LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Gabi, unde? la sala din Pantelimon? Ti-ai cumparat ghete? (si cate kg tin... ca hipopotmama... sa nu le rupa naibii la palaria aia de bani).

Ieniuei, felicitari!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Gabi e din Ploiesti

Mami de Amalia si Andrei

ieeei, ai dreptate... atunci sa raspunda numa daca si-a luat ghete si daca ghetele tin si hipopotmame

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu meu tocmai a trecut de numarul 20 la picior, ca atare am o multime de ghetute 20 de dat. Stiti pe cineva interesat?

Am o pereche Melanie, din piele, sandaluta inchisa, o pereche Chicco din fetru, super comode, le-au purtat amandoi ai mei cand au invatat sa mearga (au talpa la interior de piele) si alte bazaconii. Toate arata foarte bine.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:

Gabi, unde? la sala din Pantelimon? Ti-ai cumparat ghete? (si cate kg tin... ca hipopotmama... sa nu le rupa naibii la palaria aia de bani).

Ieniuei, felicitari!

Gaia, mumã pentru voi:

La sala din Ploiesti . Nu stiu cate kile tin. Eu am 62 si sunt S. Exista si M.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Citat:

Ieniuei, felicitari!

Gaia, mumã pentru voi:

La sala din Ploiesti . Nu stiu cate kile tin. Eu am 62 si sunt S. Exista si M.

si nu, nu mi-am cumparat ghete ca au aia. Dupa antrenament sunt date cu spray anti-micotic, cred ca e destul de safe.

Sa il ajutam pe Andrei!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

roxanici................mey,ce de torturi ati avut voi acolo!!!!!iar raresu tot mai frumos se face

BiancaM......................daaaaaa....mai avem putin si o sa aiba darius pe cine smotoci

KITTY......................... felicitari!

pisikuta.........................sa ne spui rezultatul la analize...

diana_jors.................Felicitari!felicitari!felicitari!

gabi78..........asteptam povestea ,,citita,, de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen94

roxanici................mey,ce de torturi ati avut voi acolo!!!!!iar raresu tot mai frumos se face

BiancaM......................daaaaaa....mai avem putin si o sa aiba darius pe cine smotoci

KITTY......................... felicitari!

pisikuta.........................sa ne spui rezultatul la analize...

diana_jors.................Felicitari!felicitari!felicitari!

gabi78..........asteptam povestea ,,citita,, de Tudor

Carmen si Darius

am crescut
cand eram mai mic

Felicitari!!! Si nu ai zis nimic ntz,ntz, ntz.... Acum mai dezvolta daca tot ai spus

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Diana, Bravo Bravo Bravo!!!! oricum intrebarea mea era supizica....si numa faptul ca ai participat si terminat era onorabil.

Carmen, felicitari, cam cat de putin :p ce e? ce nume ii pui?

raresu nu e mai frumos sau tot mai frumos, e cum era la inceput si nu mai are fata de bebelan. si pt cine are dilemeeee CU MINE samana! CERT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara...ce imi place ca e activitate pe forum si am ce sa citesc!!!!

Roxanici super poze,torturi,petrecere,copil,cadouri!!!

Kitty felicitari!

Carmen felicitari de sarcina,dar vb roxanei mai multe detalii!!!

Diana bravoooooooooo!!!!!!!!

Noi suntem ok...azi am fost afara de la 17 dupa ce am aterizat eu de la munk si pana pe la 20,a pedalat aproape non stop....acum am facut mancare pt maine si astept sa ajung in pat!

Noapte buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Eu nu am citit prea atenta si acum am revenit ..... Cum adica mai ai putin Carmen?????
Nu ai spus nimic pana acum?

Sa se traga de la vacanta aia in Cuba oare??????????

Sa fii sanatoasa si asteptam detalii!

pisika sanatate si tie! Ce iti veni sa iti faci tocmai rmn?

bei! Voi cred ca iar va conferentati si eu nu mai stiu nimic! Ati uitat ca si cele bune si cele rele le scriem aici ca sa ne tinem pumnii stransi sau sa ne roadem unghiile de ciuda una pentru cealalta?

pup!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Si eu abia mai am timp de mine. De cand mi-am dat drumul la covrigarie am numai bataie de cap incepand de la angajati si problemele care apar zilnic. Acum sunt suparata ca mi s-a defectat ceva la cuptor si nu a venit sa il faca. Copii mei sunt bine. Ziua lui Mihai nu o fac, ca pica duminica de pasti si nu vine nimeni. Imi pare rau, dar nu am ce face. De ziua lui i-am luat un avion cu telecomanda, mi l-a adus cineva din afara, e super dragut. Si vreau sa ii mai cumpar un pian de la Marken Spencer, ca asta vrea.Stefan e tare cuminte si un mancacios. Vreau sa cumpar bilete la mare si la munte ca sunt reduceri mari acum. Luam o saptamana la noi in Mamaia, una la Bulgari si vrem una la munte. Spuneti-mi si mie un loc frumos la munte si mancare buna, dar sa aiba si loc de joaca, eventual si piscina. Dar nu vreau la vilele Bran, ca nu prea aveai ce sa alegi sa mananci si scarile sunt un mare dezavantaj.

Mergi la inceput