. Bat fierul cat e cald sa nu se razgandeasca asa ca am fost acum si reprogramat pe maine la 9 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Tot eu pt Yagmur: pretul e 300 eur (poti scadea pana la 270 sigur), 2 camere, bucatarie complet utilata, zona e fte buna. E o prietena a mea, am fost colege din clasa 1, sunt fte ok, ei acum se muta ca si-au cumparat ap. in alta parte si vor pe termen cel putin 1-2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Morgano deci maine mergi la Aut.Tut? Bine ca ai reusit sa te reprogramezi! Tinem pumnii, sa mearga totul repede si bine!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Binecuvintare: astazi avem la munca o zi speciala :Employee Appreciation Lunch care se desfasoara la Mariott la sala de bal si conferinte. Un lunch pe cinste, cadouri si un speach al celui mare in care ne spune cit ne apreciaza efortul si munca. E foarte bine sa te simti apreciata :))
E si ziua "casual" adica toata lumea imbracata lejer: jeans si smart casual. Parca este Vineri..n-am chef de munca deloc, dupa lunch m-as duce intr-un parc sa admir copacii infloriti cu o cafea in mina

Sint de 15 ani in compania asta... Cea mai lunga relatie pe care am avut-o, a durat si mai mult ca si mariajul meu


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

M-am certat cu fetele aseara pentru ca nu vor sa isi faca lectiile. Cred ca incet-incet o sa devin o acritura :))
Diseara merg cu Sarah la Kumon si ii spun tipei ca vreau sa stopez orele suplimentare pentru o perioada, ca oricum se duce degeaba si platesc degeaba...
Nu stiu cum sa o motivez sa invete, as dori asa de mult sa am mai mult timp cu ea sa facem lectiile impreuna. Mi-as dori sa nu aiba dyslexia si add si sa vina de la sine sa stea singura la masa si sa isi faca lectiile cu drag...
Are rezultate bune la scoala dar stiu ca poate mai bine si mi-e teama pentru ea, pentru mai tirziu...

Binecuvintare: sint sanatoase, frumoase si vesele... oh...daca ar fi si silitoare si cuminti ar fi...perfect. Dar pina la urma ce este perfect pe lumea asta?... Chiar... perfect ar fi plictisitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ce varsta are Sarah?
Eu am ajuns sa tin meditatii la fiul meu la matematica. Avea de ales: ori ma-sa gratis, ori un profesor care da cu el de perete daca mai zice "nu stiu", plau banii de la ora de chitara vor merge in directia acestui prof. (inexistent, dar e baubau perfect pt varsta lui) Si a preferat-o pe ma-sa...


Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Gabi, Sarah are 10 ani, face 11 in Octombrie. Si este clasa a 5-a deja, la o scoala in care se preda in Franceza majoritar dar si in Engleza. Acum se face juma-juma cu limbile, pina acum era exclusiv Franceza. Citeodata mi se pare ca se poate sa fie prea mult pentru ea...
Are rezultate bune la scoala, este ineligenta si artisitca, are o gramada de prieteni, este leader in clasa si totusi ma ingrijorez pentru ea. Poate ar fi mai bine sa ma relaxez un pic, sa am incredere in ea...
Totusi, e la o virsta critica, vad in ea cum inmugureste adolescenta si cum imi rezista cu incapatinare citeodata.
Aoleoooo...o sa am doua adolescente in casa in acelasi timp...daca o sa fiu si eu la menopauza, o sa fie Razboiul Hormonilor :)))

Gata, ma duc incet-incet spre Mariott sa fiu apreciata (am www.realstargroup.com/special_situations/senior_team/brian_soye" target="_blank">un bosscu care lucrez care este super-super si este un privilegiu sa lucram impreuna, chiar nu mai este nevoie de aprecieri si toate cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

n-are nevoie de assistant?
eye candy!

Happy, la mine merge tare bine comertul si santajul! stii tu ca iti povestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Alice draga, tu-ti dai seama ca ne-ai lasat masca pe toate.... cu asa boss eram demult nevasta nu employee of the decade

Da, l-am convins pe dobitoc, vine maine la autoritatea tutelara, va rog tineti pumnii sa nu-si dea in stamba. Ca el dc se porneste la povesti nu mai iese din padure, si oricum e de neascultat ce spune ca o intinde fara pic de logica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Tipul este un gentelman desavirsit, are o clasa innascuta si niste maniere deosebite. Lucram impreuna la proiect, el este sclipitor in toate. Si de fiecare data imi spune numai lucruri pozitive, ma incurajeaza, imi multumeste pentru idei si ajutor... este o placere sa lucrez cu el (sau sub el hahhahahaha). Ah... si are o voce catifelata si masculina intr-un fel metro, cu intonatii care iti fac genunchii sa se transforme in gelatina si stomacul sa tresalte.
Nu sint indragostita de el, stati cuminti, este departe de liga mea si pe deasupra este insurat si fericit cu viata lui. Au impreuna si un ciine, Marmelada :)))

Mda, Morgano, ziceai ce vrei si ce nu vrei de la un tip...
Eu vreau un tip peste 40 de ani si sub 55, cu job bun (la acelasi nivel cu mine sau mai sus) si realizat financiar. Ar fi super sa aiba si copii pentru ca ar stii prioritatile. Mi-as dori sa fie mai inalt ca mine, sa aiba alura sportiva sau normala (sa nu fie firav sau din ala care il intorci cu cearsaful in pat), sa ii placa animalele si copiii... Mi-ar place sa citeasca si sa discutam carti impreuna.
Ce nu vreau: badarani, nelegali aici, prea noi in Canada (nu o sa ni se potriveasca mentalitatile si nu am timp si chef sa "cresc" pe nimeni), nerealizati, mistocari, afemeiati si betivani :)))

Am fost la lunch, a fost frumos de tot. Am incheiat lunchul cu o felie sanatoasa de cheese cake cu garnitura de afine si o cafea. Le-am spus colegelor de la masa: "Daca auziti ca gem ca la orgasm sa nu ma opriti, lasati-ma sa savurez, da?!"

Luna asta se pensioneaza CEO'ul companiei, la 55 de ani. A avut un speach deosebit, era si nevasta lui acolo. Ce frumos! Si-au cumparat o ferma in Ontario si o cabana in Northwest Territories unde o sa faca "wildwater rafting" (nu stiu cum se numeste in romaneste - cind se dau pe riu in jos cu un canoe, in ape tulburi).



Mergi la inceput