LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 19
madybulancea spune:
neatza...sunt la scoala si langa scoala noastra e o gradi si m-am gandit sa il aduc si pe el la gradi si l-am adus,si l-am dus acolo si acolo a ramas nu a zis nik...si acum am o stare sa ma duc din 5 in 5 min sa vad ce face....am fost deja de 2 ori,dar nu m-a vazut....offf a crescut baiatul meu!!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
gaia.nevia spune:

La multi ani cu fericire si sanatate pentru Thea!

Azi a fost cu plansete la aterizare.
Ma gandesc din ce in ce mai intens sa investesc in asta, Diana, unde esti, hai sa ne apucam de treaba. Ma apuca groaza sa ma intorc la munca mea de-la-noua-la-cat-da-Domnul, trebuie sa existe si alte solutii. Nu prea cred ca pot singura si nici ca ar fi destul de profitabil singura, dar poate mai sunt mamici care vor sa incerce sa aiba copiii langa ele la serviciu...![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
lauramar spune:
CARMEN felicitari pt.bebe2 si o sarcina usoara
DIANA cum se mai simte Timeea?
Eu am inceput ieri cura de detoxifiere,mi-a fost foarte rau,dureri de cap(nu bausem cafeaua ca nu era voie),iar pe la ora 16 am facut o criza de fiere si am dat toate sucurile baute afara si astazi la 8 nu m-am ridicat din pat,acum sunt la scarbici dar ma simt foarte rau.Asa ca am renuntat la cura,cand o sa-mi revin voi incerca alta fara atata suc de patrunjel,telina si sfecla care are un gust oribil.
ARISSA super torturile
menuet spune:
La multi ani Theuta carliontutza!Sa cresti mare si frumoasa!Ela sa va traiasca papusica!
Ca tot vb Laura de detoxifiere va pun si eu ceva ce cred ca merita incercat:
Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru.
Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam.
Cum se face asta? Este foarte simplu.
Luati un manunchi de patrunjel si spalati-l bine.
Apoi taiati in bucati mici, puneti-l intr-un vas, turnati apa curata peste el si fierbeti timp de 10 minute.
Apoi lasati sa se raceasca, strecurati si puneti intr-o sticla curata pe care o veti pastra in frigider .
Beti un pahar pe zi si veti observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina.
De asemenea veti observa diferenta pe care nu ati mai simtit-o pana acum.
Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!
Va pupic si va dorim o zi frumoasa
gaia.nevia spune:
Menuet, cura cu patrunjel e una din cele mai bune pentru detoxifierea intregului organism.
O singura "retinere" ca sa zic asa, patrunjelul opreste secretia lactata, asa ca nu se recomanda consumul daca alaptati. Bine, in general nu se recomanda nicio detoxifiere la gravide sau femei care alapteaza, dar am aflat pe cand alaptam ca si excesul de patrunjel pe la ciorbe si mancaruri iti poate da de furca...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
madybulancea spune:
Am un nod in stomac,am fost si i-am dus apa si mi-a zis "pleaca de aici ca sunt ocupat"...ma perpelesc pe aici,imi vine sa plang....off nici nu pot sa zic ce simt!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
lauramar spune:
Mady
ca sa te linistesti,e mai bine asa decat sa planga si sa nu se acomodeze,te cred ca esti nelinistita dar vor trece si emotiile astea ai sa vezi,important este ca el din prima zi este ok.
lauramar spune:
menuet mersi de cura cu patrujel
,dar cate zile se face si ce alimente nu ai voie sa folosesti in timpul ei?
ane2200 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madybulancea Am un nod in stomac,am fost si i-am dus apa si mi-a zis "pleaca de aici ca sunt ocupat"...ma perpelesc pe aici,imi vine sa plang....off nici nu pot sa zic ce simt! Poze Razvanelu vechi poze razvanelu noi varsta razvanel |
Hai Mady, capul sus. Fii barbata!
Ai baiat mare deja, incet - incet incep sa-si descopere propriile preocupari, care o sa ne includa din ce in ce mai putin. E normal sa fie asa. Rolul nostru e sa stam in preajma lor, sa-i ajutam daca ne cer ajutorul, nu sa le rezolvam fiecare problema care le apare in cale. E o lectie destul de dureroasa, pe care trebuie sa o invatam noi, mai ales mamele de baieti.Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul