Copilasi de Iulie - August 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,
Roberta, ma bucur ca a avut efect pudra. Sanatate multa.

Roxi, io, io, io!

Reteta usoara de tarta:
(Iese buna, are aspect comercial si se face repede. Cea mai buna iese din piersici sau capsuni, dar de un' sa le iei acu'...)
Se ia aluat de placinta congelat de la magazin, se decongeleaza...
Iei 1-1,5 kg de fructe (in acest sezon crez ca iese beton cu pere din alea tari), se taie cubulete si se pune la fiert cu o cana de zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie si cateva linguri de apa ca sa iasa ca o dulceata. Iei de pe foc si pui unt si cateva linguri de faina (sunt convinsa ca exista moduri mai elegante de a inchega compozitia, dar asta e tare la indemana si rapida).
Pui o foaie de placinta in tava de tarta, pui compozitia in ea, acoperi cu cealalta foaie de placinta, tai frumos si rotund pe margini bagi la cuptor pana se rumeneste frumos ... voila...rapid si simplu (eu mai simplu de atat nu stiu...)

Simona, pai pe toate le cheama acum Corpul Uman!!
M-am tot uitat la diverta ... ma mai uit...:)

Philip, probabil o sa-si revina dupa vacanta.

Daria, am admirat-o aseara pe Sela pe furis (mi-era frica sa nu miaune fetele ca vor si ele catel....imi place ca e motzata...hehehe

Azi iar m-am trezit la 5...(cred ca deja a devenit obisnuinta, de cateva luni ma trezesc la 5 si stau cu ochii pe peretzi pana la 7 cand fac matzele mele ochi...)...Sunt chiauna...:)

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata
dario, pune si complimentele mele pe lista
mey, iost leu beget si tot ce scrie acolo ie la punct si virgula adevarat
merci de retete

Mergi la inceput

Si eu sunt leu dar Mariuca este rac...
Oana crez ca e berbeaca, dar nu-s foarte sigura ... nu le am deloc cu zodiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Monica , uite

Berbec
(21 mar - 20 apr)
Copiii nascuti in semnul acestei zodii sunt lideri prin definitie. Au un temperament impulsiv, neastamparat si necesita foarte multa atentie. Cele mai dificile lectii pentru ei vor fi sa invete sa imparta si sa piarda. Fiind o fire comunicativa, isi va manifesta inteligenta inca foarte devreme.
Berbecul este un semn de foc, care se entuziasmeaza usor si este oricand gata sa faca ceva distractiv, care implica activitate intensa. Se plictisesc repede si sunt intr-o continua miscare.
Copilul berbec se enerveaza repede, dar ii trece la fel de repede. Este dinamic si intotdeauna pregatit pentru ceva anume. Cel mai mult isi doreste atentie si in general stie cum sa o obtina. Copilul berbec va incepe de foarte devreme sa faca lucruri pe care le considera atractive ( sa cante, sa danseze, sa faca sport). Copiii berbeci sunt independenti si le place sa interactioneze cu cei din jur.

Rac
(22 iun - 22 iul)

Copiii nascuti in semnul acestei zodii sunt emotivi, sensibili si sentimentali. Evita certurile in jurul sau pentru ca il marcheaza teribil. Este constiincios si inclinat spre studiu. Tocmai de aceea se va indrepta catre activitati ce presupun documentare. Nu sunt oameni ai actiunii.
Nu e un copil greu de crescut. Trebuie sa-i dai afectiunea de care are nevoie si sa ai grija sa nu faci lucruri reprobabile in preajma lui. Il marcheaza usor evenimentele neplacute si nu le va uita usor.
De obicei gasesti copilul Rac in siguranta acasa. Au de multe ori un loc al lor special, un colt sau o camera. Le place sa puna deoparte totul. Il recunosti pentru ca are un loc secret unde isi ascunde bomboanele ramase dupa sarbatori. Cand lucrurile merg prost sunt depresivi si traiesc singuri asta, asa ca e problema parintilor sa incerce sa-i scoata din starea in care sunt. Nu trebuie sa ne surprinda daca sunt introvertiti.
Deseori sunt foarte legati de mama mult dupa varsta cand alti copii devin mai independenti. In cel mai rau caz pot fi egoisti si secretosi. Pentru a compensa, pot deveni agrsesivi si competitivi. E foarte important sa-i determinati sa isi arate sentimentele. Imbratisati-i des, pentru ca le place mult asta. Ii poate ajuta sa iasa mai usor din carapace.
Prefera sa stea acasa mai mult, alaturi de parinti si frati, sunt emotionali si sensibili, fiind un semn de Apa. Acesta poate fi un lucru bun: pot fi foarte creativi, cu un simt artistic dezvoltat si loial celor pe care ii iubeste. Chiar daca fratii ii necajesc, nu raman suparati prea mult, pentru ca familia e importanta pentru ei. In plus, trec usor de la fericire la tristete.

cine mai doreste ?

mi se par interesante ca-ti spune si cum sa-i iei ...cel putin la Leu se potriveste bine ...si am realizat si eu intr-un sf ..no , sunt bune si astea la ceva

Mergi la inceput

da` de un` le iei? baga si balanta sa vad poate`mi zice de bine pe viitor la ion ;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Simo baga si racul ca si Maria mea este tot rac ca si Mariuca Cristalinei...btw Cristalina aluat de placinta inseamna foietaj?
AndreeaP nervi de otel si muulta rabdare...si a mea are perioade cand imi incearca ervii...da' io-s mai tare...meii ce bine ma simt cand reusesc sa o tratez cu indiferenta,se lasa imediat pagubasa...stie ca ma enerveaza cel mai tare cand tipa,asa ca ma testeaza...
V-am zis ca m-am saturat de frigg?!!!

