LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanici spune:
poze http://picasaweb.google.com/roxanici.damian/3ANI?authkey=Gv1sRgCIic6JrB1LXc3gE#5451889594609842370
rares tuseste uraaaat, bronsita, aerosoli......
ma doare minteaaaa
rares... pedaleaza...cum ziceam e biciclist convins, triciclist....(la tricicleta pedaleaza dar a contat fff mult modelul de tricicleta si anume rotile care au facut sa mearga totul usor). La bicicleta nu pedaleaza ca e... "pedale free"
io nu mai reusesc sa tin pasul cu voi....cel putin zilele astea....
BiancaM spune:
Faine poze,Roxa. Sanatate multa si sa se faca bine repede.
unde in BV e centrul ala cu loc de joaca? E deschis si vara? Noi vrem sa venim in iulie in RO, poate o ducem si noi pe zvapaiata noastra si pe ursulet![]()
Mami de Amalia si Andrei
BiancaM spune:
A, ca mi-am adus aminte, Carmen de ce zici, la inceput a fost greu sa-l convingeti cu bebe2? Aveti unul pe drum?![]()
Mami de Amalia si Andrei
menuet spune:
Laina, Jo si celelalte fete

multumesc de sfaturi si sustinere.Nu am uitat sa va tin la curent ci doar ca am niste zile foarte incarcate si obositoare.Tot incerc sa dau de medicul Anei si nu il gasesc. Azi am vb cu asistenta zicea ca fetita dansului e bonlava si de aceea poate nu raspunde.I-am spus si ei si a zis ca probabil de la raceala, nasuc usor inflamat si vase subtiri au plesnit vasele de acolo si sangele.Oricum pana nu vb cu medicul ei nu ma linistesc de tot.
Absoluta-sanatate multa.Imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva
Roxi-ce de tortulete, ce de cadouri...
Super!La multi ani cu multa sanatate
Radu, David si Diana LA MULTI ANI si voua, sa cresteti mari si sanatosi.Petrecere frumoasa!
La multi ani mami Anca_anca!Macar la zile festive asteptam un semn de la voi!
ioanaradu spune:
sanatate bolnaviorilor!
eu nu sunt multumita: vreau sa vad poze cu ce este in pungile lui rares!!!!
menuet spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaradu sanatate bolnaviorilor! eu nu sunt multumita: vreau sa vad poze cu ce este in pungile lui rares!!!! A fost o data o printesa ... Emma! Bazar - Bogdan are nevoie de noi! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
Subscriu!
roxanici spune:
http://picasaweb.google.com/roxanici.damian/3ANI?authkey=Gv1sRgCIic6JrB1LXc3gE#5451921392704917106
aici set de popice soricei,
apoi garaj, lego mic, lego mare/duplo, un puzzle, un tomas de scoate fum, un set de acuarele, plastiline, de la ta-su un binoclu si un jeep mic de la ma-sa un fantacolor, multumite?!
ma, ce o facut Diana la maraton? ca n=am reusit sa sintetizez informatia bine...am vazut un timp cu 4:44 da ce loc e asta? e onorabil?
Bianca, vino la Bv ca iti zic atunci care si cum mai rezista....locurile de joaca...e cam criza si nu pot sa zic de pe acum cine o sa mai fie la vara
Kitty spune:
Buna siiaaraa!
Dupa obicei, eu clachez dupa...asa se explica starea mea. Trag tare, duc oricat...si clachez cand am timp, adica dupa ce a trecut tavalugul. Din fericire, desi vineri seara nici nu mai vedeam de oboseala si de stress, la momentul oportun am reactionat cum trebuie, toate chestiile organizatorice au iesit bine si am reusit sa imi prezint lucrarea cum trebuie.
Si dupa toata munca din ultima vreme si dupa heirupul de la prezentare, a urmat distractia. A venit capcaunul cu puii, am fost la piscina, la bowling, la plimbare. Seara eu la cina festiva, show pana la 1 noaptea....capcalin cu copiii la somn. Pai da, era momentul meu! Drept care ma dor picioarele ingrozitor si acum. Poze, maine-poimaine, cand le primesc pe toate.
Rozi e normal ca stresezi si sa mergi la doctor, dar sunt sigura ca e o chestie minora, gen capilare mai sensibile. Lui Raul ii curgea mult sange din nas cand era mai mic, acum nu i-a mai curs demult.
Lauramar, Siutasanatate sotilor vostri!!
Pisik eu sunt mai puturoasa la chestia asta, pun pampers Giuliei noaptea....trec si 10 nopti ca nu face deloc apoi iar face o noapte...la cat de rau stam cu somnul si eu si domsoara, numai sa ne mai trezim mai am chef...
Laura frumoase torturi! Si sarbatoritul si masina ... As lauda-o si pe mama-sa daca as vedea-o in vreo poza. ![]()
Ada am zambit si m-am si emotionat de primele zile de gradinita ale puilor tai! O sa fie bine.
Absoluta si Giulia a avut valori f mari si la proteina aia...si VSH marit tare...si pana la urma toate si-au revenit. E normal, cred, sa iasa valorile astea daca e o infectie in organism. O sa o tratezi si o sa fie bine. 
Catalina...tin minte intrebarea ta, dar atunci nu eram in stare de analize. E absolut normal sa reactioneze Stefi cumva..si e chiar bine ca se exteriorizeaza.
Rox festival de torturi ati facut acolo. Imi plac cadourile...dar tot nu inteleg...cupilu? cu cine seamana bre...asa frumos? Nici de ziua lui nu divulgi secretul?
Cumatra Biky, hai cu poziliii!!
ioanaradu spune:
neata! 
eu sunt multumita de "iexplicatiile" cu cadourile lui rares pt ca ma inspira.
sa aveti o zi buna!
Lumi_Nag spune:
Neata!
Foarte frumoase pozele...o sa pun si eu ceva poze, dar cand ajung acasa.
Am petrecut si noi foarte frumos doua zile la rand si s-a mai anuntat cineva si duminica
. A primit cadouri diverse...hainute, jucarii, bicicleta de la nanu'.Si nu, nu pedaleaza nici George. Cred ca nu are putere sau...nu stie. Ideea e ca sta teapan pe bicicleta si picioarele pe pedale, iar eu il imping de ghidon
. Poate daca rotile s-ar invarti in timpul mersului ar fi fost mai usor sa invete.
Laura,cu intarziere, dar vreau sa-ti urez si eu tot binele din lume, sa ai parte numai de bucurii din partea d-lui Edy, dar si din partea pompierului
. 
mamica Dani7asi
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

12.03.2007