Viitoare mamici de sept-oct 2010 (24 bis )
Raspunsuri - Pagina 5
eveline spune:
Salutare!
Andreea felicitari pentru masuratorile de la eco, sunt perfecte!
Imi pare rau, nu am stiut ca nu am voie sa deschid capitol cu userul meu....acum am primit si eu parola, multumesc, am sa am grija.
Loredana sa porti sanatoasa hainitele, asta da shopping!
Clabuc imi pare bine ca v-ati distrat...servici usor iti doresc!
11+ si mamica de
Bianca
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Salutare fetelor! Am lipsit 2 zile si am vazut ca ati avut pb la deschiderea capitolelor. Am trimis si lui eveline parola de la userul comun (nu stiu daca a aflat-o pana la urma) , daca mai vrea cineva trimit pe PM. Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 |
Am trimis si eu parola evelinei, ma bucur ca sunt mai multe fete care se implica in organizare. Madutza, pentru tine 1000 de pupici, tin pumnii sa ne aduci cat de curand vesti bune.

Andreea,
in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
clary spune:
Buna dimineata ,burtici
.
Stiu ca sunt matinala rau azi dar abia am ajuns la munca si profit sa va salut.
ca mai incolo parca vad ca ma apuca somnul.
Voiam sa va intreb daca e ok sa ma vopsesc cu vopsea fara amoniac-doctora mi-a recomandat sa merg la salon,dar prefer sa ma vopsesc singura ca am parul cret si mai lung si e mai complicat de vopsit.Nici nu obisnuiesc sa ma duc la coafor decat pentru manichiura ca la capitolul par cum ma prind cum fac experimente pe mine![]()
Fetele care mai au zapada in oras ,nu vreti niste soare ca la noi a venit vara
.Doamne ajuta sa fie la fel de frumos si duminica!![]()
Claudia
15+
ioana_naomi spune:
Neata!
Liliana ms de raspuns
, am facut dublu testul si azi sun dupa raspuns, ca mi-a spus 2 sapt, l-am facut la sanador, tu?
burtica de 15+ yupiiiii !!!
ioana_naomi spune:
neata Clary!
eu am intrebat la 2 medici ginecologi ca eram si eu foarte stresata in leg cu vopseaua si mi-au spus ca nu este periculoasa pt bb nici cea cu amoniac, si nici epilatul cu ceara (mai citisem eu pe net ca ar fi).
Liliana si eu port tocuri...inca, dar sa vedem cat o sa mai rezistam. Pe mine mama ma "cearta" mereu cand ma vede, dar nah.... fudulia..![]()
Klarisse spune:
Pup burticile de buna dimineata

Astazi sunt fericita, e soare si cald afara, am lasat cizmele acasa si am trecut la ghetute
Tot acum dimineata am schimbat semnatura si sunt tare mandra, sper sa fie ok bebelica ca nu l-am mai vazut de mult.
![]()
Clabuc ma bucur ca ati avut o zi frumoasa, te pup.
Klarisse
graviduta 11+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ioana_naomi spune:
Neata Klarisse !
La multe sapt inainte
si desigur fara griji! Si in Bucuresti e foarte placut si in weekend se anunta 20 de grade
, deci cred ca vor fi parcurile pline de copilasi zburdalnici si burtici 
Klarisse spune:
Ioana la cata zapada am avut de inghitit iarna asta,soarele e binecuvantare curata si am auzit ca de acum chiar vine primavara..

Klarisse
graviduta 11+
ioana_naomi spune:
Daaaaa, sa vina vara !!!! Eu una ador caldura, iar iarna asta a fost chiar 1 chin pt mn, dar pot sa fiu totusi multumita ca bb a fost mai norocos pt ca de obicei cistita era in floare tot sezonul rece si automat pastilele, iar acum spre mirarea mea m-a ocolit !!!
Klarisse spune:
Am citit ca in ultima sambata din martie trecem la ora de vara..eu am sa fiu terminata, abia ma trezesc acum..

Klarisse
graviduta 11+

Cristian - 29.12.2008