Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
micola spune:
neata
pun si eu ceva pt David scump, maine, sau cel tarziu luni
Bebelusi, mai participi cu bijuterii? ca asa poate as mai convinge si cunostinte de ale mele
roxanaz spune:
buna dimineata!
multumesc de mobilizare. haideti sa strangem banutii de acum, asa cum a spus si Alina, si daca se rezolva cu transportul raman pentru altceva ca slava Domnului... e nevoie!
va imbratisez pe toate cu drag!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Neata, Cred ca te-am vazut sambata in mall cotroceni...da erai departe si nu aveam cum sa ajung la tine...tu erai? SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006) "http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra "http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra |
aaaaaauleooooooo
eu eram vai capu' mieu
Adica eu detest mall in weekend!never ever
merg cu Teo la patinoar exclusiv in timpul saptamanii si intre 11 si 14 (e asa de liber, ma cunosc cu toti vanzatorii din zona...ador starbucks , ieri spre ex, la 11 eram doar eu cu fiul pe patinoar...in prima ora... o placere)
apropos va invit la
asadar, prezenta noastra sambata acolo era datorata nasilor nostri , care's din Targoviste si care ne-au luat de buni ... e ziua nasicului mic acum si au zis ca au niste cumparaturi de facut pt el...
uffuffff am venit acasa cu capul prastie
ai grija ca sapt viitoare e cursul ala de parenting!!!!!!
MIERCURI pe 24!!!!!!!
in ceea ce priveste transportul cu avionul pt ledi o s va dau negresit de veste cum am un raspuns
si da, strangerea de banuti e ft bine daca incepe
sunt ft incantata de solidaritatea pe care o gasesc aici
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
bebelusi spune:
Micola nu mai am timp de data asta sa fac bijuuri pentru ca trebuie sa fac pentru un eveniment mai multe, dar de data asta voi depune bani.
Fetelor am o gaura in buget imensa dupa revizia de la masina, reparatia masinii dupa busitura, si aflarea vestii ca sotului meu ii trebuiesc 18 mil pentru un tratament. Ca sa nu mai vorbesc de cat au costat vizita lui Vlad la pediatru, alergolog si ortoped si iar la pediatru sa vada rezultatele si uite asa.
Am cheltuit toti banii pusi de-o parte pentru nasit din vanzarea de bijuuri.....o iau de la capat cu stransul, numai ca timpul e asa scurt pana in mai....nici rochie nu mi-am luat
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Fetelor am o gaura in buget imensa dupa revizia de la masina, reparatia masinii dupa busitura, si aflarea vestii ca sotului meu ii trebuiesc 18 mil pentru un tratament. Ca sa nu mai vorbesc de cat au costat vizita lui Vlad la pediatru, alergolog si ortoped si iar la pediatru sa vada rezultatele si uite asa. Mami puiutului Vlad Mihai Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Patricia big hug!!!
daca tratamentul pentru Mircea e ok, si el va fi bine, daca Vladutz e sanatos
restul nu conteaaaza
se vor rezolva, ai un suflet mare, minunat
Dumnezeu iti va arata o cale
haha...chiar o sa-ti fac o propunere..'indecenta'
te iau pe mess
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
micola spune:
am inteles,bebelusi
ma gandeam ca mai degraba dadeau si altii bani daca se si alegeau cu ceva.
iar esti nasica?
mie maine sau luni imi intra indemnizatia si imediat depun. in care cont? cel de la ing de pe blog e valabil, da?
si noi...avem un botez pe 10 aprilie si altul pe 17...si bani nu mai luam pana atunci, deci trebuie sa tinem din indemnizatia mea..din care deja am luat pamapers pe datorie..
yashy spune:
Suntem alaturi de David si Ledi si de data asta... nu cu mult, dar sper sa fie de ajutor!!
Multumim fetelor inimoase care o ajuta pe Ledi!
Bebelusi, imi pare rau sa aud de greutatile voastre... Ce tratament tre sa faca sotul tau? E ok?... Multa sanatate!
anna-mama spune:
Bebelusii, sanatate multa sotului. Vlad cum mai e cu raceala?
Micola, cum a dormit Alexutu?
Ada, astept pozele cu ingerasii tai. De cate ori ma gandesc la fetele tare imi doresc mai mult inca un copil
micola spune:
Anna, ms de intrebare, s-a trezit la 1, la 3 si in final la 6.30..
la 10 l-am scos pe afara si acum sforaie de zor, nici nu a simtit cand l-am pus in patut si l-am dezbracat...
Vladut cum mai e? se mai trezeste des? mai suge noaptea?
Bebelusi, multa sanatate lui Mircea, mi-ar placea un sot ca el, sa tina post din proprie initiativa, sa aiba atata rabdare cu copiii
Alinuk, imi place mobilitatea ta, esti un izvor nesecat de energie si bunatate! Copiii tai vor avea un model f bun in viata
bebelusi spune:
Micola multumesc lui DD ca il am, este un om tare bun.
Vlad vad ca e mai bine cu mucisorii, i-am dat nurofen
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"