Mergi la inceput

E clar, e de bine...
Oana o sa ne alinieze si o sa faca instructie cu noi iar Maria o sa doarma cu noi in pat pan' la facultate...:)))

Mergi la inceput

Ca sa le deosebesti, foietajul e mai usor (la gramaj) iar ala de placinta am vazut ca se gaseste la 800-1000g pachetul. Scrie pe el "de placinta". Foietajul e ala la care tre' sa ungi fiecare foaie...?!...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

le-am primit pe mail ..la inceput m-am amuzat dar am zis ca poate fi si educativ ..mai in gluma mai in serios

Balanta
(23 sept - 22 oct)
Copiii nascuti in semnul Balantei au tendinta de a fi cam lenesi, de aceea e bine sa nu li se permita sa stea degeaba toata ziua. Trebuie impinsi de la spate pentru a face diverse lucruri. Accentul pus pe activitatile muzicale, artistice, va elimina aceasta problema. Dati-i la Cluburi de muzica pentru a socializa si a-si manifesta talentul artistic. Copiii Balanta au nevoie sa fie inconjurati de oameni si vor avea multi prieteni. Daca nu au indeajuns de multi, nu este neobisnuit sa-si faca unii imaginari. Nu sunt niste copii dificili. Sunt calmi si stiu cum sa ceara atunci cand isi doresc ceva. Singura problema este ca au tendinta sa fie lenesi. Nu suporta singuratatea.
Atitudinea lor sarmanta poate duce la minciuni inventate pentru a-i face pe cei din jur sa-i placa. Ajung sa le spuna celor din jur ceea ce cred ca vor sa auda. Isi pot petrece atata timp incercand sa-si atraga prieteni si admiratori incat uita de nevoile personale, ceea ce, in timp, poate duce la accese de furie. Trebuie sa fie invatati sa se confrunte cu problemele si sa munceasca pana gasesc o solutie si nu doar sa fuga de ele - tendinta naturala cand dau de necaz
Balanta este un semn de Aer, ce denota ca le place sa vorbeasca, iar ceilalti ii plac pentru ca sunt inteligenti. La ei totul se reduce la echilibru, asa ca se inteleg bine cu toata lumea. Vor ca oamenii sa fie fericiti si nu le place sa se certe. Parintii nici nu trebuie sa le spuna sa-si faca curat in camera, pentru ca ei fac asta din proprie initiativa – asta e usor; cel mai greu insa e sa ia decizii, hotarari. Le place sa arate bine, dar vor proba toata garderoba inainte de se hotara cu ce se imbraca. Au ochiul format pentru frumos.

Rac , am pus

Mergi la inceput

foarte lenesi, foarte impinsi de la spate, pfff, de viitor nu zice nika?;))

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

Balanta
(23 sept - 22 oct)
Copiii nascuti in semnul Balantei au tendinta de a fi cam lenesi, de aceea e bine sa nu li se permita sa stea degeaba toata ziua. Trebuie impinsi de la spate pentru a face diverse lucruri. Accentul pus pe activitatile muzicale, artistice, va elimina aceasta problema. Dati-i la Cluburi de muzica pentru a socializa si a-si manifesta talentul artistic. Copiii Balanta au nevoie sa fie inconjurati de oameni si vor avea multi prieteni. Daca nu au indeajuns de multi, nu este neobisnuit sa-si faca unii imaginari. Nu sunt niste copii dificili. Sunt calmi si stiu cum sa ceara atunci cand isi doresc ceva. Singura problema este ca au tendinta sa fie lenesi. Nu suporta singuratatea.
Atitudinea lor sarmanta poate duce la minciuni inventate pentru a-i face pe cei din jur sa-i placa. Ajung sa le spuna celor din jur ceea ce cred ca vor sa auda. Isi pot petrece atata timp incercand sa-si atraga prieteni si admiratori incat uita de nevoile personale, ceea ce, in timp, poate duce la accese de furie. Trebuie sa fie invatati sa se confrunte cu problemele si sa munceasca pana gasesc o solutie si nu doar sa fuga de ele - tendinta naturala cand dau de necaz
Balanta este un semn de Aer, ce denota ca le place sa vorbeasca, iar ceilalti ii plac pentru ca sunt inteligenti. La ei totul se reduce la echilibru, asa ca se inteleg bine cu toata lumea. Vor ca oamenii sa fie fericiti si nu le place sa se certe. Parintii nici nu trebuie sa le spuna sa-si faca curat in camera, pentru ca ei fac asta din proprie initiativa – asta e usor; cel mai greu insa e sa ia decizii, hotarari. Le place sa arate bine, dar vor proba toata garderoba inainte de se hotara cu ce se imbraca. Au ochiul format pentru frumos.

Rac , am pus

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Mergi la inceput