LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 17
carmen94 spune:
fetele,va multumesc mult de felicitari.
Detalii?
pai e prevazut sa vina la inceputul lui iunie(asta daca nu vrea el sa vina mai devreme).este tot baiat,misca mai mult decat misca darius cand era in burta........
sarcina a fost si e diferita fata de prima.......acum am stiut si eu de senzatie de voma,nu puteam manca mai nimic ca imi venea un gust metalic in gura,de baut ,nu pot sa beau decat apa minerala.....si cam asta ar fi
la nume...................ne-am oprit la Marc......se pronunta usor si in franca si in engleza.........dar dilema este acum Marc cu C sau Mark cu K?![]()
la inceput darius nici nu vroia sa auda ca o sa mai aibe un frate sau o sora(ca nu stiam pe atunci ce este)noi ii spuneam ca o sa mai vina un bebe si el ne zicea ca EL este bebe Darius si atat.
cand a inceput sa se cunoasca burta ,atunci a fost si momentul cand el a inceput sa accepte ideea............acum stie ca bebe Marc e in burta la mami,daca taica-su mai pune mana si mai vb cu bebe din burta,el vine repede si trage tricoul peste burta si ii zice lui taica-su sa ma lase in pace ca-mi face buba.
si intr-o seara discutam noi cu darius si ii spuneam ca mai e putin si vine bebe Marc si il intrebam daca o sa-l plimbe cu carutul,el zicea ca da,daca o sa-l iubeasca si el zice da si ma pun sa intreb daca o sa imparta jucariile cu fratele lui si el imi zice da.
apoi se apleaca putin spre burta si il intreba:
bebe marc,vrei lapte?bebe marc,vrei bomboane?vrei o banana?
eu cu soata deja ne uitam unul la altul si eram tare mandri ca ce copil intelegator si darnic o sa avem.....cand vine bomba
bebe marc,vrei jucarii?
dupa care foarte serios tot el zice.
nuuuuuuuuuuuuuuuuu,ca sunt toate ale mele...........
deci am ras de fatza care o avea fie-miu si modul cum a zis ca mi-au dat lacrimile de m-a intrebat copilul de ce plang si nu puteam sa-i raspund.....si in final daca a vazut ca nu-i raspund mi-a zis.....,,hai inceteaza,ca o sa-i dau si lui din jucarii,,
cam astea sunt noutatile la noi si perlele lui darius
gabi78.................gabitza,nu mi se trage de la vacanta din cuba.......ci de la casa noua![]()
riloasa....................wow!deja salivez cand ma gandesc la covrigii calzi cu mac!Bafta in afacere!
Carmen si Darius
am crescut
laura_oana spune:
buna dimi
Carmen....felicitari pt bb 2! sa fiti sanatosi si fericiti toti 4 in casa noua!

Diana...felicitari!!!

Pisicutzo.....sanatate multa!!

