LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

DIANA pentru Timeea sa se faca repede bine,iar tie putere sa treci cu bine de hopul asta

KITTY felicitari si asteptam pozele sa vedem ce ai facut de te dor toate cele

Azi am dus-o pe Arianna la mama pana sambata asa ca ma pot apuca de curatenia de primavara adica de geamuri ca restul facem tot timpul,sper sa nu ploua.Aseara am spalat curtea cu furtunul si cand am terminat a inceput sa ploua.

Mesaj de la Arianna pentru Rares: e foarte frumos baietelul asta,super sala,tortul petrecerea,sa va bucurati de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

La multi ani sarbatoritilor!!! sa cresteti mari si sanatosi!!

absoluta nu ai un medic pe care sa-l suni sa-ti explice? dar cineva de la camera de garda nu stia sa-ti spuna ce inseamna rezultatea astea? incearca sa vb cu medicul de familie, poate iti explica.

www.saltele-premium.ro/husa-saltea-impermeabila.html" target="_blank">pt pisi si nu numai, aici sunt modele de huse impermeabile!

sa aveti o zi buna!

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

multumim giovanel! ce misto e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

ddanutza, ce ai? nu te simti bine cu sarcina?
gaiadele: cum merge gradi? n ai mai raportta de ieri. (daca am scapat o, sorry, sint cam nauca zilele astea)
rox: mm, ce de torturi! cate unul ptr fiecare an, cumva? vad ca au mai crescut si cutii cu jucarii in plus...de cand n ai mai aparut ati facut ceva depozite noi prin casa. ma, rareshu i frumos de cand il stiu, nici nu ntreb cu cine seamana, ca el e pe primul loc oricum. da' pirata aia, cu cine seamana vreau eu sa stiu .
kitty-kitty, pai asa era n plan, distractie cu piscine si dans? pentru asta ai plans o saptamana inainte, de teama ca te dor picioarele la sfarsit, hai?
soro(stii tu care esti aia!!), dar ce mai dispari! noroc cu aniversarele astea de mai dai un ochi pe la spectacol, in rest te tii numa' in culise! i am luat si eu nanei scutece d alea, dar nu seni, unele de la happy. sint la fel cu seni. dar sint mici, pun 2 unul langa altul si tot nu mi se pare suficient. azi comand o husa de aia de a dat giovanna link.

ieri mi am facut un rmn la cap, ca ma simt tare rau de o vreme, joi la 19 am rezultatele. eu simt ca nu e nimic de acolo, ca starea asta de nauceala permanenta are alte cauze, dar am facut o si pe asta, sa mi iau de grija. a fost destul de nasol, cu ciocanele alea care ti fac creierul varza 15 minute - o eternitate.
va pup, sa aveti o zi de primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Asaaaa, m-am intors si eu de la ROma, m-am recuperat destul de usor, asa ca pot sa va dau un raport:

Am reusit 4h44'50'', e PR ("Personal Record" :D si aveam PR si la jumatate - pe distanta de semimaraton, si am facut PR si pe 10.000m, intre km 5 si km 15, nici acum nu imi dau seama cum am putut sa merg asa de bine pe distanta respectiva ).

Pe scurt: a fost foarte frumos, un maraton cu mii de participanti iti da senzatii inegalabile, te "duce valul", te motiveaza etc. Eu am terminat pe locul 8667 din aprox 15300 de inscrisi, locul 1167 la feminin (din vreo 2400 femei inscrise) si locul 266 la categoria mea de varsta (femei <35), din vreo 450. Deci pe la mijloc :) Startul s-a dat pe melodia www.youtube.com/watch?v=tt_ro2aerQg" target="_blank">The Final Countdown, imnul oficial al cursei.

www.youtube.com/watch?v=wOv1fegeCRU" target="_blank">Aici e un filmulet, se vede grupul "verde" de romani pe la minutul 2:10, si ma vad si eu, ramasa putin mai in spate, impreuna cu un italian (am alergat in perechi roman + italian) pe la minutul 2:33.

Si www.prosport.ro/alte-sporturi/atletism/maratonistii-romani-au-alergat-alaturi-de-italieni-in-semn-de-solidaritate-5768196" target="_blank">un articoldin Prosport :)

Si www.asics.it/runnerstv/?e=RM10M&l=EN&n=RALUCA-DIANA GAL&r=F2107&ct_s1=09:09:21&nt_s1=&ct_s2=09:42:34&nt_s2=00:33:13&ct_s3=10:13:54&nt_s3=01:04:33&ct_s4=10:44:42&nt_s4=01:35:21&ct_s5=11:23:40&nt_s5=02:14:19&ct_s6=11:49:00&nt_s6=02:39:39&ct_s7=12:24:43&nt_s7=03:15:22&ct_s8=12:58:53&nt_s8=03:49:32&ct_s9=13:16:08&nt_s9=04:06:47&ct_s10=13:37:15&nt_s10=04:27:54&ct_f=13:54:56&nt_f=04:45:35" target="_blank">filmele oficiale cu mine, de la finish, si km 25,30,35 si 40, plus un rezumat la cursei :)

Ce mai e de remarcat: primii romani au ajuns la finish pe pozitiile 67, respectiv 88 la general, cu putin peste 2h40'. Primul a fost Alexandru Diaconu, aprox 20 de ani, campionul national si detinatorul ultimelor vreo 3 recorduri nationale de Ironman (inseamna 3,8 km inot, 180 km ciclism + alergare 1 maraton - 42,195 km, toate probele una dupa cealalta, fara pauza), a avut locul 54 la masculin; avand in vedere varsta, va dati seama ce potential are... Al doilea e Victor Vlad (are locul 8 la categoria lui la acest maraton!), un inginer electronist de vreo 45 de ani, campion national la masters (>35 ani) la 3000m (cu 9 minute si ceva!!). Niste oameni de exceptie, si foarte modesti...

A fost o editie care l-a comemorat pe Abebe Bikila, primul sportiv de culoare (etiopian) care a castigat aur olimpic, la Roma, in 1960, alergand toata cursa descult (a fost acceptat in cursa in ultimul moment, in locul unui conational accidentat, si nu mai aveau numarul lui la incaltamintea de maraton); editia din acest an a foat castigata tot de un etiopian, care a alergat descult ultimii 500 m, in memoria conationalului sau...

O sa revin zilele viitoare si cu poze, deocamdata nu le-am descarcat si nici nu am primit de la colegi... :)

Deja ma gandesc care sa fie urmatorul maraton... (dar am promis ca la urmatorul imi iau si familia cu mine , sotul s-a plans ca am fugit de el si a fost foarte obositor sa stea singur 3 zile cu Alex )

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

PISIKUTA poate e si de la astenia de primavara,eu de maine incep o cura de 3 zile de detoxifiere a organismului cu freshuri de mere si legume,parintii mei au facut-o si acum se simt foarte bine.

Caut topogan de ma doare capul,care imi plac mie si mai au si altceva pe langa au niste scoruriiii...si astea simple sunt peste 600ron,daca stiti careva un site de unde as putea lua unul ok ca model si pret va rog sa imi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ROXANA Scumpic e Rares! Petrecerea cred ca a fost f faina (mi-a placut tema cu pirati). M-am inspirat si eu din cadourile primite de Rares!
DIANA felicitari pentru participare si doborarea recordului personal! Eu nici n-as visa sa merg aproape 5 ore in continuu d-apoi sa mai si alerg!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Diana felicitari pt doborarea recordului personal.M-a emotionat faza cu etiopeanul care si-a comemorat conationalul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Diana Felicitari! La cat mai bune recorduri personale si locuri fruntase!

Absoluta ...sanatate maxima! Cred ca trebuie intrebat un doctor? Dar de ce i-ai facut analize?

Rozi si voua sanatate, poate nu e nimic de speriat.

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Succesul i se datoreaza mamei mele care venea zilnic si statea de la 10 pana la 2 dupa amiaza cu ei.Altfel nu reuseam sa fac fata.

Eu trebuie sa ma scuz pentru absenta indelungata dar sa stiti ca sunt de multe ori rupta de oboseala. A fost o perioada in care Bianca s-a trezit la 6 si m-a zapacit total. Evident ca pe la 8 si ceva ea se culca la loc fix atunci cand se trezea Tudor. . asa ca dupa-amiaza bagam si eu somn odata cu ei si timp de citit nu prea am mai avut.

Tudor sa stiti ca are de anul trecut bicicleta si merge cate un pic pe ea, dar nu prea mult. A primit-o de la bunici cand s-a nascut Bianca si este un model cu o sa inalta la spate, astfel ca e mai usor de impins.

Cateva idei de jucarii cadou din ce a primit Tudor: pe langa n-spe mii de treninguri, un fel de parcare etajata cu Fulger, Bucsa si Sally (carora le-a scos rotile imediat deci e ca si cand nu ar fi), acest www.toyz.ro/seturi-trenulete/tomy/thomas-si-prietenii-thomas-si-cranky-la-statia-de-carbuni/" target="_blank">Thomas (de care este extrem de incantat), si la fel de mult ii plac niste prosopae cu Fulger (numai in alea vrea sa iasa din baie). Insa macheta aia cu Thomas de departe e cea mai indragita. La consola noastra nu se prea uita si nici cartile cu abtibilduri nu au fost chiar nemaipomenite.

L-am filmat cum "isi citeste" si o sa va pun filmuletul in seara asta. Nu mi-a venit sa cred cum "recita" practic povestea asa cum o aude.

Acum ma duc la sala. M-am apucat de Kangoo. E foarte funny si relaxant. Sper sa aiba si efect la straturile adipoase.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Gabi, unde? la sala din Pantelimon? Ti-ai cumparat ghete? (si cate kg tin... ca hipopotmama... sa nu le rupa naibii la palaria aia de bani).

Ieniuei, felicitari!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Gabi, unde? la sala din Pantelimon? Ti-ai cumparat ghete? (si cate kg tin... ca hipopotmama... sa nu le rupa naibii la palaria aia de bani).

Ieniuei, felicitari!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Gabi e din Ploiesti

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput