Copilasi de Iulie - August 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
Cristale, foetajul e cel de 800g, intr-o singura foaie cel de placinta e filo, adica multe foi subtiri (si ala se unge de fapt intre fiecare foaie )
dar reteta e super.
Simo, eu vreau musai sa ma duc la confiscate sambata. asa ca daca gasesc iti iau si cand veniti la constanta de Paste ne dam un buzz si ti-o dau, nu e mai bine asa?
Daria, iti dau sms din magazin, ok?
Alice, tu vrei?
Simo, asa is si eu, exemplul perfect din zodie. si aici la european si la cel chinezesc care, culmea, se si pupa cu cel european.
BLUE ANGEL spune:
pe pachetul de foi de placinta scrie "foi de placinta"
iar cel de foetaj scrie "foi de foietaj" ..eu asa le desosebesc mai mult nu ma duce capul ...de aceea vreau curs de arte culinare
szivarvany spune:
Cristal, dice iejti rea ? Si nu vrei tu o pufosenie ?
Noi azi mergem la grafica, ghiciti cine nu avea rabdare de dimineata ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
BLUE ANGEL spune:
"Le place sa arate bine, dar vor proba toata garderoba inainte de se hotara cu ce se imbraca. Au ochiul format pentru frumos. " mie asta mi se pare fun ..chiar asa e?
Carmen poate doar un zodiac de adulti sa te lamureasca mai bine ...
Roxi , eu nu am indraznit ..dar daca nu ti-e greu ar fi super ...si mie le aduce Olivia cand vien la mine ..ca de Pasti vin ai mei la mine ...eu in Cta chiar nu stiu cand ajung ..si-ti trimit si banutzii prin Olivia si poate niste briose ..dar cred ca trebuie sa exersez pana-mi ies asa cat sa nu ma fac de ras la tine ..multam fain si pup
BLUE ANGEL spune:
"Noi azi mergem la grafica, ghiciti cine nu avea rabdare de dimineata ? "
Sela ????
g_ioana spune:
Am inteles si io ma gandeam ca la tarta trebuie musai foietaj....io am predat acum multi ani la o scoala de patiseri....elevele mi-au zis intr-o zi "ce fericit trebuie sa fie sotul dvs ca stiti sa faceti asa de multe"....io habar nu aveam sa fac nik...abia daca-mi ieseau clatitele
Simo esti curajoasa daca vrei sa faci un curs de arte culinare...io-s pofticioasa rau asa ca nu m-as putea abtine
Mandra si-a luat o carte din biblioteca si-mi zice ca citeste "necunoscutul lumii de dincolo" nu stiu de unde le scoate
kim222 spune:
Azi am chiulit..dar am stat 2 ore la firma de termopane..cica ne costa 6000 euro..o nimika toata!
Roxa ia tu tavi pt Simo, eu le platesc si el aducem noi cind venim..Simo cite vrei???
Carmen si tu faci dansuri?..Rox a luat un costum (sacou si pantaloni )ff misto si eu o rochie bleumarin (primul obiect din viata mea de aceasta culoare!)
Am si eu o reteta de placinta cu brinza sarata...dementiala..cea mai buna mancata de mine ..ever!
Robi sanatate...
Simo la Luca nu se potriveste tot..el clar are si o mare influenta de la alte zodii..
roxanaz spune:
pentru lamurire:
din aluat de foetaj se fac pateurile. si e spre exemplu asta: http://www.hypermarketulonline.ro/PRODUSE_ALIMENTARE/Aluat_foietaj_de_la_Bella_500gr/id-08b1f08ded679579edca96f8a253d367.html
din aluatul de placinta se fac placinte cu foi multe si subtiri, baclavale, etc. si e asta: http://www.hypermarketulonline.ro/PRODUSE_ALIMENTARE/Foi_placinta_morarita_400g/id-9639f30b6f441122c73d5b93946a2e29.html
eu recomand aluatul bulgaresc bella, este chiar ffff bun.
szivarvany spune:
Deci: ce fras fac in tavile de briose ???
Dar asa, ca la prosti.
Pun aluat Bella si mai ce ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela