Copilasi de Iulie - August 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roxana, oar` bulgarii livreaza aluat si`n moldova?;))
olivia, si io am mobila de la staer, ceva in genul aleia de`o vrei tu. si da, danseeez... pe sirma in fata lu` fii`mea;)) baga reteta bestiala de care vorghesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Io , nu am vazut aluat bulgaresc ..tot congelat e? cred ca da ..stupida intrebare
Daria , pai ..briose ..sau muffins ...retete carca daca "gugalesti"
Olivia , io ti-am zis ca-mi place mult ... ce vei pune in vitrinele acelea ? ma chinuie intrebarea de cand am vazut-o...
Olivia ..pai ia tot ce gasesti in magazin ..fac si o afacere ..glumesc ..una vreau !!

eu sunt innebunita dupa bleumarin ...mai ales in combinatie cu alb ..sa le stapaniti sanatoase lucrusoarele ..
tot nu mi-ati spus ..ce este FTK?

mergem afara ca pare frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

FTK este fastrackkids..:)))
Una sa fie Simo! AAAA...vitrinele alea nu le vreau ! Le iau pline..adica cu usa (nu suport bibelouri si cescute) ..si in imagine nu apar niste turnuri inalte..deci vroiams a va arat doar ca si culoare si linie..

Carmen dansul ala nu se pune...revin cu reteta s-o caut..

Mergi la inceput

Foile de placinta:
1/2 kg faina
1 pachet margarina
2 linguri ulei
1 lingura otet
3 linguri smantina
1 ou intreg

Se framanta totul si se pune la frigider cca 1/2 ora.
Se imparte compozitia in 5 si se intind foile.

Umplutura:
1/2 kg brinza dulce
1/2 kg telemea
5 oua

Se fac rulouri umplute cu compozitia data si se asaza toate 4 una linga ceallalta (evident depinde de ce tava folosim).
A 5 parte se amesteca cu 1 ou + 2 linguri din umplutura + 1 iaurt. Se toarna peste rulourile formate

pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, in tavile de briose nu prea pui aluat foetaj. doar pandispan daca poftesti.
Carmen, aluatu' bella e in metro si selgros absolut precis. peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce bine suna reteta, Kim !

Roxa, ai facut vreodata prajitureaua cu visine in tava ? Asta e cea mai simpla ce o stiu io si iese bine in orice forma si umplutura.
Sunt tare curioasa cat costa tava. E de silicon ? cu 6 posturi ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Daria nu-s din cele din silicon..si au multe spatii...
Ce prajitura cu visine spui tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, nu am facut prajitura cu visine in formele de briose ca nici nu m-am gandit, recunosc . tava nu e de silicon, e de metal. si are 12 locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

PRAJITUREAUA MEA PREFERATA
12 linguri cu zahar
2 pliculete zahar vanilat
4 oua
9 linguri ulei (floarea soarelui)
10 linguri lapte (caldut)
15 linguri cu varf de faina ( pt cele care stau in Romania, recomand faina de la Titan, e in punga rosie, si scrie acolo ca este faina care creste singura, si asa e)
1 pliculet praf copt
aprox 700-800 gr visine fara samburi ( daca n-aveti, puteti pune ananas, caise din compot) - SAU orice alt fruct simple sau combinate!!!
- se freaca ouale cu zaharul + zaharul vanilat, se adauga treptat uleiul, apoi cate o lingura de lapte, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.
- se toarna compozitia in tava unsa cu margarina (sau ulei) si tapetata cu faina, apoi se aseaza visinele ( eu nici nu le mai scurg , nu le mai storc, nu le dau prin faina), deci se aseaza visinele, si se mai poate pune si nuca, bucatele mici ( eu pun mereu nuca), si dupa ce va uitati cu drag inca o data la prajitura o bagati usurel la cuptor, la 175 de grade, sau daca nu e cuptor electric, o bagati in cuptorul incins la focul cel mai mic .
Salivati pe langa cuptor cam 35-40 de min si dupa aia aveti voie s-o scoateti (prajitura). Se pudreaza, se mangaie, se ingurgiteaza.

este cea mai usoara ever, sigur o stiti.
Super fain cu 12 locuri
si aveti hartiile alea de muffins, da ?

edit: reteta e dp culinar, am facut-o cu toate fructele posibile si simpla si cu cacao si ba blat de tort

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Daria nu-s din cele din silicon..si au multe spatii...
Ce prajitura cu visine spui tu?

Mergi la inceput