Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Dayanara, eu zic sa iei totul cu calm ca altfel ajungi sa te urci pe pereti In spania poti sa ii spui la Dr ca vrei sa nasti cu orice pret?? ca eu am putut sa ii spun ca mi-ar fi provocat-o, dar sa stii ca m-a luat cu frica, si tot am citit ca nu e deloc indicat sa il fortezi pe bebe sa vina, mai ales daca termenul nu e depasit.

Anca-in 41 saptamani si 2 zile!
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR-Numai maine nu-i poimaine!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

De asta imi este si mie frica..ca dr mi-a spus ca, daca nu se intampla nimic pana pe 13/14 Aprilie, at imi va provoca nasterea, citat:" nu are rost sa o scoatem m dvm".
Dar de ce tb sa o scoatem fortat? Ca este ea ocupata..
Sper sa am contractii, semne ca ar vrea bebelusa sa se nasca, si apoi sa-mi rupa membranele, facut injectia de dilatare..
Termenul e pe 19 Aprilie. Daca pe Ioana am nascut-o la 40 de s (fix) , pe Justina de ce nu as naste-o tot la 40 sau cand vrea ea sa vina..
Eu nu cred ca are leg ca sunt la a 2 nastere, cum zice dr.
Dar, vom vedea..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 35+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

la mine la primul copil a fost floarea la ureche, dupa ce ii dateam lui sa suga, il culcam schimbam ce era nevoie, il puneam in landou si in sufragerie de exemplu, dateam cu aspiratorul faceam curat, apoi in dormitor , si.l caram cu mine peste tot, prin casa
cu mancarea , la noi nu se gateste musai , doar cand e pofta de ceva
cumparaturi facea sotul, apoi eu cu el cu caruciorul sau comandam si veneau acasa, calcam seara, de spalat se baga la spalat in 5 minute si de intins rufele la fel, si a fost din ce in ce mai usor, totul e sa te organizezi

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cenia, daca prietena a depasit termenul si vor sa induca de ce nu baga oxitocina ? cam chin cu metodele astea ceai, calciu etc
cred eu, nu stiu ce sa zic
aici daca totusi merg si la monitor apar contractii, sunt sanse sa ma bage pe oxitocina, de aia m.as duce, sa vad pana la urma

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Buna seara,

scriu si eu putin ..inainte de a incepe programul de seara

La control a fost ok, epiziotomia arata bine slava Domnului.

Scriati voi intr-o vreme de un cadou de la Cora? despre ce era vorba?
cum putem beneficia de el? o mai fi valabil?

Multumesc si pupici!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

trebuie sa ai card de fidelitate dar daca nu ai il faci pe loc. cred ca promo e valabila pana pe 23 martie, dar poti intra la ei pe site sa citesti regulamentul

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 37+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

nu mai stiu pe unde am citit ca la Cora Lujerului s-a terminat stocul de pachete cadou si nu mai aduc altele.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

citat din mesajul lui dayanara[/i]

denisa :) tare aia cu prajite, o folosesc in fiecare zi :))) expresia nu mancarea
Subscriu

bumbita eu cand am fost la medic, crezand ca pierd lichid, mi.a facut control pe masa, apoi m.a pus sa stau juma de ora cu un fel de tampon intre picioare si sa merg un pic, apoi la ecograf se vede clar lichidul , tot acolo la eco mi.au spus ca lichidul amniotic este de 11 si e bine, depinde cum se masoara.
Dra de aseara nu avea competente eco, s-a uitat ea putin a vazut ceva lichid, mi-a zis ca daca era sa se scurga si sa nu fie suficient nu se mai vedea bebe prea bine. Iar pe tampon n-a curs nimic.
Multumesc pt detalii

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

Lindal – imi pare rau ca nu ai avut o stare f buna, dar important e ca s-au rezolvat ``deranjamentele``, ref. la Matei si eu am acceasi opinie ca si tine

Magdone – buna strategia ta ref la ajutor, asa ma gandeam si eu

Rebiana – cum spuneam si lui Lindal, noua ne cam place, mai ales ca vreau doar un singur nume a.i. nu pot decat sa ma bucur ca place si altora, iar ref. la Mara imi pare rau ca aveti mucisori – dar ma gandesc ca asa se va dezvolta si sistemul imunitar si vor fi mai putine probleme cand va merge la gradi

Babyangel – maine e poimaine si ai pierdut si dopul, faci vreo surpriza si ne spui ca azi e poimaine ?

Miria_Cristina – imi pare rau ca ai racit, nu stiu cum reusesti, dar ... vezi cum faci acum sa te si repari

Rebiana – imi pare rau ca ti s-au oprit contractiile , stai linistita ca apar el la momentul potrivit, chiar daca am colul deschis tragem si noi o plimbare in weekend

Bumbitza – m-au trec pe mine toate cele cand am citit, e bine ca ai fost la spital, asteptam vesti dupa amiaza

Cori Mami bravo pt epiziotomia ok

Cenia – am adormit alaltaseara, contractiile s-au oprit, ieri am fost cumintzi, iar azi facem gimnastica in burtica , mai asteptam ...oricum faptul ca am colul deschis nu-mi da o senzatie de confort psihic, pt ca fizic acum nu am absolut nimic

Freedelia – felicitari pt noul cetatean din casa ta - trebuie sa fi tare mandra

Mihaelagrosan – facem concurs, eu cred ca fur startul, cum spuneam mai sus - la controlul de marti, dr mi-a spus ca am colul deja deschis

AZI FACEM 38 asa ca schimbam semnatura

38+ cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Bluekidoo, frumoasa organizare la voi acasa

Eu astept socrii azi, dupa ce le-am tot spus ca ma pot vizita oricand daca vor, s-au decis sa ma viziteze. Dupa episodul de aseara aveau sanse sa nu ma mai prinda 2in1

Am facut poze, asta in cazul in care m-ar fi oprit la spital
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#5450267577817333170

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza
Rebi, la tine cum au verificat daca s-au rupt membranele? Eu am dat peste o rezidenta, mi-a facut control pe masa, mi-a zis despre col ca este lung si inchis, dar mi-a zis ca nu poate sa-mi spuna cu certitudine daca sunt fisurate membranele... ca asta doar dr meu daca e sa faca o analiza la secretie si sa vada daca e si lichid strecurat pe acolo. Nu prea m-a lamurit. Oricum maine imi sun dr din nou, si-asa e de garda si o sa-i fac o vizita mai mult ca sigur.

Mi-a facut dr control cu valvele... si asa si-a dat seama. sa fie de bine astazi la control!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bobita2010
Rebiana – imi pare rau ca ti s-au oprit contractiile , stai linistita ca apar el la momentul potrivit, chiar daca am colul deschis tragem si noi o plimbare in weekend

Ioi! Mi s-au oprit contractiile dupa nastere! M-ai confundat cu Roxi, cred!

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Bumbitza tare faina-i burtica!!
Si eu am ultimele doua poze cu burtica facute in dimineata zilei de dinaintea nasterii! Plecam la control la dr. Dac-as fi stiut ca-s ultimele trageam o sedinta foto de tot dragul!

Mergi la inceput