***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***
Raspunsuri - Pagina 18
doxinu spune:
Fetelor,mai aveti pitici doar cu o maseluta pe fiecare etaj?
Stefan nu are decat 4 maselute si nici un demn ca ar veni altele![]()
Azi ma gandeam ca nu am mai fost cu Stefan la dr. pediatru de cand i-am facut ultimul vaccin.....Urmatorul este la 4 sau la 3 ani?Parca stiam ca la 4,asa este?
mica0307 spune:
doxinu Maya are cate 2 randuri de masele. Am inteles ca ar mai trebui sa apara cate o masea pe la 7 ani.
Din cate stiu vaccinul de la 4 ani s-a mutat la 7 ani. O sa mergem noi la pediatra peste 1-2 sapt si mai intreb o data.
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mica0307 doxinu Maya are cate 2 randuri de masele. Am inteles ca ar mai trebui sa apara cate o masea pe la 7 ani. Din cate stiu vaccinul de la 4 ani s-a mutat la 7 ani. O sa mergem noi la pediatra peste 1-2 sapt si mai intreb o data. Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
Am fost noi azi(sa ne dea hartiuta,avizul epidemiologic,pentru inscrierea la gradi) si ne-a spus ssa venim la 4 ani pentru vaccin.
CarlaV spune:
Adevarat a inviat!
La multi ani, Didi, scuze pentru intarziere!
Arcadia, la multi ani!
Andrada, la multi ani!
Dici, la multi ani!
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
La multi ani Dici! Multa sanatate si bucurii alaturi de copii si sot!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vas spune:
Ceau.
ANDRADA, DIDI,ARCADIA, DICIRSTEA, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Doxinu, la Eliza i-au iesit de Revelion si fara sa dea semne. Brusc au aparut.
Ca veni vorba eu am inceput dupa multe cercetari si intrebari sa-i dau Zymafluor. Am avut curaj sa ma inham la asa ceva dupa o discutie cu un medic stomatolog. E adevarat ca se da o pastiluta in fiecare zi pana in jurul varstei de 18 ani. M-am gandit serios la capitolul asta cand am remarcat pe o maseluta un punct de carie, asta in conditiile in care o spal pe dinti zilnic si ca lumea...nu joaca. Aportul necesar de fluor se pare ca nu-l ia din ce ar trebui asa ca e compenseaza cu pastilute.
Mica, te-am admirat printre ape.Foarte fain...si la noi pe Jiu se face.
Eu mi-am facut programare in Italia la un salt cu parasuta. De abia astept.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
mica0307 spune:
vas multumim. Stiu ca se face si pe Jiu. Poate ajungem o data si pe acolo ca e mult mai aproape de noi decat pe Nera.
doxinu si mai duci si la intrarea la gradi alt aviz? La ce gradi il inscrii? Incepe in toamna?
doxinu spune:
mica nu,acesta este singurul care mi l-a cerut deocamdata impreuna cu analizele de rigoare
.Nu stiu daca o sa-mi mai ceara alt aviz,dar din cate imi spunea dr. pediatru este singurul de care am nevoie.Vom vedea.
Il inscriu la gradi de stat(v-am spus ca io pentru stat optez si nu din motive financiare)si da din toamna incepem.Am emotii si stiu ca nu ar plange daca nu ar face-o si restul.
Nu stiu daca v-am mai spus,insa l-am mai dus si am inceput de la sfrasit spre inceput
adica l=am dus sa vada mai intai ca parintii isi iau copii de la gradi si dupa un timp l-am dus si dimineata sa vada cum ii lasa acolo si ce activitati au.Sta foarte bine si se acomodeaza excelent,insa asta la grupa mare,de aceea ziceam ca am emotii pentru la toamna la grupa mica unde copii vor plange.Vom vedea!
kid spune:
doxinu Analizele le cer la inscrierea la gradi, nu cand incepe?
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Maya Alexandra (10 mai 2007)