Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!

Felicitari Catus!! Bun venit Vlad Alexandru!!
Felicitari Cris!! Bun venit Alessia Stefania!!
Multa sanatate tuturor! Mult laptic!

Rebiana ce rau imi pare ca e racita Mara. Cand sunt atat de mici e asa rau, desi Elena si acum la 3 ani jumate face un scandal noaptea din cauza nasului infundat. sa va faceti bine.

Dayanara cum mai esti cu contractiile?

cenia, Bobita vad ca noi avem exact acelasi DPN, iar Dayanara si Honeybaby ne urmeaza. Sa vedem care e prima. Aaa uite si castelana e in 4.04. Facem concurs?

Legat de ajutor, eu dupa prima nastere am avut-o pe mama, care a stat la noi o perioada, pt. ca ea locuieste in alt oras. Am avut noroc pt. ca la cat de greu a fost cu colicii Elenei (v-am mai tot spus eu), eram zombi, ea a facut mancare, curatenie. A fost si stresanta uneori, am patit si cateva faze, de genul ca se panica pt. ca bebe urla nonstop si mi-a smuls-o din brate, ca la ea se linisteste mai usor. Am crezut ca o dau afara direct pe geam. Oricum ideea e ca legat de mancare si curatenie a facut ea tot, tot, fara sa o imping de la spate. Bine ea de obicei cand vine la noi se ofera sa ajute, de obicei ne face tot felul de bunatati, tot ce ne e pofta.
Soacra, nu s-a oferit deloc, a venit doar in vizita, iar eu m-am bucurat, nu as fi suportat-o. Cu mama ma cert daca ma enerveaza cu ceva si apoi imi trece, cu soacra ar fii fost mult mai greu.
DE data asta sper sa nu prea am nevoie de ajutor, daca bebe va fii mai cumintica. Voi incerca sa ma organizez cat mai bine.

Mihaela37+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80
lindal imi pare rau ca te simti asa rau. incet, incet iti vei reveni. sa papi si paine prajita. vezi ca si starea asta de deranj la burtica prevesteste nasterea. sa ne anunti daca sa scoatem agitatele sau nu . si sa stii ca atunci cand vii acasa de la maternitate cu bebe, chiar daca te do toate, si trebuie sa te trezesti din 2 in 2 ore sau chiar si mai des sari ca o leioaica din pat numai daca s-a miscat putin bebe si nu mai simti atunci durere. eu cat timp alaptez sau o schimb sau o plimb nu ma doare nimic, dar dupa ce respir usurata ca a adomit si o asez in patut atunci ma resimt cu oboseala si ceva dureri de spate. dar daca stau intinsa 40 min e mai bine. durerea de la epiziotomie a trecut f repede si ma bucur ca nu am avut complicatii. o oarecare jena am acolo jos cand incerc sa imi pun muschii vaginali la treaba. zilnic fac 2-3 reprize de miscari musculare la recomandarea doctoritei. o saptamana m-a durut mai tare, in special la stat in fund la alaptat, dar a trecut si asta. te acomodezi pe zi ce trece si cu oboseaala si cu durere si cu toate

Oanka, esti o draguta si iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase si incurajari. Chiar aveam nevoie sa-mi spuna cineva cum va fi dupa nastere, caci eu tind sa ma simt oarecum coplesita cand dau de greutati. Insa acum am incredere ca ma voi descurca.
Mai ales ca si starea de rau de zilele trecute mi-a trecut. M-am trezit de dimineata cu energie si fara starile de ieri-alaltaieri. Ba chiar si noaptea am dormit bine. Slava Domnului ca a trecut!
Ii spuneam sotului ca nu a fost toxiinfectie, ca n-am facut febra sau bubite, ci doar un deranjament, la care el ma intreaba: "Si ai sunat la Deranjamente?"
Ieri am mancat usor (un ou, 2 banane, biscuiti simpli, putin cascaval, ceai), insa azi m-am pus pe mancat bine de dimineata, caci cantarul arata 60,3 kg!!! (Alaltaieri aveam 62 kg, iar ieri aveam 61,3 kg.)
Stiam si eu ca simptomele astea pot prevesti nasterea, dar oare cu cat timp inainte? Adica cat mai am? Burtica mea inca nu a coborat, oare se poate declansa travaliul fara sa coboare bebe (sau sa coboare chiar atunci)?

annya, nafi, honeybaby, bumbitza, va multumesc pt urarile de sanatate.

