Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olgavart Mai intai sa ne prezentam -Eu sunt Olga,am 24 de ani si sunt mamica a doua comori - Ioana Alexandra(21.12.2008) si Ana Miruna(11.01.2010) olgavart |
Bine ai venit! Diferenta doar un an intre fete , cum ai reusit?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
bubu_bu spune:
ioooai de ce vorbiti de asemenea lucruri....vacante....hmmmm poate in august dupa cununia religioasa...in zile de miere sa mergem undevasi fetelor sunt sigura ca sotii vostri sunt deosebiti in felul lor ca de v-ati casatorit cu ei ati stiut voi de ce o faceti
eu lui raul ai pun cu pipeta ser fiziologic in nas cate o picatura si daca ornaie tare ai trag cu o chestie ce se pun la el in nas si un furtunel subtire si la un capat trag eu cu gura a luat mama de la farmacie..e super ok nu plange nu nimic
poze
olgavart spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
Bine ai venit! Diferenta doar un an intre fete , cum ai reusit? Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Da,diferanta de 1 an si 3 sapt.. Am vrut sa nu fie dif mare intre copii..Insa sincera sa fiu nu stiu cum am reusit,pt ca alaptam in perioada aia la cerere si se zice ca dc alaptezi nu ramai gravi...Oricum important e sa fie ele sanatoase ca ne lumineaza viata de cand au aparut in ea!
olgavart
Tanaion spune:
Ca la alexutzza a fost si la mine la primul copil. S-a prezentat la spital cu un inel superb de aur alb si diamant si un buchetoi de flori, de ma invidia toata sectia.
Acum nik, nici macar flori ca a gasit motiv ca la Muicipal nu te lasa cu florile in salon, ca ar fi alergenice pt bebei si tb sa lasi florile pe hol. Si ininte sa nasc, ca sa nu ma trezec cu un cadou ca de Craciun, i-am zis ca vreau cadou ceas. Si trecura 2 luni de la nastere si ceas ioc. Asa ca i-am zis ca daca nu-mi cumpara ceas imi cumpar singura si dupa o saptamana mi-a adus ceasul.
mralu spune:
Buna fetele
Am si eu o intrebare: ce sampon folositi pentru bebelushi?
Sotul meu a cumparat pentru Mateutzu sampon Johnson's baby si rezultatul este o dermatita urata pe mainile sotului(care ma ajuta in fiecare seara sa ii fac baie).
La fetita am folosit Sanosan. Sa ii cumpar si lui Sanosan?
Ce ziceti?
Raluca
cristies spune:
citat din mesajul lui mralu Buna fetele Am si eu o intrebare: ce sampon folositi pentru bebelushi? Sotul meu a cumparat pentru Mateutzu sampon Johnson's baby si rezultatul este o dermatita urata pe mainile sotului(care ma ajuta in fiecare seara sa ii fac baie). La fetita am folosit Sanosan. Sa ii cumpar si lui Sanosan? Ce ziceti? Raluca |
Nu Johnson. Arunca-le, nu le da nici macar cadou ca mai faci rau cuiva.
Eu folosesc Mustela si Klorane si sunt multumita.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui Tanaion Ca la alexutzza a fost si la mine la primul copil. S-a prezentat la spital cu un inel superb de aur alb si diamant si un buchetoi de flori, de ma invidia toata sectia. Acum nik, nici macar flori ca a gasit motiv ca la Muicipal nu te lasa cu florile in salon, ca ar fi alergenice pt bebei si tb sa lasi florile pe hol. Si ininte sa nasc, ca sa nu ma trezec cu un cadou ca de Craciun, i-am zis ca vreau cadou ceas. Si trecura 2 luni de la nastere si ceas ioc. Asa ca i-am zis ca daca nu-mi cumpara ceas imi cumpar singura si dupa o saptamana mi-a adus ceasul. Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
Sa porti sanatoasa ceasul! mamica hotarata! Eu n-am stiut ca trebuie si cadou. Mai e timp sa cer?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
lorex spune:
citat din mesajul lui olgavart inca ceva,pt nasuc puteti folosi apa de mare”Aqua maris” e foarte usor de utilizat si nu are presiunea pe care o au celelalte spray-uri nazale... olgavart |
_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
Tanaion spune:
Ratusca sa nu te superi, dar si eu cred ca e prea gros imbracat bebe. Copiii racesc cand transpira.
Eu o imbrc pe Maria fie gecuta si salopeta de blugi sau cosmonaut si dedesubt un costums subtire.
Legat de desfundatul nascului eu am doua metode, una mai dura pe care am invatat-o in maternitate la Toma, ii pun 2,5 ml de ser fiziologic iin narta si ii tin cu mana gurita inchisa si atunci scoate pe nas mucisorii. Sii apoi ii pun in cealalta nara si repet. Sa nu va speriati ca nu se ineaca.
Metoda mai soft ii puun putin ser fiziologic si ii scot muccusorii cu un dispozitiv care tine loc de pompita, e de la vibrocil cu furtunas care se baga in nara copilului si celalalt capat trag eu cu gura. Cred ca e acelasi dispoziyoiv de care zice si bubu.
Cu prima metoda ies mult mai usor si repede.
De la Toma m- invatat dr ca e f importnt sa aiba nasul desfundat si cand mananca, pt ca altfel nu poate sa suga bine. Dr Culcer recomanda sa le deesfundam nasul inainte de fiecare masa. Lor le raman in nasuc nu numai mucusori ci si lapte uscat de la regurgitat sii nu respira bine chiar daca noi nu ne dam seama.
Eu nu i-l desfund inainte de fiecare masa, ci doar o data pe zi ca mi-e mila ca plnge.
Cristies cum poti sa faci tu atatea mai ales ca bebe nu doarme deloc? Cand a fost mama ta la tine ziceai ca ridica stacheta la cata treaba face, dar unde s-o mai ridice, ca mai mult decat faci tu, nu cred ca e posibil. Sper sa nu ai aceleeasi pretentii de la nora ca nu stiu ce ne facem
Maria e cuintica si astazi, dupa o noapte in care di nou s-a trezit oo singura data. Am iesit cu ea afara si doarme de la 1. Asa ca de cand Am intrat in casa am forumit si eu cu voi si am facut si rizotto cu creveti, na sa va fac si eu pofta ca eu am poftit destul din pat toata sarcina la bunatatile de care vorbeati voi pe aici