LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 22
carmen94 spune:
laura_oana..............eu am vazut cand am urmarit pozele,dar tu deja scrisesei ca ai fost in criza de timp si chiar daca ti-as fi zis de ea ,oricum faptul era consumat.da' sa sti ca am zambit si eu pe sub mustati cand am citit![]()
arissa.....................mey,am incercat si eu sa fac ceva animalute din fondant,dar nu-mi iese.....frumosi mai sunt pisoii!!!
Lumi_Nag................deci voi ma inebuniti acum cu torturile.faza e ca nu pot sa mananc nimic dulce ca apoi imi vine rau,asa ca evit sa bag ceva dulce in mine,dar de poftit .... poftesc.
cu sarcina...............poi sa-ti spun cum a fost......cand am avut testul pozitiv,aveam cam 3 poate chiar 4 luni bune de cand nu mai scrisesem pe forum.mai bagam eu cate un ochi din an in paste,dar citeam 2,3 mesaje,ma apuca somnul (caci intram seara tarziu),plecam la somn si imi ziceam ca scriu eu alta data.......si alta data azi,alta data maine...uite asa a trecut timpul ..........si in plus cum am mai scris imi era rusine de voi cu servici.....2 sau 3 copii,unele si cu scoala pe langa toate astea si tot gaseau timp sa scrie pe forum......pe cand eu cu un plod,servici doar la sf de saptamana nu reuseam sa tin pasul cu voi.
nici la gravidute de iunie nu m-am inscris din teama ca nu o sa pot tine pasul.
gabi78......................lasa ca nu-i nimic daca mai vine barza o data!tocmai bine nu-ti iesi din mana![]()
madybulancea...............mey, sa sti ca si eu am avut stari de astea cand il duc la gradi,eu ii spun ca plecsi il rog sa-mi dea un pup de plecare si el imi zice ca il asteapta amicii.cateodata sunt mandra ca imi zic ca uite nu e asa mamos,nu plange din orice,dar cateodata parca nu-mi convine cand ma da la spate![]()
gaia.nevia................bine ca ai scris de patrunjel,ca mie imi plac mancarurile cu multa verdeata si mai imi pun si in farfurie supliment.am sa evit patrunjelul.

...............chiar ca esti de belea cu razorul!!!!
eu a trebuit sa-mi pun patine si sa ies in arena ca darius a vrut cu patinele.eu care in viata mea nu am pus patine si nici role in picioare,ma tineam de bara si aveam grija de mine si de burta ca fie-miu deja gasise un cadru si dus a fost.in secunda 2 deja era pe banca rasufland usurata.
Rebiana27.....................hai ca incet,incet ai sa termini tu carticica.
Kitty..............mey,n-a fost cu intentie secreteala,i-am ,,ixplicat,, si lui Lumi_Nag ce si cum s-a intamplat .in plus nu mi se parea corect sa intru dupa luni de zile de cand nu mai dadusem nici un semn si sa zic......,,hey,fetele...inca o gravida la orizont,,