Calendarul gradinarului vesel - 11

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Liviana - multumesc! (ps - miine ma duc la Ana-Maria!!!)

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

repede, ca tre'sa plec

Tala, rucola este o planta cu frunze comestibile bune rau

ibelciug n-am ami citit subiectu' din cauza iernii ,dar vazui acum intrebarea ta despre cablu . Nu cunosc date exacte ,cert e ca nu consuma foarte mult . Sotul meu are o reticenta legata de securitate (ca-n povestea cu drobul de sare) si din cauza asta am pus planul in cui deocamdata , a trecut si iarna..

eu tot nimic n-am facut

we caduros !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Tot n-am inteles daca pot duce primulele afara, drept urmare imi voi face curaj si in week-end le voi planta in gradina. Macar de duminica nu vor mai fi temperaturi negative.
Si eu am cumparat pliculete cu seminte de plante aromatice si sambata le voi pune in ghivece. Voi avea satisfactia ca pun la supa patrunjel din productie proprie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

Fetelor spuneti-mi va rog ,cand se curata/taie trandafirii ?
Daca sunt noaptea minus grade afara ,se poate face ?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele cu gradina...voi puneti ingrasamant la copacii fructiferi an de an? ma refer la citrice, lamai, portocali?! Dar cand pregatiti pamantul pentru rosii, ardei, verdeturi? Adaugati ingrasamant (balegar) an de an sau un an da, unul nu?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Olive, din cate stiu eu trandafirii se taie cand a trecut inghetul, dar sa nu fie nici prea cald. Daca noaptea sunt -3-2 grade cred ca-i poti taia linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Carmenbr. Se recomanda sa se puna in fiecare an ingrasamant. Mai ales la plantele tinere.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna tuturor!
As vrea sa cumpar niste capsuni agatatori si niste zmeura. Cum e prima data cand fac chestia asta, nu as vrea sa iau vreo teapa. Asa ca va intreb daca aveti vreo sursa cat de cat sigura? Nu as da comanda de prin reviste, etc.
Multumesc anticipat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!
Apropos de primule - eu le-am plantata afara acum vreo 2-3 saptamini si inca sunt ok, chiar daca au mai fost nopti in care au inghetat...

Weekendul asta am muncit de mi-a iesit pe ochi... am plantat, singura-singurica, vreo 30 ml de gard viu - acum astept sa vad daca s-a prins, ploaia de afara ma ajuta, asa ca e printre putinele dati cind ma bucur ca ploua!
Am inspectat si restul gradinii - cele 2-3 zile de caldura au facut ca toate "bulboasele" sa creasca ca din apa - cred ca pina in weekend o sa am deja primele narcise inflorite, urmeaza unele lalele si zambilele, abia astept!! Am vazut ca mi s-a prins iasomia dubla pusa in toamna, clematita are mugurasi - in schimb nu cred ca mi s-a prins forsitia; astept sa vad si cei doi puiuti de magnolii daca s-au prins s-au nu...
Trandafirii au si ei muguri, mi-a rasarit si ceapa...ce mai, am avut un weekend fericit!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Fetele cu gradina...voi puneti ingrasamant la copacii fructiferi an de an? ma refer la citrice, lamai, portocali?! Dar cand pregatiti pamantul pentru rosii, ardei, verdeturi? Adaugati ingrasamant (balegar) an de an sau un an da, unul nu?

Multumesc.

]

Cel putin la lamaiul meu,cand i-am pus pamantul special a luat un avand de speriat!
Cand i-am dat ingrasamant nu s-a bucurat prea mult si sunt in cautare de altul mai bun.
La fragutele mele cand le-am pus ingrasamant(organic)si-au dublat dimensiunea si gustul.

Mergi la inceput