Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Vad ca s-a abordat exact subiectul care ma preocupa cel mai tare acum: crize. Nu stiu ce sa ma fac cu el, miorlaie mereu, se tranteste pe jos, vrea sa dau de 10 ori pe zi cu aspiratorul, fuge la fiecare schimbare de pampers, ma bate de ma strica, ma musca daca indraznesc sa vb la tel, calc nici nu-l mai deschid, cand fac mancare e o vesnica negociere, trage de mine ma pupa, zice metiii, metiii adica merci..oooof
nu stiu ce sa mai fac.
SI alt gen de santaj, ca asta cred ca e, imi spune ca il doare capul, piciorul, popoul, puta,am mai spus eu..toate il dor...desi in minutul urmator danseaza.
Cred ca am gresit eu ceva, stilul meu e tot sa apelez la explicatii, sa-i spun ca nu e voie, de ce nu e voie, sa fac comparatii, dar nu merge intotdeauna.
Nasol e ca uneori, dupa ce explic de 10 ori mai ma apuca plansul pe mine sau incep sa ma vait si se sperie. NU suporta, zice mama, m-am peiat [s-a speriat] si pune mana pe fata.
Mi-e frica sa nu-l traumatizeze reactiile mele, trebuie neaparat sa ma corectez.

Simonix Robertzelul, da??? 20 aprilie??? aaah, pai de ce n-ai spus asa de la inceput! NU-mi mai fac nici o problema Nu-mi mai pasa de Hitler. DUpa ce am vazut si pozele cu dulceata la aerosoli...hihi poze d-astea am facut si noi azi. Se lasa incet incet convins sa faca aerosoli, sa tragem mucii cu aspiratorul, sa punem picaturi. Daca il laudam si abordam totul ca o joaca.. hehe
Mihaser braavo, ma bucur ca sunteti mai bine!
adriana, Lily, Luminel da, a trecut timpul, suntem aproape.Nu, nu o sa nasc natural, dr meu nu e de acord si acum nici eu nu stiu daca m-as risca. e prea aproape cezariana trecuta. As fi vrut sa nasc natural, dar fara sa ma risc asa...Bblusha lui mama sa fie sanatoasa!
Ali sper sa ne vedem si noi pana la nastere, iubita mea! Promit sa nu mai fie Mirci violent!
TOcmai ma bucuram de miscarile fetei in burtica si-i spun lui Bogdan:
ce nasol ca nu o sa mai miste nici un bb in burta mea..dar el: "poti sa stii??" Adevarul e ca trei copilasi suna asa bine...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 34+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Erika, iubita, asa e, de cele mai multe ori nu prea poti interveni; in situatia aceea, sora mea s-a dus sa-i 'descleste' copilului dintisorii din bratul nepoatei mele, si atat. Nah, ce poti sa-i faci unui copilas de 2 ani? Eu Victoriei i-am dat o singura data peste mana si mi-a parut tare, tare rau si imi pare rau si acum. Dar Victoria inca nu a facut niciodata nimic care sa-mi fi parut mie chiar inacceptabil. Uite, si in magazine merg cu ea zilnic si tot mi se spune ca ce cuminte e, nu face 'crize' ca vrea ceva, daca ii spun nu, e nu, daca eu consider ca e ok sa ii iau, ii iau (si in general ii cumpar cam ce vrea ea, dar daca zic nu, e ok, pune inapoi pe raft si mergem mai departe) sau eventual, iau si cand nu se uita pun pe undeva, pe vreun raft... daca mi se pare mie ca e mai scump decat merita (de ex. $10 pe o carte de colorat...), sau daca chiar nu e apropriat ptr. varsta ei, altfel ii iau cam orice. De aia zic ca Victoria e rasfatata (poate un pic mai mult decat ai tai, nu stiu. ), dar, vezi tu, eu am avut-o pe Victoria dupa multe, multe incercari si ani de suferinte, asa ca prefer un copil rasfatat, crizat, sa-mi sara in cap, oricum, decat deloc.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Vad ca s-a abordat exact subiectul care ma preocupa cel mai tare acum: crize. Nu stiu ce sa ma fac cu el, miorlaie mereu, se tranteste pe jos, vrea sa dau de 10 ori pe zi cu aspiratorul, fuge la fiecare schimbare de pampers, ma bate de ma strica, ma musca daca indraznesc sa vb la tel, calc nici nu-l mai deschid, cand fac mancare e o vesnica negociere, trage de mine ma pupa, zice metiii, metiii adica merci..oooof
nu stiu ce sa mai fac.
SI alt gen de santaj, ca asta cred ca e, imi spune ca il doare capul, piciorul, popoul, puta,am mai spus eu..toate il dor...desi in minutul urmator danseaza.
Cred ca am gresit eu ceva, stilul meu e tot sa apelez la explicatii, sa-i spun ca nu e voie, de ce nu e voie, sa fac comparatii, dar nu merge intotdeauna.
Nasol e ca uneori, dupa ce explic de 10 ori mai ma apuca plansul pe mine sau incep sa ma vait si se sperie. NU suporta, zice mama, m-am peiat [s-a speriat] si pune mana pe fata.
Mi-e frica sa nu-l traumatizeze reactiile mele, trebuie neaparat sa ma corectez.

