Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

A venit primavarrrraaaa! Avem poze noi!

Laurita...dar de ce o ora? La mall o jumatate de ora, 20 de min dura...si scufita si caprita...Eli nu prea era interesata...Cri rezista!

Azi am fost la 2 petreceri...a fost fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

POstasem, dar vad ca nu mi-a luat mesajul
Mihaser sunt dulci foc amandoi, dar cred ca nu tr sa-ti mai spun...si pozele sunt misto, cantitatea cam mica...Mie imi place cum posteazasimonix tone, sa avem ce vedea

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 34+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am vazut poze cu flori (branduse) frumoase si copii superbi de Mihaser.

Iaca e ora 10pm si am reusit si eu sa pun poze; incepand de aici: acum vad ca trebuia sa repar ochii rosii... :(

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria2010#5450895281031001666

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Neatza!

Desiree, nu-i bai ca n-ai reperat ochii, tot splendizi sunt...e frumoasa fos "ochioasa"...si aucm am realizat ca seamana si cu tine nu numai cu daddy.

Laura, pacat ca n-a rezistat la teatru...poate chiar nu-l intereseaza...incercati mai tarziu. Imi pare rau si pentru puloverul tau...cum reusesti sa le pierzi?!
Dar pozele unde sunt?

Mi_bebelina, drum bun si Paste Fericit si voua! Sa va simtiti minunat!

Sunt chiauna...de ieri o tin intr-un gatit...dupa ce am facut supa de pui, musaca pentru Cris, friptura la cuptor cu cartofi pentru noi, macaroane cu branza...am invitat si niste prieteni pe la noi si i-am servit cu clatite ... mi-au iesit 27..sa ne saturam...
si dupa ce ca m-am culcat la 1 dimineata, Cris s-a trezit si ne-a trezit azi dimineata la 7...acum bag o cafea, ca nu se mai poate

Sper sa mai fie frumos si azi sa iesim si noi afara

Pupici tuturor!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Laurita, mi-am adus aminte...patania ta cu galeata cu apa s-ar incadra perfect in prezentarea mopului H2O de la teleshopping...concluzia, ia-ti mop cu aburi

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Lumi, multumesc.
Si eu am mare nevoie de azi...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Desiree, de unde ai luat remorca aia de carat copiii? imi place tare, ma gandesc ca i-ar place si lui Iustin. Sa-ti fie de bine tunsoarea, iti vine bine..
Cand citesc cum e Mirci cu crizele parca il vad pe Iustin...mi-a zis o prietena ca se cumintesc pe la 3 ani...sa fie asa oare?
noi suntem ok, ne bucuram in continuare de sederea mamei, mare ajutor avem..
eu cu muncile m-am reprofilat complet..m-am saturat de nationalismul quebecosilor, de cat sunt ei de tari (in clantza, intre noi fie vorba), de cum sunt ei destepti si imigrantii prosti...asa ca m-am inscris si am fost si acceptata la colegiu, la asistente medicale..e lunga scoala, 3 ani, insa as putea lucra la timp partial din iarna. in august incep, acum fac niste cursuri prealabile de fizica si chimie...cam astea sunt noutatile la noi...
Sanatate sa fie ca in rest le-om duce pe toate, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna, dragele

Desiree acum am vazut postul tau cu crizele si faptul ca tu reactionezi la fel explici. Si faptul ca mai ai si tu hormoni Ei, aia or fi si la mine, trebuie sa fac ceva sa-mi mai educ rabdarea...
Am vazut pozele superbe cu okioasa e superba, isteata si cocheta. asa as caracteriza-o.
Lumi am descarcat niste poze, dar uite ca acum sunt pa laptop...o sa mai pun ca i-am facut mai ales lui, e un dulce de nu se poate.
Cu mopul cu aburi..hehe, greu ma obisnuiesc cu noul. sunt mai old fashioned asa... sa va fie de bine papica! o musaca as face si eu...si niste clatite...
Stefany wow, lume noua! Ma bucur ca mami e la tine si te ajuta, dar si ca imi dai vestea buna ca nu e Mirci singurul si ca la 3 ani trece. da Domnul sa treaca de la sine!
Mi-e un somn de nu va zic.credca ma culc, si asa ma ustura okii de cateva zile

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 34+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Stefany, wagon-ul nu e al meu, e al fetitei vecina. Dar le gasesti la Zellers, sigur la Wal-Mart si probabil la Toys R Us.

Laurita, hai ca mai un pic si te scapi de hormonii de sarcina, e normal sa fii mai emotionala acum. La mine e bai cu hormonii, dar mai vreo 20 de ani si ma scap si eu de hormoni... as scoate majoretele ptr. menopauza, dar nu cred eu ca vine tanti menopauza doar ptr. majorete...
Multumim ptr. complimente.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata, va rog sa savurati o !!!

Am avut un week-end de stat la curte, a fost tare bine. Vineri am rezolvat cu permisul, am permis imi mai trebuie masina si cu actele pt cresa lui Vlad, asa ca daca om fi sanatosi pe 1 aprilie incepem cresa.

Ieri m-am facut de ras la Carrefour cand sa platesc, fonduri insuficiente. Noroc ca eram cu sor'mea si m-a sponsorizat. MAi e cineva care inca nu a prmit indemnizatia luna asta?

Am citit ce-ati scris despre crizele copiilor, mi-au placut mult mesajele lui Doloress si Simonix, sunt convinsa ca tin si de firea copiilor........tre sa avem muuuuuulta rabdare ca trec ele pana la urma. Ca doar nu s-or insura dandu-se cu fundul de pamant

Am vazut poze frumoase cu puii scumpi de Mihaser si cocheta lui Desiree.

Laurita, pai daca mai poti (eu sincer, la varsta ta a sarcinii n-as mai pleca in 23 nici batuta........dar burta mea e cu adevarat imensa, o intrec si pe-a cumnata-mii care sta sa nasca), ne putem intalni saptamana asta. Tu stii cel mai bine daca e cazul sa mai faci asa un efort, mie imi face o placere nebuna sa ne vedem
Imi pare rau ca nu v-au placut "cei trei purcelusi", putin mai tarziu poate.

ALI, mami de Vlady si 27+ cu Luca

Mergi la inceput