Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
de unde ati facut voi rost de sotii astia??? cat mi-am dorit sa primesc si eu un cadou de la al meu cand am nascut! eu mi-as fi adus luna d epe cer la cate tre sa suporte o femeie cand naste! si el...a venit cu niste flori lesinate...era asa fericit ca nici nu ma mai vedea... bine, de 8 martie mi-a luat o bratzara de aur, ceea ce nu obisnuieste, probabil ca am meritat anul asta ...totusi am ramas cu un vis neimplinit ....auzi tu...diamante!!! _ AMR 6..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
eu mi-as fi dorit flori si un mare urs panda de plush (am o sechela din copilarie cu ursu panda...cand in sfarsit mi-a promis tata ca imi ia in ziua in care trebuia sa imi ia am fact accident cu masina si a platit amenda cu banii de urs )....nu imi plac bijuteriile, nu port...se agatza etc...fiecare cu ce-l doare
Si oricum m-a avertizat ca nu e chiar diamant ca ala de la inelu de logodna, e brilliant, cik piatra e aceeasi difera taietura....si pretul diamantul e de 3 ori mai scump ca brilliantul
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olgavart Buna fetele!Eu sunt noua pt forum insa sper sa ne primiti printre voi..Multi pupici la bebelasi! olgavart |
bine ai venit!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Andre_lina 2 ore de plans cu mica pauza... vai vai... vreau sa ies... de azi dim tot ies in parc,.. dar nu vreau singura! care sta pe langa tineretului... sau undeva sa iesim si noi cu voi :(( VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE.... Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
vin io in tineretului!!! ca io nu ies in parc ca ma plicti singura io ies la maraton ca decenula, ca sa stau o ora juma fac ture ca nu pot sta ca popandau sa ma uit la stele verzi p-o banca...ma simt prea pensionara
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
weeeyyyy...vezi ca nu-i bine sa-l zgudui asa tare...o s-o ia razna pastaia.. _ AMR 6..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
da lorex asa stiam si eu e periculos sa zgaltai copii ca nu au chestiile in cap bine inchise si se zdruncina creierii de pereti si um sunt f fragili urmarile sunt defectupase!!! (unde am citit eu era explicat mai stiintific, sorry de reprodecere a la retard ..poate si p mine m=-a zgaltait mama cand eram mica LOL!!!)
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Tanaion Ca la alexutzza a fost si la mine la primul copil. S-a prezentat la spital cu un inel superb de aur alb si diamant si un buchetoi de flori, de ma invidia toata sectia. Acum nik, nici macar flori ca a gasit motiv ca la Muicipal nu te lasa cu florile in salon, ca ar fi alergenice pt bebei si tb sa lasi florile pe hol. Si ininte sa nasc, ca sa nu ma trezec cu un cadou ca de Craciun, i-am zis ca vreau cadou ceas. Si trecura 2 luni de la nastere si ceas ioc. Asa ca i-am zis ca daca nu-mi cumpara ceas imi cumpar singura si dupa o saptamana mi-a adus ceasul. Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
e cumva aviz sa nu fac pe al doilea? sau daca fac sa nu am mari asteptari?
LOL! glumesc!
de Yannis
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui mralu Buna fetele Am si eu o intrebare: ce sampon folositi pentru bebelushi? Sotul meu a cumparat pentru Mateutzu sampon Johnson's baby si rezultatul este o dermatita urata pe mainile sotului(care ma ajuta in fiecare seara sa ii fac baie). La fetita am folosit Sanosan. Sa ii cumpar si lui Sanosan? Ce ziceti? Raluca |
Eu i-am luat sampon Bubchen si vad ca ii prieste. Nu are parabeni. De cand s-a nascut folosesc gama asta si e ok.
poze
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Nu Johnson. Arunca-le, nu le da nici macar cadou ca mai faci rau cuiva. Eu folosesc Mustela si Klorane si sunt multumita. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Bun! bravo! si eu sunt ptr ce spui tu cristies, stiu cat de rau face copiilor, le usuca pielea si toate cele!
Eu folosesc Little Softie de la Mothercare ptr sampon, gel de dus si lotiune de corp si Yannis se intelege f bine cu ele, si nici nu sunt scumpe sunt gen 15 lei sticla de 250 ml
de Yannis
gratiana77 spune:
Si bebele prietenei mele a facut bubite pe tot corpul de la Johnson. Am primit si eu ulei dar il voi folosi eu, nu buburuza mea. Am incercat servetelele umede de la Johnson, pt fundulet, si ne-am ales cu niste bube de toata frumusetea de abia am scapat de ele intr-o saptamana. Nu mai folosesc marca asta niciodata!
poze
gratiana77 spune:
TANA pupici si tie!
Nu de mult timp ne-am intors din parc. Ce bine a fost! Si dupa o baie ca la carte si 165 ml lapte buburuza mea doarme dusa. Ce bine ca vine caldura!
poze
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris_mario am calcaat toooot ..gata,in sfarsit,ma doare mijlocul foarte tare pitica mea doarme de foarte muult timp Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
mititica de tineee!! la calcat pe mine ma dor talpile picioarelor de la stat in picioare, mijlocul nu
de Yannis