Viitoare mamici de sept-oct 2010 (24 bis )
Raspunsuri - Pagina 4
Mari-Mariuk spune:
Buna seara
Am reaparut. Am vazut mai devreme ca e greu cu 2 Mari pe aici, pai e simplu: pentru mine Mariuk
si atat. Multumesc de urari!
Noutati nu am, programare la medic nu am reusit sa fac azi, maine nu am timp sa ajung pe la cabinet(poate m-ar fi primit fara programare) deoarece muncesc toata ziua.
Mariuk
11+
madutza_bra spune:
Salutare fetelor!
Am lipsit 2 zile si am vazut ca ati avut pb la deschiderea capitolelor. Am trimis si lui eveline parola de la userul comun (nu stiu daca a aflat-o pana la urma) , daca mai vrea cineva trimit pe PM.
Eu sunt rupta de oboseala ca am ajutat-o pe mama la curatenie, iar pe Cristi nu-l mai lasa in pace 2 masele.
In rest...ma bucur ca sunteti bine si ca aduceti numai vesti bune
Va pup
, poate se prinde si la mine peste cateva luni.
Somn usor!
Edit: mariuk, te trec acum in listuta! 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
maya71 spune:
burticutelor, va
de noapte buna!
ziua a fost prea lunga si nu mai pot... am racit rau la... am zis ca/mi pun un pempars... nu mai am putere de toaleta. imi vine sa ma duc din 5 in 5 min
am luat urinal, aspirina, baie fierbinte
aaaa... vreau la mama
Mari-Mariuk spune:
Cred ca toate suntem somnoroase in aceasta perioada... Ma bag si eu la somnic
de noapte buna tuturor.
Mariuk
11+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 burticutelor, va de noapte buna!ziua a fost prea lunga si nu mai pot... am racit rau la... am zis ca/mi pun un pempars... nu mai am putere de toaleta. imi vine sa ma duc din 5 in 5 min am luat urinal, aspirina, baie fierbinte aaaa... vreau la mama![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
maya, dar ce ai patit? de unde ai racit?
sa treaca!Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
LoredanaB spune:
Fetelor am intrat sa va urez o noapte linistita si sa o felicit pe Adreea pentru vestile bune
Sotul a venit azi devreme de la munca, am profitat de ocazie si am fost la cumparaturi asa ca :una bucata pereche de blugi pt gravide ( si inca ce sexi mulati si pe picior pana jos), fuste pt gravide, sutiene pt sarcina/alaptat si cam atat deocamdata...nu prea am avut rabdare si nici Eric.
Maya eu am racit puternic chiar inainte sa raman insarcinata. Eram in vizita la ai mei in romania.Ma durea atat de tare ca nu puteam sa ma tin pe picioare si mergeam la toaleta foarte des.Am luat cuminol si capsule de merisor in mi-am revenit repede. Ai grija de tine...mergi la un doctor!
VA pupacesc pe toate!
13 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Fistiq spune:
Buna seara tuturor! Ce spor la scris aveti, bravo, mai ales pentru vestile minunate!
Maya, bea muuulta apa, ajuta la chestii din astea. Urinalul e foarte bun, scortisoara daca te pasioneaza foloseste-o din belsug ca omoara bacteriile, si evita zaharul. Eu am patimit mult si pina nu am trecut la naturiste nu am obtinut rezultate pe termen lung. Sper sa iti revii repede.
Pt mine a fost o zi cu multe intepaturi prin burta. Asa ca am stat mai mult pe scaun, la serviciu fiind. Ceea ce a dus la durere de...
fund si coloana cum nu am mai experimentat pina acum. O fi virsta sau mi se schimba usor, usor centrul de greutate? 
Va spun noapte buna tuturor! O zi frumoasa miine!
12 w
Clabuc spune:
Bine v-am gasit la ora asta tarzie (cine mai e treaz).
Klarisse, Eveline, Kiti, Ariciu, Clary, Lora, Crina, Bells, Andreea, Andra (sper sa nu fi uitat pe cineva) - va multumesc din suflet pentru frumoasele urari pentru ziua fetitei mele, m-ati impresionat cu adevarat, sunteti niste scumpe.
Intr-adevar, a fost o zi plina: toata dimineata in parc (ar fi fost pacat cu o asa vreme frumoasa), la pranz papa si somnic (am atipit si eu cu Clarinda), iar dupa-masa am scos-o in "oras" (la Plazza), la Ruby Tuesday, am comandat si desert, i-am luat o lumanare cu cifra 2 si i-am rugat pe ospatari sa ii aduca desertul cu lumanarica aprinsa si i-am cantat cu totii La Multi Ani! Era bulversata saraca, nu prea intelegea ce se intampla, i-a placut tare mult. Dupa care am fost la ai mei si am stat pana la 10 seara si am lasat-o pe ea acolo ca maine incep serviciul si nu vroiam s-o scol devreme s-o duc la mama. A fost o zi superba si plina.
Va multumesc inca o data! 
Andreea, felicitari pentru echo!
Maya
si ai grija de tine!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
11+
Poze Clarinda