Bobita, si pe bebele nostru il va chema tot Matei, deci se intelege ca ne place numele. Nastere usoara iti doresc!

36+ (AMR max 3+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata fetele,

In sfarsit pot veni si eu cu noutati....am eliminat si eu celebrul dop! Dar atat! Nu va ganditi ca m-au apucat contracti sau ceva...dar e un inceput, un semn ca bebe este si el pregatit in al 12-lea ceas

Crisstin, Catus .felicitari inca o data si spun s eu bun venit bebelusilor vostri dragi!

Castelana, fa-te dfrumoasa si haide cu vesti bune de la Dr.

Annya , parerea mea e ca trebuie sa te pui de acord cu sotu in privinta regulilor, si sa se impuna el infata parintilor lui...de ce sa iti consumi tu energia??Fiecare sa isi instruiasca parintii, nu?

Anca-in 41 saptamani si 2 zile!
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR-Numai maine nu-i poimaine!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

Bine ca pot scrie si sa nu vorbesc, ca sunt varza cu gatul, iar Dami dimineata a facut si temperatura.

Asa ca, suntem 2 bolnavioare si fete umflate si ochi injectati.

Astazi vine CATUS acasa!

BRAVO, FETELE!
ATI REUSIT!

BABYANGEL - Cum o fi sa treci de 41 de saptamani, ca eu numar si minutele.

Cristina +33 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Pe unde esti si cum te simti??
Ce fac fetele?

Cristina +33 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Anca, iupiiiiiiiiiii! In sfarist un semn de la bb Codrin ca vrea sa iasa la lumina Hai cu contractiile Hai bebe, uite ce frumos e afara, soare, pasarele, albinute, flori!
De acord ref la atitudinea sotului in fata parintilor lui

Dayanara? Tu cum mai esti?

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa :) tare aia cu prajite, o folosesc in fiecare zi :))) expresia nu mancarea
daca tu esti porcusor....eu sunt elefant

bumbita eu cand am fost la medic, crezand ca pierd lichid, mi.a facut control pe masa, apoi m.a pus sa stau juma de ora cu un fel de tampon intre picioare si sa merg un pic, apoi la ecograf se vede clar lichidul , tot acolo la eco mi.au spus ca lichidul amniotic este de 11 si e bine, depinde cum se masoara

castelana felicitari prietenei cu fetita scumpa :)

linda multa sanatate

anca!!!!!!deci a mers faza cu sexul! cred ca ma apuc, e ultima solutie

mihaela, merci de intrebare, am contractii dar nu.s dureroase, cateodata la 5 minute cateodata la 30, foarte aiurea

miria sa te faci bine si tu, multa sanatate

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Bravo Cris
Bravi Catus

recuperare rapida si sa veniti repede acasa cu bebelusii :)

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
[
Annya , parerea mea e ca trebuie sa te pui de acord cu sotu in privinta regulilor, si sa se impuna el infata parintilor lui...de ce sa iti consumi tu energia??Fiecare sa isi instruiasca parintii, nu?

Anca-in 41 saptamani si 2 zile!
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR-Numai maine nu-i poimaine!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

NU ma indoiesc ca o va face si fara sa-i spun eu...insa la ei se rezolva totul cu un maaare scandal si sincer as vrea sa ocolesc asta!
Nu e diplomat deloc in ce priveste maica-sa, insa de-a lungul timpului am ajuns sa-l inteleg! Asa e soacra mea, fara tipete si urlete ea nu poate intelege, face totul exact pe dos (n-am ajuns sa inteleg daca dinadins sau ...). Cu mama sunt sigura ca nu vor fi probleme, dar la inceput sigur va vrea sa stea si numai ca sa ne priveasca...Oricum ea inca lucreza asa ca prea mult nu are cum sa ma bata la cap.

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Neata fetele

Noi stam cam asa cu ajutoarele: socramiu gateste, uneori mai imi aduce si mama mancare gatita, tata imi face unele cumparaturi, mama vine seara sa faca baie la fata, ii spala hainutele si le calca, iar daca e prea multa treaba pot abuza de ea si pentru curatenie dar incerc sa ma descurc singura.. Din fericire pana acum nu am avut conflicte si sper sa nici nu fie
O zi buna va doresc

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput