***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

doxinu Analizele le cer la inscrierea la gradi, nu cand incepe?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Analizele le vor cand incepe anul scolar,dar avizul la inscriere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Matei are otita-cu vreo 3 episoade de febra, incepand de joi! David are viroza respiratorie! Am fost ieri la medic! Joi noapte am facut-o alba pentru ca mezinul nu putea dormi din cauza mucilor... ACum deja se vad rezultatele tratamentului!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Sunt sigura ca am suparat unele mamici, imi pare rau...
Eu am fost una din persoanele care a crescut numarul de wiew-uri la topic, insa nu a scris...
Am trecut printr-o perioada mai grea, emotional, am pierdut 2 prieteni, intr-un accident...acum i-am vazut, dupa 2 ore, nu mai erau...am realizat cat de scurta poate fi viata...
Acum 2 saptamani, baiatul nasilor lui Vlad, a fost diagnosticat cu leucemie... am fost la ziua lui, pe 2 martie, a implinit 2 ani, era foarte bine, la cateva zile.... bang - diagnostic : leucemie!
Mihaela, Ioana si Oana stiu cat plangeam la telefon acum un an, caci si jr era suspect de septicemie/leucemie... Nu stiu daca le-am multumit suficient atunci, e greu sa iti gasesti cuvinte sa linistesti(macar putin) o mamica disperata. Asa ca va mai multumesc o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Azi sunt si mai sensibila, caci e prima noapte fara jr acasa...

L-am lasat la fratele, era foarte bucuros,cand l-am pus in masina mi-a facut cu mana, fratele m-a sunat la jumatate de ora sa-mi spuna ca sunt in parc, apoi mi-a trimis mesaj la 22.00 ca a adormit, sa stau linistita; la 2 i-am trimis eu mesaj, sa-l intreb daca sunt ok, mi-a raspuns ca toata lumea doarme; i-am trimis iar mesaj si l-am intrebat daca toata lumea respira, n-am primit raspun, asa ca sun, la 5 dimineata, ca eu nu pot sa dorm, sa vad ca jr e ok. Sunt dusa, nu-i asa?

Mergi la inceput

Teo nu esti dusa deloc,este prima nopate fara Vladut.Asa am facut si io cand l-am lasat pe STEFAN prima noapte si nu in casa straina ci a venit mama la noi.Dimineata mi-a spus mama ca daca nu dadeam atatea mesaje doarmea la fel de bine ca STEFAN.Ai sa vezi ca in timp te vei obosnui si nu iti v-a fi asa de greu cum ti-a fost acum.Puii nostrii nu sunt asa dependenti de noi cum suntem noi de ei.Se pot descurca si fara noi si nu inseamna ca ne iubesc maim putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kid, offf, atitea rele in jurul tau! Nu ma mir ca suni noaptea sa vezi daca respira copilul! Cred ca in alte circumstante nu ai fi sunat atit.
Cum Dumnezeu leucemie la 2 ani? A avut multe raceli sau asa, din senin?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Teo, te-am mai vazut pe mess dar am vazut ca erai ocupata si te-am lasat in pace. Cred ca a fost foarte greu pentru tine si inca va mai fi...
Eu am stat o singura noapte fara Saby, cand am plecat sa nasc a doua oara si l-am chemat pe socru-meu sa stea cu ea. Am plecat la 1 de acasa, cand ea dormea, am nascut la 7, ea s-a trezit la 9:30, dar ce faceam eu intre contractii? Sunam acasa sa vad ce face fii-mea , daca respira, pe ce parte doarme, daca e transpirata, daca i-a iesit bluzita din pantaloni etc. Se cruceau cei de la maternitate. A doua zi era socru-meu' cu cearcanele pana la calcaie de somn .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare,

Am intrat sa multumesc fetelor pt urari:
Didialex, Mica0307, Liviana, doxinu, Ioana13, madaiulia, kid, Irinusha, alynta27 (promit sa intru mai des dupa ce nasc... pt ca am zis ca merg la serviciu pana in ultima clipa si deja sunt in panica: am senzatia ca nu imi vor ajunge week-end-urile ca sa “pregatesc cuibul” pt noul venit), CarlaV, vas

Si sa urez, la randul meu la multi ani lui Arcadia si Dicirstea

As fi facut eu capitol nou dar sunt stresata si asa ca nu cumva sa nasc mai devreme... dar pai amintindu-mi de superstitia cu deschisul de capitol nou. Daca acum 3 ani muream de nerabdare sa nasc, acum IMI VINE SA PLANG dupa cele 8 luni care parca au trecut prea repede!!! Mai e asa putin... 4 sapt!!!! Oare daca il rog sa mai stea 1-2 saptamani in plus, ma va asculta???? Am atatea lucruri de facut si simt ca nu-mi ajunge timpul!!!

Va las acum, nu inainte de a va dori la toate o saptamana minunata!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 34+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Pun aici cateva poze din parc.

Anunt cu mare mandrie ca STEFAN merge pe tractorasIo sunt foarte mandra de el.
Poate pentru unele dintre voi nu inseamna nimic ca deja v-ati bucurat de acest moment,insa copilul meu puturos abia acum a vrut sa dea la pedeale

Andrada cand citesc ce scrii simt din nou ce simteam cand eram gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu Bravo!!felicitari pentru mersul pe tractoras. Noi am avut toata iarna tricicleta si trotineta in casa si asa a invatat sa mearga pe ele. Azi insa am cumparat bicicleta cu roti ajutatoare. Ma duc sa pun anunt ca vand tricicleta.

kid

Mergi la inceput