LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
gabi78 spune:
Carmen incercam si noi sa ne mutam la casa noua dar sigur nu va fi anul asta si cel mai curand la anul. Dar daca la casa noua trag berzele nu ma mut mai devreme de vreo 5 ani asa ....
. Sa ai o nastere usoara!
Vazut tort cu pisici ... super fain!
Lumi cam zgracita la poze .... tare frumusel e Jiji!
Roxi de unde e ce e jucaria asta ca pare foarte interesanta.
Si daca nu ati cumparat colectia Disney de la Adevarul va invit sa ascultati cateva fragmente din Mica Sirena
Sa il ajutam pe Andrei!
roxanici spune:
| Citat: |
Roxi de unde e ce e jucaria asta ca pare foarte interesanta. |
hehe, gabi, acolo is masinute lego si cu lego puse cumva impreuna. Ii face ta-so lu rares diferite constructii din lego; acolo adunasera toate masinile si reusise sa le puna cumva impreuna dar ele de fapt sunt separate.
Jiji jiji, cand ma uit la pozele astea .... imi aduc aminte de tata=tu acu 3 ani care nu mai putea de disperare ca nu mai vii odata pe lume. De mama-ta ce sa mai zic...ea nu putea sa se planga la noi da numai ea stie cat te-o asteptat.
Arissa
toate pozele alea cu torturi de pe flickr sunt facute de tineeeee????? 

esti f tare atunci; nici n-am stiut ca torturesti.
gabi78 spune:
| citat din mesajul lui roxanici hehe, gabi, acolo is masinute lego si cu lego puse cumva impreuna. Ii face ta-so lu rares diferite constructii din lego; acolo adunasera toate masinile si reusise sa le puna cumva impreuna dar ele de fapt sunt separate. |
Atunci jos palaria lui ta-so lu rares!

Sa il ajutam pe Andrei!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Nag Rebiana, am citit povestea nasterii Marei...impresionanta .Luminita, mami de ingerasul mult iubit George CatalinPovestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
Multam' mult Lumi!
Jiji e duuulce foc! 
Arrisa, super arata torturile!! Ma vrajesc cu gandul ca nici nu sunt gustoase...
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Lumi_Nag spune:
Super tare Tudor la povestit..."atata stiu..."![]()
Gabi, sunt zgarcita ca nu am recuperat inca toate pozele, iar alea care le mai am is de la spate
.Mai pune fata cand pune mana pe ele 
Roxana, da ...imi aduc si eu aminte ce disperare pe capu' nostru.Noroc ca ne da DD putere sa uitam fazele nasoale si sa mai facem bebei.
Eu tot nu inteleg cum a putut fimeia asta sa pastreze secret o sarcina atata timp????(la Carmen ma refer) 
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
menuet spune:
Torturile Arissei sunt pe atat de gustoase cat sunt de frumoase
..va jur..
Diana felicitari, te admir foarte mult
Carmen felicitari pt bb 2..sa fie cu noroc pana la sfarsit si o nastere cat mai usoara
Absoluta cum mai este sotul tau?
Pup stup..ma duc sa bag o lamaie la burdihan sa nu mi se aplece de la cat peste am mancat azi![]()
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
deci sa ne intelegem de la inceput: torturile sunt toate facute de arissa???
si 
si ... rebiana nu scrii si tu o carte? sau mai multe? super imi place sa citesc ce scrii tu! 
jiji super tare. ma-sa cam zgarcita ... dar dc ne amageste ca ne mai da poze, o iertam.
riloasa bafta cu afacerea.
si HM ... berze la casa noua??? cam nasol ... noi dc ne mutam la et. 6 si n-avem nici un pom in fata geamului poate ne sare ... sper ...
matei e bine sanatos, crizos. il apuca pandaliile: nu vreau sa ma spal, nu vrea sa ma imbrac, nu vreau sa fac pisu, nu vreau sa mananc ... nu vreau!!! in general eu ignor fazele astea si ii trece. mama a incercat cu "vorba buna" si mai rau a facut. el se incapataneaza sa NU!! e dezamagit ca nu a fost la gradi 2 zile, nu stim ce activitati au avut doamnele si nu s-au dus.
noi nu intentionam sa ne ducem la el in weekend pt ca avem niste pb de rezolvat si nu stiam cum sa-i spunem. aseara a "rezolvat" el problema: auzi mami? fii atenta! eu zic sa stai acolo sa nu mai vii, ca eu stau cu mamaie si tataie. si auzi? pune mana si termina casa aia odata ... cat crezi ca mai am rabdare cu tine??? (copilu' stie ca mami si cu tati se ocupa de casa cea noua care inca nu e gata) 
sa aveti o zi buna!
ane2200 spune:
Theodora
Sa cresti mare si sanatoasa, ca frumoasa esti deja.
Ioana - super tare Matei. 
Gabi - l-am admirat pe Tudor cat de serios citeste el povestea. Pana acum, Raul nu a dat semne ca ar vrea sa reproduce ceva din povestiile pe care i le citesc. Acum suntem blocati la 101 dalmatieni, desi mai incerc uneori sa-i citesc dintr-o carte cu 52 de povesti scurte - scurtute, dar.... am rar succes. Iar la desene - Winnie e la loc de cinste. Din desene imi povesteste - cum a mancat Winnie mierea si i-a crescut burtica, a ramas intepenit si a venit iepurasul sa-l ajute, etc...
Diana - nu mai stiu daca te-am felicitat pentru reusita de la maraton. Am vazut filmuletele cu tine, super.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
arissa spune:
Neata!
LA MULTI ANI THEA, RAMONA SI MAYA MARIA!
Multumesc mult pentru aprecieri! Da, toate sunt facute de mine, m-a prins microbul de pe vremea cand pregateam motul fiica-mii si am ramas cu el.
Rebiana, 6 kg nu inseamna prea mult, scapi repede de ele. Am citit si eu povestea nasterii Marei, frumooos!
Gabi, am incercat sa vad filmuletul, dar imi zice "This video is currently unavailable"
Am vazut pozele cu Jiji, sa nu-l recunosc....
Maya inca mai behaie, ma dispera cu tusea asta. Si colac peste pupaza, dimineata era si barbata-miu transpirat tot, cu gatul in pioneze si cu febra, sa fie treaba buna. Astia doi cam "imprumuta" unul de la celalalt, nororc ca eu sunt altfel croita si nu ma molipsesc de fel, ca asta mi-ar fi lipsit.
O zi frumoasa!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 23+
ioanaradu spune:
revin ...
poate tudor vrea sa-i citeasca si lui matei, ca el nu are rabdare sa ii citim. cel mai mult ii plac povestile inventate de mama.
azi s-a dus la teatru de papusi. a cautat prin casa sa duca si el o papusa acolo!!! pana la urma l-au convins ca nu e nevoie ... ![]()