***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana13 spune:
Ioana, am surprins ceva chiar inainte sa editezi.. dar vad ca ai sters
Eram surprinsa de hotarirea ta, dar poate era o greseala de exprimare
Frumos tractor aveti! Sa obtineti recolte bogate cu el!
Andrada, nu intra in panica! Nu cred ca nu rezolva cei din jurul tau cuibusorul, daca incepi sa nasti si nu e gata treaba!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
vas spune:
ceau.
Andrada, stii ce-mi amintesc eu? Cum mergeai tu cu masina de teren pe toate dealurile poate poate nasti.
. Stie Doamne Doamne cand sa-l lase afara pe puiut, stai tu linistita. Multa sanatate.
Kid, tare scumpa cu "toata lumea respira".
Am si eu momente cand tot ce se intampla in jurul meu ma afecteaza, dar pe de alta parte ma trezeste la realitate( nu ca as fi eu prea pe langa) dar apreciez viata si familia frumoasa pe care o am mult mai mult.
Si asa cum zice Doxinu, cu timpul te vei obisnui sa-l lasi pe Vlad de langa tine. DAr prima oara pentru noi e tare ciudat sentimentul de a nu fi langa ei.
Carla, e de inteles cu puiutul tau..era si destul de mic si mai ales ca era cu socru.....si eu as fi sunat. ![]()
Doxinu, felicitari pentru tractoras. Eliza nu cred ca va merge prea devreme dar nu ca nu ar vrea, ci pentru ca nu aunge la pedale.
Ce idee grozava cu mersul la gradi sa vada parintii. Foarte buna. Vezi daca nu ai intrat atat de des pe aici....mie nu mi-a trecut prin minte asa ceva, chiar as fi pus in aplicare.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
doxinu spune:
mica sotul meu deja i-a luta bicicleta ca nu vroia sa mearga cu tractorasul si a zis ca poate merge pe bicicleta
.Cei de la centru(daca vrei il intreb de unde)au spus ca este bine sa-l obisnuim de la inceput fara roti ajutatoare.Concluzia lor este ca daca ii luam roti ajutatoare copilul nu merge pe bicicleta ci tot pe un fel de trotineta si ca dupa ce renuntam la rotile ajutatoare trebuie sa-l invatam sa mearga pe bicicleta,deci timpul in care a mers cu roti ajutatoare este pierdut,la modul ca putea sa ivete sa mearga deja pe bicicleta.Tot tipul acesta spunea ca multi copii nu au mai mers pe bicicleta cand le-au dat parintii rotile ajutatoare jos sau au renuntat foarte tarziu..........
Ti-am spus doar ce ne-au zis spus cei de acolo,bineinteles ca fiecare parinte isi cunoaste copilul si stie cum este mai bine sa procedeze
Noi am luat doar bicicleta si cand o sa fie interesat vom vedea,deocamdata sunt multumita ca merge pe tracoras.Vroiam sa zic foarte multumita
Ioana13
cateodata visez cam mult si camd imi dau seama retusez![]()
vas pai asta era parerea mea despre tine,ca nu scrii mai des
mica0307 spune:
ioana ai dreptate insa trebuia gasita o solutie intre tricicleta care era deja putin cam mica pt picioarele ei si o bicicleta normala pe care e cam devreme sa invete sa mearga.
Mi-am luat si eu bicicleta asa ca vom merge impreuna in parc sa ne plimbam. Ma gandesc sa cumpar un scaun pentru bicicleta mea ca sa o iau de la gradi cu bicla. Parca didi are...