Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Ca la alexutzza a fost si la mine la primul copil. S-a prezentat la spital cu un inel superb de aur alb si diamant si un buchetoi de flori, de ma invidia toata sectia.
Acum nik, nici macar flori ca a gasit motiv ca la Muicipal nu te lasa cu florile in salon, ca ar fi alergenice pt bebei si tb sa lasi florile pe hol. Si ininte sa nasc, ca sa nu ma trezec cu un cadou ca de Craciun, i-am zis ca vreau cadou ceas. Si trecura 2 luni de la nastere si ceas ioc. Asa ca i-am zis ca daca nu-mi cumpara ceas imi cumpar singura si dupa o saptamana mi-a adus ceasul.

Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria

Sa porti sanatoasa ceasul! mamica hotarata! Eu n-am stiut ca trebuie si cadou. Mai e timp sa cer?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

da chiar... nici nu m-am gandit ca as fi meritat vreun cadou... mi-a stat mintea numai la cum sa-i fac viata grea sotului ca sa-mi scot parleala pentru chinurile facerii, in afara de flori nu m-a cadorisit cu nimic special - ia sa-i zic ce asteptari am eu de la el (ca ei nu se prea pricep pana nu le zici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Eu am primit cand am nascut-o pe Andreea o pereche de cercei. Am fost f incantata ca nu ma asteptam. La Cristi mi-am cumparat eu inainte un inel si un lantisor ... deci nu am mai primit nimic .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cristies la ce copil frumos si precoce a vazut ca i-ai facut cred ca acum poti sa ridici pretentii si mai mari decat inainte nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

noi folosim gama nivea, si sapun mustela, suntem f multumiti, Tudor are o piele f frumoasa si sanatoasa.

Am fost si noi putin la soare IN CURTE... cateva ture prin curticica... si acum a ppt si facut kk... acum vad ca doarme iepureste ... azi a cam plans, nu gluma.

A facut kk de 3 ori, mai diluat asa, cred ca are diaree...

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am calcaat toooot ..gata,in sfarsit,ma doare mijlocul foarte tare

pitica mea doarme de foarte muult timp

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, cu gaza nedormitoare e destul de usor de lucrat dimineata, cand are chef de joaca si rade la orice. Deja pe la ora asta e mai miorlait, trebuie sa ii faci ceva cu adevarat misto sa il tii in priza. Sa nu intelegeti gresit, nu facem lego si nici nu coloram, dar de exemplu acum il amuza sa pulverizez apa termala si sa-i cada si lui pe fata din stropii aia... Maine insa trebuie sa ma gandesc la altceva. Ieri ii desfaceam un arici si era fermecat, azi nu-l mai intereseaza... Caruselul si locul de joaca sunt bune doar dimineata...

Pupam nora cumintica si cuscra draguta ca ma lasa sa-mi iau cadou si mai tarziu.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olgavart

Buna fetele!Eu sunt noua pt forum insa sper sa ne primiti printre voi..Multi pupici la bebelasi!

olgavart

buna,bn ai venit la noi ..te primim,lasa datele tale si fetele te vor trece pe prima pag

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
EU oricum o sa merg la dr luni la euroclinic si na o sa intreb si dr ce recomanda etc..treb sa fiu diplomata nu ma pot duce io ca "fitzoasa" ca le stu io mai bine pe toate

Acum iesim afara sa ne luam cadru Euroclinic ptr Yannis si sa ma usurez de 200 de ron ptr 3 luni de asigurare

de Yannis

Ti-a intrat in cap asta cu fitzoasa
F utile informatiile .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

clar! nu uit usor mai ales ca ma simt cu musca p caciula la unele faze

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

nasul curatat ori de cate ori se fornaie chiar si un picutz ptr ca e f important sa respire bine, daca nu respira bine nu se aeriseste prin nu stu ce cai urechea interna si face otita ptr ca otita se face de la muci!!! rarisim de la curent si alte balarii invinovatite uzual ptr otita

si nu ti-a aratat cum se face asta?
ca si bobitza mea cam fornaie si nush cum sa-l scot ca tot ce citisem pe aici si notasem in carnetel parca nu reusesc sa fca!
sa nu ma pui sa-i torn ceva in nas ca mi-i frica sa nu se inece

_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

pai sa ii tragi cu pompita, pui nitzel ser fiziologic si tragi cu pompitza, mi-a cercetat pompitza sa vada daca trage, s-a declarat multumita...

de Yannis

Mergi la inceput

mai mai ce de cadouri .... ... am primit si eu un buchet de flori,intradevar superb ,dar atat ... bine si muuulte cuvinte frumoase,superbe

o printesa grabita...

Mergi la inceput