cam atat imi aduc aminte..recunosc am citit pe diagonala, dar sunt nedormita de ..nici nu mai stiu de cand,...cred ca ultima noapte dormita cap coada a fost joia trecuta de atunci cate 2 ore pe noapte de ce??..pt ca a fost cheful si apoi s-a imbolnavit Edy mai tare decat a fost inainte.cu tuse foarte urata, muci si voma a trebuit sa schimbam antibioticul pt ca e prima data cand nu vrea sa il bea si zice ca de la el vomita ( si e posibil asa sa si fie)
dr pediatru e in concediu asa ca am fugit la urgente cu el ca nu se mai putea..nu putea dormi, tusea, mucea si toate cele.
ma simt obosita, am o stare generala de nervi( probabil de la oboseala) si sunt cam ciufuta.![]()
si ca sa va amuzati si voi de isprava mea...va pove apoi daca vreti puteti sa intrati in poze la semnatura sa vedeti si voi.
deci cu toata oboseala mea aseara uitandu-ma la pozele de la chef imi atrage atentia ceva la tortul lui Edy ..ma tot uit pret de cateva secunde..ceva nu e bine!!! dar ce???
in loc de "la multi ani" am scris " la muliti ani!"
...am ras ca proasta singura si in acelasi timp imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii...in oboseala si graba mea sa termint tot am gresit si chestia interesanta e ca nimeni nu a observat!!!
sus prietenii si ii intreb:
eu -bai, voi nu ati vazut nimic ciudat pe tortul lui Edy??
-nuuuu! ce?
eu -pai ce era scris pe tort?
-La multi ani!
eu -inseamna ca si voi stiti sa scrieti si sa cititi tot ca mine!!!
oricum rasete generale si chiar nu observase nimeni.
eu imi faceam probleme ca au observat dar nu mi-au zis de rusine desi nu e cazul...profitam de orice ocazie sa radem si sa ne distram (fara suparari)dar daca observa careva si imi zicea puteam modifica 
cam atat.. cred ca am aberat destul.
sa aveti o zi frumoasa.
roxanici spune:
Piso-matzo io cu jucariile ma simt ca malul marii cotropit de mare
ca tot am vazut un reportaj aseara despre asta; in fiecare an mai pierd cate 2-3m din "plaja" mea. deja simt ca ma sufoc
Sa ne zici ce ai la cap
Ddana cum is greturile?
arissa spune:
Buna dimineata stup!
Am ratat cateva aniversari, asa ca as vrea sa le urez acum LA MULTI ANI pentru Rares, David si Radu si celorlalti sarbatoriti din zilele trecute pe care ii cunoastem mai putin.
Carmen, felicitari, sa ai bebe sanatos si la termen!
Diana, bravo pentru participare, te admir. Am vazut filmuletele si m-a incercat un sentiment de mandrie, de parca ar fi fost realizarea mea
. La cate mai multe reusite de gen!
Laura, daca nu ziceai tu, cred ca nu observa nimeni
. Vazusem tortul dar pe cuvant ca nu mi-a sarit nimic in ochi, doar l-am admirat ca a iesit fain.
Duminica trecuta i-am facut si noi o mica petrecere acasa Mayei, cu cativa copii, a iesit o mare nebunie, in camera unde s-au jucat ei de 3 ori s-a strans 'patura' de jucarii de pe jos si tot era dezastru cand a plecat toata lumea. Partea proasta e ca in noaptea aceea si a doua zi Maya a facut un pic de febra, tuse, muci asa ca saptamana asta nu a mers la gradi, am tinut-o acasa sa o tratam. E mai bine acum, dar tot tuseste sec. Sa ma mandresc si eu
cu al doilea www.flickr.com/photos/44393098@N07/4451340245/" target="_blank">tortulet de ziua ei pentru duminica. 3 pisoi pentru 3 anisori ai ei.
anaalina, ddana, cum merge sarcina?
O zi buna sa aveti!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 23+
Lumi_Nag spune:
Neata!
Laura, drept sa zic eu am observat de ieri dar nu am avut timp sa mai intru pe forum. ![]()
Diana, felicitari pentru timpul obtinut 
Carmen, felicitari pentru bebe Marc(k) 
Iaca si poze de la ziua lui Jiji.
O zi faina
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi_Nag spune:
Super tortulet cu pisici, arissa
George Catalin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
ane2200 spune:
Arissa - super tortuletele. Am salivat la greu
. Sunt productie proprie toate?
Carmen - felicitari pentru bebe2. Sarcina usoara in continuare.
. Super fazele cu Darius cel darnic.
Laura - sanatate multa lui Edy.
Lumi - Sa-ti traiasca flacaul. Ce mare a crescut si ce s-a mai jucat el cu copiii 
Fug ca-s la birou si trebuie sa termin o lucrare.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui riloasa Si eu abia mai am timp de mine. De cand mi-am dat drumul la covrigarie am numai bataie de cap incepand de la angajati si problemele care apar zilnic. Acum sunt suparata ca mi s-a defectat ceva la cuptor si nu a venit sa il faca. Copii mei sunt bine. Ziua lui Mihai nu o fac, ca pica duminica de pasti si nu vine nimeni. Imi pare rau, dar nu am ce face. De ziua lui i-am luat un avion cu telecomanda, mi l-a adus cineva din afara, e super dragut. Si vreau sa ii mai cumpar un pian de la Marken Spencer, ca asta vrea.Stefan e tare cuminte si un mancacios. Vreau sa cumpar bilete la mare si la munte ca sunt reduceri mari acum. Luam o saptamana la noi in Mamaia, una la Bulgari si vrem una la munte. Spuneti-mi si mie un loc frumos la munte si mancare buna, dar sa aiba si loc de joaca, eventual si piscina. Dar nu vreau la vilele Bran, ca nu prea aveai ce sa alegi sa mananci si scarile sunt un mare dezavantaj. |
Noi mergem la pensiunea Podul Turcului, au un loc de joaca superb si papa foarte bun, e in Moeciu. Gasesti pe net si suni, mie imi place la nebunie.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Rebiana27 spune:
Carmen sarcina usoara, cat mai e de dus!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Lumi_Nag spune:
Rebiana, am citit povestea nasterii Marei...impresionanta
.
George Catalin