Nu, iubita, eu chiar nu cred ca gresesti, sau daca gresesti tu, gresesc si eu, ca si eu ii explic, nu o pedepsesc, ii explic de ce nu e voie ceva, si eu ii explic zilnic de 10 ori, de 100 de ori, de cate ori e nevoie. ACum, eu zic ca reactiile tale emotionale o sa treaca; eu URASC cand imi zice daddy ca la mine hormonii (PMS) sunt de vina, dar cred ca tu esti mai emotionala de la sarcina, o sa treaca mai un pic de timp, nasti si o sa se rezolve si cu hormonii. La mine, chiar hormonii-s de vina, o zis daddy sa-i scriu pe calendar cand imi vine ciclul ca sa stie, ca intotdeauna cu o zi inainte urlu la el si macar sa fie pregatit.
Victoria nu zice ca o doare nimic, decat daca chiaro dor dintii, in schimb cand nu i se acorda atentie 10-15 minute vine si (zice "HUG", ca stie ea ca asta nu i se refuza niciodata. Eu si daddy o luam in brate oricind si de cate ori vrea ea, ptr. hug, ptr. leganat (se mai alinta ea la leganat cate un minut-doua din cand in cand ), la pupat.
..............02222222222222022100000000000000000000001200000 d0e la
Victoria2) 2222222

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Maine plecam spre Braila pentru 2saptamani, n-o sa mai intru aici, as ca va urez de pe acum un Paste fericit si bogat!
Noapte buna!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Azi avem piept de pui Kiev, sa vad daca papa Printesa...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hello de la spitalul de nebuni!

Glumesc... a trecut, macar am si eu ceva interesant de povestit, nu?

Desiree in nebunia mea am sarit postul tau cu bunicuta! Condoleate si-ti transmit o imbratisare calda! Eu am suferit muult cand a murit bunica mea, inca o mai visez, inca mai doare dupa 4 ani.

Cu crize Robert face doar cand e intrerupt de la ceva ce-i [palce tare (balacit adica spalat pe maini la chiuveta, catarat pe mobile, balacit la groapa cu nisip) dar daca trebuie si trebuie sa-l iau, ca-n general il las (aseara era sa nu-l mai gasesc, se ingropase fetelor in nispi in parc) am inceput sa caut faza de precriza, nu-l mai las sa ajunga la dat cu capul de lucruri, care e chestia lui; nu loveste, nu musca, nu plange, se da cu capul de parchet sau ce prinde. Cristi zicea ca daca am avea o bona n-=ar trebui sa-l bata ci numai sa-l lase pe el sa se bata

Gabi ne vedem luni la "ziua pamantului"? M-au invitat si pe mine de la greadinita, sa mi-l cunoasca pe Robert

Erika au altfel am inteles mesajul Andradei..deh..asa-i cand lipsesc mimica si gestica..iar emoticoanele nu ajuta suficient Deci, eu am inteles ca "ca de obicei" l-a luat de acolo si l-a dus sau ce i-a facut" nu ca l-a babtut..nu stiu..asa am inteles eu. Te pup, ma bucur ca esti mamica "de-a mea", si eu il las cat pot prin balti, ce e murdar se spala lejer la masina (dovada -tot ce a avut ieir pe el la joaca) si..astept poza soc!

Weekend placut fetelor! Enjoy the spring!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Lori, multumesc.

Unde-s toate fetele???

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Unde-s toate fetele???

iti zic eu: cele din Romania is in parc..e minunat afara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost si noi la Tandarica, la Cei trei purcelusi, apoi in parc.
Piesa nu a avut rabdare sa o vzioneze, de la inceput striga Opel, tati, vrum vrum, gata, voia omul sa plece la masina.
Am rezistat f greu o ora, a facut ca toate alea. E clar, ori e prea mic pentru asta, ori e prea nazdravan. MAi asteptam cu teatrul.
Apoi am fost in parc si la shopping.
Din categoria ziel traznite, am varsat azi apa din galeata tocmai dupa ce dadusem cu mopul in toata casa, apoi lipa lipa in picioarele goale si strange apa de sub mobila...
Apoi mi-am pierdut puloverul bej cu nasturi in fata care mergea acum in multe combinatii, asta e. Merit bataie.
HAi sa descarc pozele de azi. va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Unde-s toate fetele???

iti zic eu: cele din Romania is in parc..e minunat afara!!!

Aha! Fericitelor. Noi am avut o saptamana superba dar de azi s-a stricat iar vremea, e rece si Victoria m-a scos in curte de dimineata, sa deseneze cu creta, sa se joace cu mingea, vroia sa vina copiii sa se joace, pai copiii nu erau afara, ca prea era frig. Au venit vineri 2 copii din vecini: Isabel (next door) si un baietel ce s-au mutat la 2 case mai incolo de noi. A adus Ryan (pe care Victoria il numeste simplu "Boy" ) un wagon, a bagat-o pe Victoria in wagon si a plombat-o prin curte, va pun poze mai tarziu sau deseara, vad eu cand apuc.

_

Mergi la inceput