Calendarul gradinarului vesel - 11

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Daa, e aproape rau, iti spun. Sa vezi tu ce coroana face la baza bradul in 3 ani, o sa iasa salcia prin brad. Dar nu muta salcia acum!!!! La anul, acum e deja in vegetatie, a inflorit, a inviat... o omori daca o muti acum. Uite nu am timp, sa pun poze cu un brad ca al tau, cum arata in 5 ani, mi-am mai pus si 3 in curte..dupa ce ca n-am loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Martie, multumesc, ai punctat bine. Totusi vopseaua asta de exterior e lavabila, n-ar trebui sa se spele usor de pamant? Ca alternativa n-as putea pune bobite din alea care impiedica umezeala (deci si pamantul) sa iasa din ghiveci?
Spor la sapat, chiar ca tare rau pamantul la tine. E mai lutos?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Martie - am inteles acum. M-am gindit ca bradului, pe masura ce creste, am sa-i tai din ramurile de la baza - acum are ramuri aproape pina in pamint, dar cele de la baza de tot s-au scuturat de ace (de asta ziceam ca nu stiu sigur daca s-a prins...) si pe alea ma gindeam sa le tai.

Liviana - eu aveam pe geamul de la bucataria de la apartament o multime de jardiniere cu muscate cazatoare - e drept ca geamul la baza se cam prafuia, insa nu imi sarea pamint pe geam - e drept ca si muscatele erau foarte dese si nu exista in jardiniera mult pamint liber de crengi, asa ca nu prea avea ce sa sara... Eu cred ca poti sa prinzi orice fel de jardiniera, problema este ce fel de holtzsurub folosesti - adica sa fie destul de lung ca sa ajunga dupa polistiren - daca imi tine palaria de la antena satelit, prinsa peste polistiren, eu zic ca vor tine si jardinierele - cine ti le prinde va sti, zic eu, cum sa le prinda ca sa reziste!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

LeeLoo, multumesc pt hint. O sa mi le prinda sotul si buna ideea ta, ii dau ca exemplu antena de satelit caci si noi avem una, doar ca montata de provider.
Vroiam sa mai intreb de petunii, a pus cineva seminte? Eu am constatat ca sunt f mici, ca firul de nisip. Le-am pus in 3 ghivece si cu un pic de pamant peste, tare as vrea sa iasa plantute din ele...

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Liviana,
semintele f mici nu se acopera. De obicei si plantutele sunt f mici (asa am si eu in rasaduri cateva exemplare) si nu au putere sa razbata (plus ca asa am primit si eu indicatii pt cimbrisor, care e asa mic).
Vezi ca ti-am luat un plic de seminte de limba mielului (am uitat sa-ti spun ieri) - ies f repede si usor din rasaduri.

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Woooow, super, Tala! Multumesc frumos pt floricele , unde le-ai gasit?

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiMus spune:

Buna fetelor,

Cand am citi eu ultima data forumul era cred cel de-al 4-lea. Acum vad ca ati ajuns la 11.
Aveti spor sa nu va fie de deochi.
Nu stiu cand mai pot sa recuperez "temele" nefacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiMus spune:

Hai ca mi-am revenit. Nu v-am "parasit" la cap. 4 ci la 9.
Asa ca nu am prea mult de recuperat.

Am vazut ceva interes asupra Ulmului din Turkestan.
Are toate calitatile posibile (creste ca Praslea, nu e pretentios, se indeseste rapid), dar si un mare defect: nu e vesnic verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

LiMus,sa ma ierti daca te confund cu altcineva,tu erai pasionat de lalele?
Eu am asa mandrete de soiuri si cam 100 de bulbi ca nu stiu cu cine sa ma confrunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Eu cu lalelele sunt exact la polul opus. Nu stiu ce si cum fac dar nu-mi iese niciodata socoteala. Anul acesta am plantat cam 20 de bulbi noi (frumos, in cosulete speciale) ca sa descopar ca-s un soi care nu creste mai inalt de o palma. Asa florile sunt dragute, dar tulpina are 2-3cm...
Pe de alta parte multe frunze sunt muscate.
Zambilele nu infloresc, au numai frunze.
Brandusele tot numai cu frunze.
Si sunt la soare.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput