LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 21
Siuta spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele acestea !!! Sa fiti sanatosi si voiosi !
Mady, o sa fie bine. Trage aer adanc in pipt si gaseste-ti ceva de facut ca sa treaca timpul mai usor
.
Rebiana, cum dai tu 6 kg jos? Ai cumva o formula magica sa-mi dai si mie
?
Diana , felicitari pentru maraton si la mai multe !
Kitty, frumos te mai distrasi ... si noi iti tineam pumnii sa nu ai trac, ceva
Kiabi are magazine in Bucuresti in Berceni si Militari, si se va deschide unul si la Auchan Titan.
Noi ne-am programat maine o iesire la iarba verde . Anastasia nu mai vrea sa se dea jos de pe bicicleta, e f mandra ( si eu la fel
)
sa aveti un we minunat
stupul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaradu si ... rebiana nu scrii si tu o carte? sau mai multe? super imi place sa citesc ce scrii tu! ![]() |
Dulce esti!
Am inceput una pentru copii acum ceva timp dar a ramas in acelasi stadiu in care am parasit-o din lipsa de timp si inspiratie... imi doresc sa o pot termina macar pt copiii mei!Matei are fix aceleasi reactii ca si Luca dar parca nu mai am eu rabdare!!
ARISSA
ce e bebe din burtica? GABY foarte fain “citeste” Tudor! Astept momentul in care se ia si la Luca treaba asta… in afara de masini nu-l incanta mare lucru!
MADY ce bine ca sta Razvanelu’ fara probleme la gradi! Nu fi suparata ca a vorbit asa.. cred ca era entuziasmat ca se afla intre copii. Am patit ceva similar cu Luca acum un an cand a preferat sa se joace doua ore cu doi baietei, timp in care eu nici n-am existat pt el! Sunt de acord cu Lumi, era mai greu pt tine daca nu se acomoda defel!
MENUET cura cu patrunjel e f buna pt detoxifiere. Ma bucur ca ai scris despre ea ca eu uitasem si mi se pare la indemana. Am avut o criza urata rau de colica biliara in sarcina si jurasem ca dupa ce nasc sa fac ceva sa-mi detoxific organismul.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Siuta Rebiana, cum dai tu 6 kg jos? Ai cumva o formula magica sa-mi dai si mie ? |
Habar n-am! Astept sa treaca 6 saptamani de la nastere si controlul aferent si sper sa primesc unda verde pentru sport, in speranta ca o sa-mi ramana chef sa-l practic!
Daca gasesc ceva miraculos zic!

Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
diana_jors spune:
Hello,
sarbatoritilor din ultimele zile! 
Multumesc pentru felicitari
Deja am stabilit ca pe 5 iunie incerc din nou semimaratonul Tusnad, si in octombrie maratonul Atena, daca oi mai fi in stare sa alerg atunci
vedem ce si cum...
Despre Kiabi in Romania - noi mai trecem pe acolo chiar week-endul asta, au si preturi bune, si foarte bune, important e sa gasesti marimea potrivita (nu stiu cum se face ca tocmai marimea lui Alex nu prea este
)
Mady, 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
arissa spune:
ARISSA ce e bebe din burtica? |
Fetitaa! Barbata-miu asta nu stie sa faca baieti. Treaba lui, sa-l vad cum se descurca cu 3 fete cucuiete
Glumesc, noi initial ne-am dorit baiat sa avem pereche, insa poate pentru Maya va fi mai bine sa aiba surioara (ea asa isi doreste). Poate vor avea mai multe preocupari in comun.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 23+
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui arissa
Fetitaa! Barbata-miu asta nu stie sa faca baieti. Treaba lui, sa-l vad cum se descurca cu 3 fete cucuiete Glumesc, noi initial ne-am dorit baiat sa avem pereche, insa poate pentru Maya va fi mai bine sa aiba surioara (ea asa isi doreste). Poate vor avea mai multe preocupari in comun. arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 23+ |
Sa-ti fie sanatoasa!
Eu nu la pereche am visat vreodata ci la o fetita! :)Mami de doua minuni: Luca si Mara
gaia.nevia spune:
Daca va mai aduceti aminte razoru'nostru, am nimerit azi nitel prin parcul Carol, unde, ce sa vezi, toate aleile erau in panta...
Asa ca m-am asezat eu in fund pe el, cu Teo in picioare in spatele meu si ne-am dat la vale de am speriat parcul.![]()
![]()
![]()
Hipopotmama pe razooor.... fereaaaaa.....aaaaaaaaaaaaaaaa
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Siuta spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Daca va mai aduceti aminte razoru'nostru, am nimerit azi nitel prin parcul Carol, unde, ce sa vezi, toate aleile erau in panta... Asa ca m-am asezat eu in fund pe el, cu Teo in picioare in spatele meu si ne-am dat la vale de am speriat parcul. Hipopotmama pe razooor.... fereaaaaa.....aaaaaaaaaaaaaaaa Gaia, mumă pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Esti de belea !!!

Vreau si eu
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
ioanaradu spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Daca va mai aduceti aminte razoru'nostru, am nimerit azi nitel prin parcul Carol, unde, ce sa vezi, toate aleile erau in panta... Asa ca m-am asezat eu in fund pe el, cu Teo in picioare in spatele meu si ne-am dat la vale de am speriat parcul. Hipopotmama pe razooor.... fereaaaaa.....aaaaaaaaaaaaaaaa Gaia, mumă pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
FILM!! FILM!!
am tot stat si am incercat sa-mi imaginez cum?? in ce fel??? trebuie sa ne arati!!

gaia.nevia spune:
n-avem dovezi, ca tineam bine de copil si de mine sa nu cadem naibii pe acolo. Doar cetateni inspaimantati pot depune marturie la tribunal.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri