Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
flowerbee spune:
Paula, eu sunt pentru. David trebuie ajutat. Trebuie sa aiba cel mai bun si mai performant tratament. Spuneti-mi unde sa trimit bani si voi trimite.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bpaula spune:
Bee eu nu am mai zis unde sa trimitem banii ca acum contul este trecut si pe blogul lui David. Din ce stiu sunt 2 conturi, unul la BRD si unul la ING
http://negusdavidchristian.blogspot.com/
anna-mama spune:
Fetelor, si nu uitati si de Bazar, e si asta o varianta de a ajuta-o pe Ledi pt a merge la Timisoara si a-si achizitiona aparatul pt David
Paula, eu o sa fac tot ce pot sa sprijin veirea ei la Timisoara.
alinuk spune:
cat de usor ar suporta David un drum cu trenul??
as putea sa incerc sa gasesc o varianta de transport gratuit
Constanta - Timisoara si retur
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
fetelor, nu promit inca
am inceput niste demrsuri pt un drum cu avionul gratuit
Paula ai scris cand e plecarea? nu mai gasesc acum :(
o sa va zic cand am un raspuns
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
bpaula spune:
Multumim fetelor!
Nu am scris cand este plecarea deoarece nu e stabilit exact o data, domnul doctor a zis ca e mai bine sa vina la sfarsit de aprilie sau inceput de mai deoarece acum sunt cam ocupati si mai au si 2 conferinte in alte locatii si deci vor fi si plecati din Timisoara atunci. Ramane sa mai discute si Ledi cu el sa stabileasca atunci ce si cum.
Dar am zis sa va zic de bani ca sa fie timp sa ii adunam. N-ar fi rau nici daca s-ar putea zbura gratuit avand in vedere de cate mai are nevoie David si de acum incolo.
Varianta cu trenul oricum nu mi se parea deloc potrivita ca ar fi durat ff multe ore in conditii stim cu toatele cum, plus schimbari de tren si stat prin gara. Ce sa mai vorbim de mese cum trebuie si tratamentul lui in aceste conditii. Dar Ledi se gandea si la varianta asta datorita costurilor.
Abia astept sa il vad pe David la joaca cu Marius. Eu una ma gandesc la partea placuta a calatoriei.
Cat am stat in spital sa astept sa vorbesc cu doctorul au trecut pe langa mine atatia copilasi....offf Doamne ca tare nevinovati mai sunt si viata ii incearca asa greu
ariya spune:
BPAULA AM NEVOIE URGENT DE NR ACELUI DR!!!!AM VORBIT CU UN PRIETEN DE AL NOSTRU,MEDIC SI IA EL LEGATURA SI-I ORGANIZEAZA CE TREBUIE SA FACA...TE ROG ,REPEDE
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
ariya spune:
REZOLVAT!PUP
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
bpaula spune:
ti-am trimis si PM aryia.
Te rugam si in el sa discuti si cu Leditia inainte ca sa nu stabiliti ceva fara sa stie si ea ce si cum.