Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
ariya spune:
Fetelor ma alatur Paulei si,va rog ,sa strangem banii pana in aprilie,ca sa poata pleca cu avionul pt ca e cel mai usor pt David...am reusit sa vb cu cineva si o asteapta in Tm dl dr cand poate ea sa ajunga...va rog frumos ,haideti inca o data ,sa o ajutam!!!
Va pup si multumim!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
alinuk spune:
nu pot sa-i dau pm leditiei??
vreau sa-i dau un mesaj care sper sa nu fie considerat reclama (poate's paranoica, dar suflu si'n iaurt de cand am martisorul asta),
daca e considerat reclama va rog sa nu-l aprobati la moderare
multumesc din suflet!
ledi,
stii bine ca militez pt cat mai putina suferinta in randul copilashilor bolnaviori
crezi ca te-ar ajuta sa deschidem o campanie mai complexa prin intermediul Asociatiei Umanitare?
si pe alte canale media?
(e necesar sa discutam mai pe larg... o sa te pun in legatura directa cu presedinta Asociatiei apoi sa stabiliti concret ce si cum)
personal, incerc sa gasesc o varianta gratuita de transport cu avionul
ma rog la dumnezeu sa-mi reuseasca!
pup David mic!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
roxanaz spune:
buna seara dragelor
am facut o simulare pentru carpatair, care e singura cursa directa constanta-timisoara si pentru 20-23 aprilie, un adult si un infant, dus intors, pretul este de 997 ron.
Alina, cat trebuie sa asteptam pentru optiunea gratuita? imi dai vreun deadline?
DarkBendis spune:
Buna dragelor
Eu pe aici fuga-fuga dupa bebe... daca strangem banuti sa ii ajutam pe Ledi si pe Davidutul "sar" si eu cu ceva
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz buna seara dragelor am facut o simulare pentru carpatair, care e singura cursa directa constanta-timisoara si pentru 20-23 aprilie, un adult si un infant, dus intors, pretul este de 997 ron. Alina, cat trebuie sa asteptam pentru optiunea gratuita? imi dai vreun deadline? |
rox ma gandesc ca in max o saptamana lucrurile pot fi clare
... daca e posibil sau nu sa obtinem 'sponsorizarea'
(in fine, merg pe cerere de gratuitate initial..iar pana la urma si o reducere ne-ar ajuta cumva)
oricum varianta strangerii de fonduri se poate derula in paralel
sunt sigura ca vor avea cheltuieli mari oricum
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
bebelusi spune:
Vai fetelor ce repede va miscati , nu imi vine sa cred ce dragute sunteti, ma alatur si eu cu ce pot.
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ada_coman spune:
Buna seara!!!
Vin si eu in ajutor, trebuie sa-i ajutam pe David si partintii lui.
Felicitari Dark pt rochita si pantofi, superbe...
Cadia felicitari pt burtica. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Sanatate bolnaviorilo.
Alexia. Sa fii sanatoasa si sa cresti mare.
Bebelusi pt nasuc, aspirat bine, pus Vibrovil sau Pivalone. Aerosolii is ff buni. Sanatate lui Vlad.
Crisspy ochios tare Razvi al tau. Sanatate si lui.
Anna Incerc sa incarc poze, maine, dar nu promit, ca stau destul de prost cu timpul. Pupam Vladut de la Barca.
Sanatate la toata lumea si mii de pupici.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
IRINA.C spune:
de data asta nu i mai ratez: ajut si eu cu putin .Si eu cred ca are nev de cineva caree sa stie ce face.Si cum in Buc nu stiu pe nimeni atat de profesionist e f bine la TM.Bravo Paula!
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
Alina1976 spune:
Neata,
Hey, don't forget about me! .
Sunt aici si sunt cu toata inima deschisa penru David. Deci depun bani in contul deschis de ea si care apare pe blog sau cum fac?
CADIA, OAU! Ce vesti frumoase! Sa fie intr-un ceas bun ! Sa nu ne uiti...sa mai scrii si aici nu numai la burtici
Vero, ce copil terorist si prost crescut!! Ai facut ff bine, eu cred ca ma infuriam si mai tare! Daca il vedeam pe parinte ii ziceam eu vreo doua...PUP printesa Alice.
Dar ce vesti trebuie sa ne dai?!? ...scuze ca nu am citit din urma...sunt din alea cu ochi?!
Bee, LA MULTI ANI printesei Alexia! Faza si mai misto este ca pe 16 Martie este Sf. Sabin! ....si noi am serbat-o pe Sabina cu un mic tortulet si familia...he-he-he
Cuscra....te facusi cu avertismente?! ...OF-OF-OF. Plec un pic, te las singura si uite ca gasesc. Cred ca te-am vazut sambata in mall cotroceni...da erai departe si nu aveam cum sa ajung la tine...tu erai?
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra