Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

am culcat si eu fata la 1 ca sa o scot afara dupa pranz...si e deja aproape 4 si tot nu s-a trezit...parca vad ca trece soarele si iar ratam iesitul afara si azi...
Cand as vrea sa doarma mai mult nu doarme...si acum...bustean
Nici n-as vrea sa o trezesc eu, ca face urat daca nu-si face somnul

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Dolores - pai faza cu bataia nu vine neaparat de acasa, ci de la restul, din jur. De la cresa, de ex; Robert are un baiat tare turbulent in grupa acum Deci urlaaaaaa non stop, a fost o perioada cand si Robert facea crize dimineata, caci ii era frica de baietel si cum ala incerca sa se apropie de el incepea sa tipe si el, intra in mod defensiv. Si am remarcat ca al meu asa face cu copiii agitati rau: avem prieteni cu un copil tare crizat - acasa la noi cei doi se joaca frumos, se pupacesc etc Cum mergem acasa la baietel - ala nu il lasa pe Robert sa se joaca, urla la el si ii trage palme. Robert reactioneaza la fel: se pune pe tipat si pe plans - la un mom dat, chiar daca baietelul nu il agreseaza, cum se apropie de el tipa, cu lacrimi in ochi etc.

Cu batutul, cu siguranta ca tot asa va fi, la inceput si al meu statea uimit prin parc cand i se tragea una in cap. Acum he strikes back Noah, io incerc sa corectez, ii explic etc, dar parca nici nu as vrea sa isi ia toate palmele in cap si el sa nu protesteze deloc. Cel mai grav mi se pare cand vine cate un copil si da palme asa, fara nici un scop si fara nici un motiv. Caci exista si din astia ... asta ma enerveaza la culme, ni s-a intamplat, Robert jucandu-se frumos si primind cate una in cap de la unul care trece in fuga pe langa el. Acolo eu zic ca parintii aia nu prea isi fac treaba ca lumea, nu stiu ...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

ai dreptate...Cris nu e batausa de felul ei...dar cand vede pe altii ca dau, riposteaza si ea.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79
La varsta asta copiii vostri adorm singuri? Sau au nevoie de prezenta voastra?

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Cris adoarme singura, in patut, cu "Ursu" si "bibi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix nici mie nu-mi place sa vad ca o incaseaza, insa stau calma ca stiu ca are instinct de conservare si stiu ca va riposta daca e intr-adevar in pericol, si fara sa-i zic eu. Si al meu se mai bate la gradi cu o fetita de varsta lui, insa uite la locul de joaca, pe cea mai mica nu a batut-o, chiar daca il imbrancea rau de tot, deci mi se pare ca a ajuns la o oarecare maturitate si stie ca pe cei mai mici si mai slabi nu e OK sa-i altoiesti ca oricum iesi invingator asupra lor.

Oricum am observat in ultimele saptamani un mare salt in dezvoltarea lui. In primul rand, absenta crizelor, nu ne vine sa credem ca sunt din ce in ce mai rare. Si la gradi la fel, are un mod mult mai pasnic sa-si exprime frustarile. Intr-o zi avea macaroane cu carne, alegea toata carnea (cum face de obicei) si lasa macaroanele, asa ca la un moment dat educatoarea i-a luat carnita si i-a lasat numai macaroanele. S-a enervat si nu a mai vrut sa pape nimic (chiar daca i-a dat iar carne mai apoi) si cica a stat nervos vreo jumate de ora, cu barbia in palma, fierband asa. Insa fara crize, fara plansete. Pur si simplu sfida pe toata lumea. Ceea ce e mult mai bine decat crize cu trantit pe jos.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Lily - al meu adoarme cu: MAMI/TATI (uneori SI mami SI tati), LOLO (luna), BIA (oaia), DODO (perna), renul in patul de alaturi Never singur. Din fericire adoarme repede in ultima vreme, iar la pranz nu doarme deloc, chiar daca punem tot Zoo la nani.

La cresa adoarme singur cica, fara plansete si nik - ii vede pe ceilalti copii prin pat si se adoarme singur.

Baaai dar am un chef de muncaaa ... uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am culcat printesa si pot sa va scriu si eu un mesaj scurt.
Va multumesc ptr. cuvintele frumoase.

Vorbeati de copii care lovesc si de crizele de nervi: Victoria cred ca a fost prima care a facut crize de nervi, la un an (poate gresesc, dar parca nu-mi amintesc sa mai spuna cineva inainte), si de anul trecut nu a mai facut. Se mai supara, a incercat si ea sa ma loveasca, dar i-am spus tot timpul ca eu o inteleg ca e suparata pe mami, dar nu e ok sa ma loveasca, ca daca mami e suparata pe ea, mami nu o loveste, asa ca nici ea sa nu ma loveasca. Pana acum suntem ok, a inteles de fiecare data si se oprea instantaneu. De acord cu Simonix, depinde de fiecare copil in primul rand si abia apoi de reactia parintilor. Adevarul e ca Victoria e o super-rasfatata, i se face pe plac 99% din timp...

Mai vroiam sa raspund cuiva, am uitat si cui si ce, ma duc sa-mi 'repar' circuitele cu niscaiva ciocolata si un somnic mic.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Simonix nici mie nu-mi place sa vad ca o incaseaza, insa stau calma ca stiu ca are instinct de conservare si stiu ca va riposta daca e intr-adevar in pericol, si fara sa-i zic eu. Si al meu se mai bate la gradi cu o fetita de varsta lui, insa uite la locul de joaca, pe cea mai mica nu a batut-o, chiar daca il imbrancea rau de tot, deci mi se pare ca a ajuns la o oarecare maturitate si stie ca pe cei mai mici si mai slabi nu e OK sa-i altoiesti ca oricum iesi invingator asupra lor.

Oricum am observat in ultimele saptamani un mare salt in dezvoltarea lui. In primul rand, absenta crizelor, nu ne vine sa credem ca sunt din ce in ce mai rare. Si la gradi la fel, are un mod mult mai pasnic sa-si exprime frustarile. Intr-o zi avea macaroane cu carne, alegea toata carnea (cum face de obicei) si lasa macaroanele, asa ca la un moment dat educatoarea i-a luat carnita si i-a lasat numai macaroanele. S-a enervat si nu a mai vrut sa pape nimic (chiar daca i-a dat iar carne mai apoi) si cica a stat nervos vreo jumate de ora, cu barbia in palma, fierband asa. Insa fara crize, fara plansete. Pur si simplu sfida pe toata lumea. Ceea ce e mult mai bine decat crize cu trantit pe jos.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Sper sa ai dreptate; uite, nepoata mea, Desiree, a muscat-o un baietel de umar pana i-a dat sangele. A urlat ca din gura de sarpe dar nici nu s-a miscat! Si ea avea vreo 6 ani pe atunci, si baietelul vreo 2... Sora-mea tot timpul o cearta ca nu riposteaza, ca vesnic vine acasa ba cu buza umflata, ba cu capul spart, lovita, saraca vesnic o incaseaza si nu riposteaza... In schimb cand un baietel a lovit-o pe sora-sa, atunci a ripostat! Deci, pe sora-sa o apara, pe ea nu se apara... poftim de intelege!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Lily - al meu adoarme cu: MAMI/TATI (uneori SI mami SI tati), LOLO (luna), BIA (oaia), DODO (perna), renul in patul de alaturi Never singur. Din fericire adoarme repede in ultima vreme, iar la pranz nu doarme deloc, chiar daca punem tot Zoo la nani.

La cresa adoarme singur cica, fara plansete si nik - ii vede pe ceilalti copii prin pat si se adoarme singur.

Baaai dar am un chef de muncaaa ... uf

Daddy ar fi fericit o saptamana daca Victoria nu ar mai dormi de amiaza, ca ne-am fi putut duce in croaziera, asa tre' sa astepte pana renunta Victoria la somnicul de amiaza.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

iaca mai dau pe aici ca iara mi-a atras atentia ceva ce a scris Andrada

Imi venea sa rad si sa plang. Nu l-am batut, ca deobicei, dar l-am pus jos si am plecat si i-am spus ca m-a suparat ff tare si cum ii spuneam asta incepea sa planga ca si cum ar stii ca nu e bine. Oricum cert e ca m-a batut nene!

asta daca totusi am deschis cutia Pandorei cu discutii despre batai la copii

Lilly si Beatrice si Norbert (6 ani) doar inca cu noi si in modul cel mai clar ii adormim noi .Mie nici ca si adult nu imi place sa dorm singura .Voi continua sa dorm/ ii adorm pana cand vor simti ei nevoia sa doarma singuri .

Baltile sunt deliciul multor copii dar pt asta s-au inventat hainele de ploaie cele impermeabile si cizmele de guma (Multumesc lui D-zeu ).la noi Norbert a fost super-mega indragostit de balti si inca este , unele "tovarase de parc" inca il tin minte ca si acel copil care se arunca in balta si sarea cu mare drag in ea .Cand imi iau baterii in aparat am sa incarc o poza Soc -pt unele- cum se plimba el cu o masinuta de impins prin baltoaca

Simonix si desiree cateodata nu e bine sa intervii intre copii depinde de situatii.La surioara mai mare muscata de copil de 2 ani poate fi tocmai ca mama ii tot explica ca copii mici sunt mai fragili si trebuie protejati si de aceea ea nu a stiut cum sa reactioneze atunci cand a muscat-o tocmai un "bebelas" dar in schimb a inteles ca trebuie sa isi protejeze surioara .
Precum desiree incerc sa imi rasfat si eu copii- desi poate nu reusesc intotdeauna .Si despre copilul meu gandesc -probabil multi (de multi chiar stiu )- precum ca ar fi crizat (Doamne urasc expresia) si ca mi-a facut niste faze care nu sunt de tolerat .

no, amu' ca am dat tema de discutii pt we va dorim un we placut cu mult soare si multa iubire

Erika

Mergi la inceput