LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 20
madybulancea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ane2200
Hai Mady, capul sus. Fii barbata! Ai baiat mare deja, incet - incet incep sa-si descopere propriile preocupari, care o sa ne includa din ce in ce mai putin. E normal sa fie asa. Rolul nostru e sa stam in preajma lor, sa-i ajutam daca ne cer ajutorul, nu sa le rezolvam fiecare problema care le apare in cale. E o lectie destul de dureroasa, pe care trebuie sa o invatam noi, mai ales mamele de baieti.Ane & Raul - 17 martie 2007 www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul Varsta Raul |
M-a busit si mai tare palsul...
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
Lumi_Nag spune:
Ca sa nu mai planga Mady dau o veste buna...s-au reluat livrarile laredoute.fr spre Romanica....prietenii stiu de ceee!!!
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi_Nag spune:
Lauramar, ai mai facut cura asta de detoxifiere?
Mady, eu cred ca ar trebui sa te bucuri ca se adapteaza foarte usor.Era mai bine daca se agata de piciorul tau si striga "mami, nu ma lasa!!!" de parca il taie acolo?? ![]()
Theea, La multi ani!!! 
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
madybulancea spune:
Va multumesc din suflet la toate!!!Nu e gradi la acre o sa mearga el din toamna,dar asa sa vada cum e l-am lasat si probabil k il voi mai aduce,mai ales ca e langa mine la servici....
Vreau sa va arat o trotineta super,chiar daca e scumpa am vazut-o si pe viu la un copil si e f bune http://www.micro-scooters.ro/produse/mini-micro-blue.php
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
lauramar spune:
Lumi nu am mai facut-o dar au facut-o parintii mei care nu stau cu sanatatea mai bine decat mine si soacra mea si s-au simtit foarte bine dupa si m-am gandit ca eu o sa o fac fara probleme si uite ca nu a fost asa,dar am un avantaj am ramas cu zarzavaturi si mere pt o luna![]()
Mai este un site in Franta cu hainute frumoase si ok ca pret:www.kiabi.com,eu personal nu am comandat dar stiu pe cinevacare aduce pe comanda.
lauramar spune:
Aici sunt direct de la 1-5 ani dar intrati la fetite sau baieti si dati 3-10 ani si acolo sunt hainute,costumase baie cu hello kitty,papucei,sandalute mie imi plac si au preturi bune,daca stiti careva franceza(eu nu am facut) imi spuneti si mie va rog care sunt pasii pt a comanda si daca putem din Romania.
ane2200 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramar Aici sunt direct de la 1-5 ani dar intrati la fetite sau baieti si dati 3-10 ani si acolo sunt hainute,costumase baie cu hello kitty,papucei,sandalute mie imi plac si au preturi bune,daca stiti careva franceza(eu nu am facut) imi spuneti si mie va rog care sunt pasii pt a comanda si daca putem din Romania. POZE |
Kiabi are franciza in Romania, uite www.kiabi.ro/" target="_blank">aici. Nu m-am uitat la preturi sa verific daca e aceeasi situatie care era pe LR.ro vs LR.fr.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
lauramar spune:
anne am sunat la ei nu se pot face comenzi online doar sa cumperi direct de la magazin si nu au toate produsele care sunt in franta si nu se poate vizualiza online decat acele oferte de paste,pacat..

Ai baiat mare deja, incet - incet incep sa-si descopere propriile preocupari, care o sa ne includa din ce in ce mai putin. E normal sa fie asa. Rolul nostru e sa stam in preajma lor, sa-i ajutam daca ne cer ajutorul, nu sa le rezolvam fiecare problema care le apare in cale. E o lectie destul de dureroasa, pe care trebuie sa o invatam noi, mai ales mamele de baieti.