LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
pisikuta spune:
raspund si intreb pe fuga, sa ma iertati 
tzuna: nici nu ma gandeam s o cert, nu e genul meu. din contra, o felicit mereu ptr reusitele ei si o incurajez. cu atat mai mult cu cat un pish il facuse singura la olita. multumesc oricum ptr sfatul tau bun 
jo, ieri am luat musamaua aia si scutece de alea de bebe. dar nus tiu de materialul ala si mi ar placea teribil in locul musamalei. de unde iau?? 
bianca, stiu gustul, hai ca sigur imi place. ma, dar daca dau in vreo lactatie, pe cine alaptez, ca doar nu capra de 3 ani!! ![]()
siuta, ai, pai nu ma las, pisica a naibii ce sint!!
kiit??
va pup, tot in fuga mare!
pisikuta spune:
la multi ani rareshel, raducu si david! sa cresteti fericiti!
mamici, sa va traiasca baieteii si sa i vedeti adevarati barbati!
biky spune:
La multi ani Rares, Radu si David!
Jo - nu am descarcat pozele, sunt pe aparatul Andrei, ca Sony al meu stii ca e bolnav....Poze am facut putine, mai mult s-a filmat...dar nu pun filme ca se vorbeste moldoveneasca pura si nu vreau sa radeti!![]()
Pisiko - pupici pentru Nora si felicitari tie! Noi nu am renuntat la pampers noaptea si nici la suzeta
.... Sa stii ca eu am luat scutece de la raionul cu pampers...parca Seni se numesc si sunt 60x90
Kmi - daca o pui la tricicleta de vreo 10 ori din deal in vale invata repede...Caterina a invatat pe strada din fata casei care e putin in panta. Acum se chinuie la trotineta sa invete!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
ddana spune:
Toane proaste, dar tot trebuie sa intru sa multumim de urari si sa uram si noi, la randul nostru, la multi ai tuturor sarbatoritilor de azi si de zilele trecute. Sa aveti o viata frumoasa si fericita!
ioanaradu spune:
La multi ani sarbatoritilor!!! sa cresteti mari si sanatosi!!
absoluta nu ai un medic pe care sa-l suni sa-ti explice? dar cineva de la camera de garda nu stia sa-ti spuna ce inseamna rezultatea astea? incearca sa vb cu medicul de familie, poate iti explica.
www.saltele-premium.ro/husa-saltea-impermeabila.html" target="_blank">pt pisi si nu numai, aici sunt modele de huse impermeabile!
sa aveti o zi buna!
gaia.nevia spune:
Absoluta, multa sanatate Veveritei. Nu stiu sa interpretez analizele, cel mai bine intrebi un doctor, din cate am auzit pe la alte mamici poate insemna si viroza.
Bantuie una acum, cu febra mare, ochi rosii... guturai in cateva zile.
Doamne ajuta sa fie bine si sa-i dati de capat cat mai curand!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddana Toane proaste, dar tot trebuie sa intru sa multumim de urari si sa uram si noi, la randul nostru, la multi ai tuturor sarbatoritilor de azi si de zilele trecute. Sa aveti o viata frumoasa si fericita! |
greu mandatu? Sanatate si veselie!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
roxanici spune:
sar'na de3 urari, pun diseara ceva poze
Absoluto rezultatele alea indica o infe3ctie, de unde si febra 40.
Proteina (c reactiva) ca banuiesc ca despre asta e vorba si leucocitele asta indica. Neutrofilele nu prea stiu.
Io zic sa faci tratamentul ce ati primit cu calm si rabdare. Antitermnic la cate ore trebe si o sa treaca. hidratata bine pe perioada asta
La Multi ANI Davidu si RADU!!!!!
carmen94 spune:
vai,cat ati mai scris!!!!!am de recuperat 13 pagini de aici,vreo 6 din cap. trecut............deci un capitol intreg!!!
gabi78..................felicitari ptr nota 10 la lucrare!!!!!cum ai reusit sa faci fatza la un asa prg. incarcat?
laura_oana..................vai,ce mare si frumos s-a facut!!!!!!cred ca te-ai topit toata cand ti-a urat ,,la multi ani!,,
gaia.nevia.....................darius mai are toane si sunt dimineti cand nu vrea la gradi,dar ptr,ca a prins gustul la desene animate......eu il mai iau ca doamna ii duce in parc si el nu o sa fie acolo cu colegii lui,ca prietenii de la gradi intreaba de el si se ingrijoreaza cand el este absent......blabla-uri de astea
lauramar.......................sanatate sotului tau!............iar cu bebe 2...........pune mana acum cand vrea si bebe 1......ca noi am avut ceva probleme la inceput cu darius sa accepte bebe 2
absoluta...............sanatate la albinuta!....nu ma pricep sa deslusesc rezultatele de la analize,dar sper sa nu fie grav
pisikuta...................mey,dar ai rabdare,nu gluma!!pupici ptr.Nora si ptr.mamica rabdatoare
merg sa citesc din urma cat nu este tero Darius acasa
tzuna spune:
Impins vs pedalat- si Maria vasleste cu picioarele ca sa spun asa. Nici vb de pedalat. Mie una mi se pare ca nu are putere. La impins insa... nimeni nu o intrece.
GABI- felicitari pentru nota 10.
La multi ani , Rares! Flacau frumos si destept!

Gaia- foarte dragut TEO cu burtica lui nervoasa.
ABSOLUTA- rezultatul analizelor indica o infectie. Maria a avut leucocitele 16500 cand am fost internate la Medlife si proteina C reactiva tot asa peste limita. la ea infectia era in gat.
Noi suntem bine. De azi ne-am reluat programul complet cu gradinita si serviciu full time.
Nu sunt cu inima chiar impacata caci copiii de la Maria din grupa sunt terminati de viroza si lipsesc pe rupte. Sper sa nu mai ia nimic grav.