Copilasi de Iulie - August 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mnaziua la doamne, citit tot, vazut poze cu cupii la joaca si catarati, prajituri bengoase am pus si io citeva din we, de la o petrecere cu motatele http://entertainment.webshots.com/album/577096562BEVMEj
philip, nu vraeu sa mai vad zapada nici macar in poze;))
olivia, felicitari pt casa la rosu si io zic ca fetli ca nu cred ca a realizat ceea ce a facut
gabi,
edit, cristal iegzecutat tarta cu pere la indicatiile tale; foarte gustoasa desi de la perele alea aspectu` comercial a lasat de dorit;)) faza a fost ca mi-ai pus linguile de apa la sfirsit, nu le-am vazut din prima si`am trintit o cana de apa;)) am dres`o la timp , am scurs din aparaia aia;)) brei, in alta viata am sa ma fac inginer de eprubete ca prea va plimbati:D
edit, am gasit foili bela in carrfour

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sa te faci inginer de eprubete in alta tzara daca se poate . La noi s-a sugerat sa se limiteze (directorii de proiect) la cate o deplasare...:))))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice a comis-o !! Are varicela..deci citez..parca este lovita de tren...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice, sanatate multa... si nu te scarpina, da?
si eu sunt cam data peste cap, prietena mea Leditia pe care o stiti de pe forum (baietelul ei David e bolnav de fibroza chistica) a fost operata azi de urgenta pentru o extrauterina. cateodata asa vin lucrurile toate odata pe capul cuiva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uf, roxana, ce veste nasoala.
alice, sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice, sanatate maxima !
Cand ma gandesc ca n-am facut nicio boala ... ma cam apuca panica.

Si eu ma gandesc la Ledi, sa ajunga cu bine acasa si sa ia sfarsitul sirul de ghinioane

Pupam trupa.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu pot decat sa va urez sanatate maxima, tuturor celor care aveti nevoie!!

Andreea, prajiturile de fapt sunt faimoasele alivenci moldovenesti, dar facute fara faina (nu cum dau pe net numai retete cu faina). Reteta e cam asa (am luat-o la telefon, deci la cantitati nu stiu sigur sigur):

1 llapte, malai cat pentru un terci mai legat (o cana), cinci linguri cu miere sau zahar depinde ce ai, 6-7 oua, 100 grame unt, juma kil smantana, juma kil branza dulce, zahar vanilat, coaja de lamaie.

Se pune laptele intr-un ceaun (aici eu am ceaun), se adauga mierea, coaja de lamaie si zaharul vanilat.Cand e aproape firt se adaugamalaiul in ploaie si un pic de sare si se amesteca pana se umfla si se formeaza terciul care da in clocot pana iese o mamaliguta pripita moale. Aici se pune untul si se lasa la racit, dar nu de tot, doar cat sa nu coaguleze ouale.

In timpul acesta, amesteca galbenusurile cu branza si smantana. Adauga amestecul peste terciul cu malai si se incorporeaza albusurile batute spuma dupa metoda de sus in jos se pune totul intr-o tava unsa cu unt (vas yena) si pune la cuptor, incins in prealabil, circa o ora. Se taie ca niste cuburi de pandispan.
Se mananca cu gem, calde.

Acum, varianta super expres pe care o face dimineata e asa: se pune lapte cu zahar (si parca si un praf de sare am vazut) si se fierbe cu malaiul pana iese o mamaliga dulce pe care el o mananca la micul dejun cu alte diverse alimente (si el sufera de boala celiaca). Si mai stiu ca se pot face alivenci si cu branza sarata si marar, in loc de branza dulce...si cica ies ft bune.

Toata smecheria este la terciul ala de malai sa nu iasa nici prea gros nici prea subtire, ca in combinatie cu zemurile din smantana si branza, la cuptor sa dea bine la consistenta. E de fapt varianta la toate mamaligile la cuptor umplute cu diverse, de la morcovi, verdeata si ciuperci pana la branza, oua si mai stiu eu ce.

Scuze ca am scris haotic... dar sunt cam obosita la ora asta.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cine e el ?
eu balesc aici, nu's daca am malai in casa, dar daca nu-i, ma'c sa cumpar. uf, si-s la cura, dar le-as manca la micul dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Oh...dear (cum spen copilu' meu ) intru si eu si ce aud

Alice - sanatate multa si sper ca copilul e cu ochii pe tine acum sa nu te scarpini !!!

Nu am citit decit ultima pagina- scuze!

OFF of topic- va rog din suflet daca stiti ceva activitati de vacanta de Paste pentru copii in Bucuresti sa imi spuneti . Ma tot uit la teatre, muzee dar nu au program inca pentru aprilie si banuiesc ca nu au acualizat site-urle. Va rog din suflet! Ma omoara gindul ca 2 saptamini sa stau doar la mama si vreau sa-i arat ca si in Ro avem ceva de facut. Asta vara am reusit sa-l duc la zoo si la muzeul Satului, la teatru - dar acum nu am gasit nimic in programul de Paste. M-am uitat la Palatul Copiilor, Muzeul Taranului....nimic. Vreau sa-l duc la circ ( ca am fost aici si eu una am ramas cu gust amar ...sa nu zic ca acrobatii erau romani ) dar slab fata de ce stiu de copil.

aici au inflorit narcisele galbene pe tot spatiul verde - sper sa va trimit poze curind !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Care pe unde va beti cafelele, doamnelor de nu semnati condica ?
Io`st in smotru pana`n gat ... Giulik inca motaie si sta sub plapuma la caldurica

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput