Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Irina si eu am citit ca nu e ok glicerina boraxata.. e de preferat glicerina cu stamicin. E drept ca mi-am cumparat din cea boraxata cand mi-am alcatuit bagajul pt maternitate si pe cel pt acasa pt bebelusa (ca asa facusem si la Luca) insa nu o folosesc; intre timp afland ca nu e indicata.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Buna seara,

scriu si eu putin ..inainte de a incepe programul de seara

La control a fost ok, epiziotomia arata bine slava Domnului.

Scriati voi intr-o vreme de un cadou de la Cora? despre ce era vorba?
cum putem beneficia de el? o mai fi valabil?

Multumesc si pupici!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

trebuie sa ai card de fidelitate dar daca nu ai il faci pe loc. cred ca promo e valabila pana pe 23 martie, dar poti intra la ei pe site sa citesti regulamentul

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 37+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Eu zic ca pentru 2 pampershi o bavetica, niste servetele si un borcanel de piure de mere, nu se merita efortul sa mergi pana acolo...parerea mea.

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

O mamica din Iasi de la cealalta odisee unde scriu a gasit la subiectul mamicilor din Iasi urmatorul mesaj de la crissintibun:

"Azi 18martie, ora 9 a venit pe lume minunea noastra scumpa ALESSIA STEFANIA de 4100g si a primit prima nota de zece. Mami, tati si Ami sunt cei mai mandri!"

Bun venit pe lume, Alessia Stefania! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, crissintibun! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca nu nu poti sa te duci cand ai tu chef sa nasti, iti dai seama ce.ar fi la spital :))) nici nu vreau sa ma gandesc
se induce doar din motive medicale sau depasire de termen

gaby cum zicea si denisa, daca nu iese pana la 39 de par o scot, daca nu are par de urechi!

yaia merci de raspuns
moasa a zis ca e totul ok, daca am contractii sa merg la spital, mi.a zis sa mananc putin si des, am ascultat.o :))) am mancat in asa hal incat mi s.a facut rau, abia mi.am revenit

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hello fetelor harnicutzelor!

cam mult de citit!
multumesc pt aprecierile fotografiilor familiei noastre!
nu am mai citit nik de Bobita. era sa scriu Bumbitza! am sarit eu sau nu a mai scris? ma mir sa nasca inaintea mea ca primul bebe il nasti mai greu!

eu nu mai am nici un semn, am calcat camasi in picioare (cu fierul de calcat, ha ha ce comic suna) sa coboare bebe,dar si ca sa am stoc pt barbat, ca voi fi atunci chiauna de somn! dar nu mai vrea sa se contracte si mi s-au dezumflat picioarele, mai pot si eu merge ca eram ca o ratza.

acuma beau ceai de frunze de zmeur cica ajuta la nastere, face uterul sa fie mai viguros, uite aici un articol interesant despre inducerea nasterii:
http://www.ehow.com/how_4415800_naturally-induce-labor.html

locul 1: have sex! locul 2 : sa te mulgi, stimularea sfircurilor.etc.

cumnata mea se chinuie saracuta de citeva zile ca a depasit termenul cu citeva zile si tot ii face calciu intravenos si ulei de ricin. are lichid putin si nu e bine pt bebe. ma enerveaza sa vad ca lechinuie pe femei asa cu metode empirice! uleiul de ricin iti da o purgatie de mori de usturime apoi cit te stergi si cit mergi la baie! cica pitocinul ar avea efect negativ asupra bebeului si dr nu vrea sa o induca cu substante chimice. no! ce poti face?

asta cu ajutorul de la mama soacra, depinde de firea ta. sau de imposibilitatea de a alege, cum am patit eu: a venit mama din Romania si sotul a inceput sa strimbe din nas la mincarea ei(adevarul ca nici mie nu imi placea) noi mincam aici alte mincaruri, deci s-a lasat de bucatarie sarmana, nici la calcat nu ii placea nu stiu ce, imi plimba copii, se juca cu ei, faca curatenie, dar nu ordine ca nu stia unde sa le puna si tot asa. au intrebat-o acasa: si tu ce ai facut pina la urma 6 luni? nu mincae, nu nik? ea a zis ca m-am jucat cu copii, ce poate sa faca o bunica? abia la sfirsit s-a obisnuit cu toate ale casei, cu masina de spalat vase,( a pus detergent de mina in loc de masina , a facut inundatie in bucatarie) dar nu m-am suparat, incerca sa ascunda poznele, stiu ca vroia doar sa ma ajute, nu sa ma incurce! ea tocmai avusese 2 atacuri cerebrale( cit am fost gravida), se misca mai greu, uneori era confuza si totusi a venit cu curaj in America sa isi ajute singura fata care o are!

chiar daca va incurca parintii trebuie sa ii apreciati asa cum sunt ei, chiar daca vor sa stea cu nepotu mai mult decit cu mopu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Banc - desi paote il stiti.

Intr-o zi sotul vine de la serviciu si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta.
Intrigat, intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copiii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot, pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi.
Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm, televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum. Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa .
In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor, relaxata, cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde:
- Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eeh... Astazi nu am facut.

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Crissintibun, felicitari si recuperare usoara!

Eu sunt f obosita, am fost toata ziua pe drumuri si ma doare rau spatele.
Vroiam sa va atentionez sa mergeti urgent la spital daca pierdeti lichid sau daca banuiti ca s-au fisurat membranele! Lichidul se poate reface, insa bebe nu mai e in mediu steril si riscurile sunt extrem de mari! Nu va jucati cu viata bebelusului, mai bine faceti un drum degeaba la medic.

O noapte linistita va doresc.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mai avem un iepuras : Bun venit si refacere usoara mamicii
Lidal - sanatate. Imi pare rau ca iar te-ai "certat" cu mancarea.
Bumbita - vrei sa testezi masa inaintea noastra ???
Rebiana - sanatate micutei

Am fost la cumparaturi si am cumparar "oua" de curcan . Ajung acasa, pun la loc cumparaturile la care sotul ma intreba " ce mancam in seaara asta. I-am zis " mierte fierte , c---e prajite" Pana la urma le-am mancat cu cartofi prajiti ca mierte fierte nu am aflat ce sunt desi am intrebat-o si pe soacra care era curioasa de meniul nostru din seara asta

Tot de-a sotului. Ma uitam in oglinda inainte sa ma duc la baie si zic " ce porcusor m-am facut " La care el zambind " un porcusor gravid"
DEci nu sunt orice porcusor , sunt unul gravid

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Va multumesc tare mult fetelor pt sfaturi! Ne-am intors si noi acum jumatate de ora de la camera de garda, suntem tot 2 in 1 si totul pare in regula.

Dayanara, Niki

nafi, l-am sunat pe dr pana la urma si mi-a zis sa fac o vizita la camera de garda ca sa fim siguri ca nu-s probleme, ceea ce am si facut.

Anca, la mine sunt secretiile f abundente, dar parca acum au fost cam diferite de asta mi-au dat de gandit..

Rebi, la tine cum au verificat daca s-au rupt membranele? Eu am dat peste o rezidenta, mi-a facut control pe masa, mi-a zis despre col ca este lung si inchis, dar mi-a zis ca nu poate sa-mi spuna cu certitudine daca sunt fisurate membranele... ca asta doar dr meu daca e sa faca o analiza la secretie si sa vada daca e si lichid strecurat pe acolo. Nu prea m-a lamurit. Oricum maine imi sun dr din nou, si-asa e de garda si o sa-i fac o vizita mai mult ca sigur.

Dianami, multumesc. De asta m-am si dus ca fiu impacata ca e totul in ordine, n-as vrea sa risc absolut nimic.

Honey, am testat masa un pic, groaznica, total la orizontala, simteam ca mi se suie tot sangele in cap nu alta. Eu clar voi cere sa-mi ridice spatarul, sau macar niste perne acolo daca nu se poate altfel.
Cat despre porecle, al meu sot imi spune momzilla

Va pup pe toate si va urez o noapte linistita!

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput